Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářePoprvé za volantem nové Cupry Tavascan. Jezdí příjemně, ale co interiér?
49 komentářů
Well-being
8
... snad jen ten zadek je ke koukání 😉
rohYpnol
Čína vyrábí nekvalitní vozy?!? 😒] 😒] 😒]
Nekupujte Čínu?!? 😒] 😒] 😒]
Už není rozdíl mezi výrobou VAG a Čínou 😒] 😒] 😒]
Tohle navíc pomůže zbořit předsudky. Takže se zcela plní co jsem říkal. Invaze Čínských EV může začít!!! EV zničí evropský automotive.
Nekupujte Čínu?!? 😒] 😒] 😒]
Už není rozdíl mezi výrobou VAG a Čínou 😒] 😒] 😒]
Tohle navíc pomůže zbořit předsudky. Takže se zcela plní co jsem říkal. Invaze Čínských EV může začít!!! EV zničí evropský automotive.
Tebe dobre hrablo. 😁
Mě?!?
Hráblo hlavně evropským automobilkám. Ale doataniu co si zaslouží. Akorát to odnese fakt hodně lidí.
Hráblo hlavně evropským automobilkám. Ale doataniu co si zaslouží. Akorát to odnese fakt hodně lidí.
Odevzdamé náš průmysl Číně.... To je fakt vyspělá ta Evropa. A když na jejich EV dáme clo? Tak nám nemusí vozit baterie a evropské automobilky nebudou mít z čeho vyrábět EV 😄 Jsou to totalitní lidé, nezahrával bych si s nima.
To vykladej automobilkám...
Plán VAG - 50% baterií dovoz z Číny/Koreje... To je budoucnost podle těch tupanů...
Plán VAG - 50% baterií dovoz z Číny/Koreje... To je budoucnost podle těch tupanů...
Ale to iste je pri spalovacich motoroch, ved skoro 100 % ropy dovazame od nepriatelskych rezimov. Ked sa rozhodnu, ze nam ziadnu ropu nepredaju, automobilky nepredaju u nas nic. Alebo len nieco v nepriatelskych krajinach 😄 Toto chceme podporovat?
Proboha proč zase ty lži?!?
1) ropa se dá dovést odkudkoliv
2) spousta ropy mají země geopoliticky problematické, spousta ropy mají země BEZPROBLÉMOVÉ
3) podíl ropy z Rusla u nás byl dávno před Ukraninou kolem 50% pouze.
Takže žádný problém.
1) ropa se dá dovést odkudkoliv
2) spousta ropy mají země geopoliticky problematické, spousta ropy mají země BEZPROBLÉMOVÉ
3) podíl ropy z Rusla u nás byl dávno před Ukraninou kolem 50% pouze.
Takže žádný problém.
Teraz ziadny problem, v buducnosti to problem bude. Na tom by som buducnost automobiliek nestaval.
1. Nedá sa. Nezaplatíš to.
2. Blbosť. Nie každý, kto má, tak predá a nie od každého za jeho cenu kúpiš.
3. polovica je malý podiel? Daj si mokrý uterák.
Podajte si ruky s Donom. Obaja valíte nezmysly akurát každý z druhej strany zrkadla.
2. Blbosť. Nie každý, kto má, tak predá a nie od každého za jeho cenu kúpiš.
3. polovica je malý podiel? Daj si mokrý uterák.
Podajte si ruky s Donom. Obaja valíte nezmysly akurát každý z druhej strany zrkadla.
Podil ropy z ruska je podle dezolata POUZE 50%.
Narozdil od dominantniho 😄 podilu uhli 50% na vyrobe elektriny u nas...
Na druhou stranu v ramci objektivity pozitivni zprava😒br /> „Po uvedení nové kapacity ropovodu TAL do provozu v 2025 očekávám, že většinu dodávek převezmou země, které již nyní dodávají do tohoto ropovodu ropu - tedy primárně Ázerbájdžán, Kazachstán, USA, Irák… Ale dohromady je těch zemí přibližně dvacet. Nemyslím tedy, že by dominantní Rusko měl nahradit další dominantní hráč. Bude se jednat o více zemí s nižším podílem a bude záviset na situaci na trhu,“ sdělil Novinkám analytik společnosti XTB Jiří Tyleček.
Narozdil od dominantniho 😄 podilu uhli 50% na vyrobe elektriny u nas...
Na druhou stranu v ramci objektivity pozitivni zprava😒br /> „Po uvedení nové kapacity ropovodu TAL do provozu v 2025 očekávám, že většinu dodávek převezmou země, které již nyní dodávají do tohoto ropovodu ropu - tedy primárně Ázerbájdžán, Kazachstán, USA, Irák… Ale dohromady je těch zemí přibližně dvacet. Nemyslím tedy, že by dominantní Rusko měl nahradit další dominantní hráč. Bude se jednat o více zemí s nižším podílem a bude záviset na situaci na trhu,“ sdělil Novinkám analytik společnosti XTB Jiří Tyleček.
Zkusil jsi, nevyšlo. Smůla.
Nevím kde jsem psal o DOMINANTNÍM podílu uhlí 50%.
Smůla, zkus to příště 😒] :no:
Nevím kde jsem psal o DOMINANTNÍM podílu uhlí 50%.
Smůla, zkus to příště 😒] :no:
Jenže některé státy závislé na e😜ortu ropy pokud zastaví e😜ort ropy zkrachují.
Čínan když zastaví e😜ort baterek POUZE do EU, rozhodně nezkrachuje 😄
Čínan když zastaví e😜ort baterek POUZE do EU, rozhodně nezkrachuje 😄
Trofim Lysenko
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
skejpa
Kam se poděl vkus Formentoru. Aspoň, že tam proti Enyaqu RS vidím vzadu kotouče... Jinak je to zoufalství. Marná 400V EV technologie, marný design.
Kde vidíš kotouče? Já vidím stále stejný bubny.
Napsal by někdo tomu chudákovi s mozkem poškozeným čicháním výparů z dieselu, že je na HL a ty jeho houna už nečtu. Já mu to psal mockrát, ale nepomáhá to.
A nebo ne. On je tak poškozenej, že mu to ani po tisící nedojde. On za to nemůže a dělat si srandu z invalidů je neslušné.
A nebo ne. On je tak poškozenej, že mu to ani po tisící nedojde. On za to nemůže a dělat si srandu z invalidů je neslušné.
Trofim Lysenko
Barry Lyndon
takže přesně to, co od Seatu očekávám 😁 :yes:
Lenze ta cena je mimo, keby to stalo 36 000 €, tak nepoviem, ale nie za 56 000 € 😁
Lambo s dacií, to je trefné. 😁 :yes:
Trofim Lysenko
Že jo, ty jsi v sedmé a nic tak trefného jsi tu nikdy nepředvedl. 😉
Trofim Lysenko
PavelK_
Jak se vyrovnáváte s módou tabletů? Kromě toho, že se mi to nelíbí, je to nepraktické, tak to na mě působí rušivým dojmem, odvádí to pozornost a tady těch 15" je už opravdu masakr. Mě ve svým autě irituje i ta 9" kalkulačka.
Je to uplne super, v zivote som nemal lepsie ovladanie, ako ten tablet a to pouzivam len tu starsiu a pomalsiu verziu. Tie starsie male "tablety" v starsich autach irituju aj mna, ale toto je super. Netreba verit vsetkym somarinam, co ludia pisu bez realnych skusenosti.
Pokud je to udělané dobře (ne jen na oko jako třeba v O IV), tzn. je tablet hezky nahoře, tak nemám výhrady
Infotainment nepotrebuju stále používat, obzvlášť za jízdy. Takze mi ty tablety nevadí ani neruší. Ibzvlast pokud je ovládání klimy tlačítky, výhřevnost a ventilace sedaček taky, tak nemám důvod na ten tablet sahat skoro vůbec.
Uživatel_5828159
Az to udela 600km na dalnici v zime se spotrebou 16kwh tak ok. Jinak je mi to k houvnu
Ne. Za mě je dojezd celkem druhořadý.
Ať to má klidně dojezd 500 km, ovšem ať to neváží +0,5t nadváhy a hlavně ať se to nabije za 5 minut a ne za půl hodiny!!! O tom to je.
Když mám V6 a naložím tomu tak taky pojedu třeba za 10 a dojezd budu mít 500 km. Jenže pak dojedu k benzince a za 2 minuty můžu jet dalších 500 km a nemusím jak vocas půl hodiny hrát angry birds na mobilu nebo v MBUX 😒]
Ať to má klidně dojezd 500 km, ovšem ať to neváží +0,5t nadváhy a hlavně ať se to nabije za 5 minut a ne za půl hodiny!!! O tom to je.
Když mám V6 a naložím tomu tak taky pojedu třeba za 10 a dojezd budu mít 500 km. Jenže pak dojedu k benzince a za 2 minuty můžu jet dalších 500 km a nemusím jak vocas půl hodiny hrát angry birds na mobilu nebo v MBUX 😒]
A preco len 500 alebo 600 km? Preco nie 1000 km? Alebo 1100 km, aby som dosiel raz za 2 roky na makarsku bez prestavky? Potom by to uz rychlost nabijania nemusela byt taka vysoka a aj tak by nadavali ludia, co najazdia denne 1200 km 😄
Proč 500? Protože mi včera napsali z Moskvy, že 499 je málo a 501 už by bylo moc. Tak právě proto.
nie, len sa divim na zrealneni poziadaviek, niekedy ludom bolo treba 1000 km dojazd, teraz by zrazu stacilo aj 500 😄 ale suhlasim, kapacita bateriek snad bude rast a raz budeme ako v star treku, len presuvat energiu 😁
kozakm
Jestli Tesle je vyčítány úplně strohý interiér, tohle je přesný opak - přetvarované až hrůza.
Markus1
To auto vyvolava vela emocii (podla byvaleho sloganu auto emocion) ale ziadna nie je pozitivna!
Velmi nepodareny dizajn exterieru a uz na prvy pohlad extremne lacne posobiaci interier
Velmi nepodareny dizajn exterieru a uz na prvy pohlad extremne lacne posobiaci interier
twistedTSD
V Číně vyrobený drahý elektrický crossover s hnusným interiérem a velkým tabletem. Wow, to je fakt originální. To ještě nikoho nenapadlo.