Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
ericn
Tohle musel vyplodit nějaký *** - Cupra Leon ST 2.0 TDI DSG 110 kW – Nejsympatičtější octavia? - Mám přímé srovnání a Octavku bych za Leona vážně nevyměnil. Je to low-end se vším všudy, navíc je Leon i vpředu stísněnější s lacinými materiály i u verze FR. Infotaiment tragedie a např handsfree je naprosto nekvalitní přenos zvuku s brutální ozvěnou (zkoušeno u tří různých Leonů) :no:
Matus Brajercik
Příspěvek podléhá schvalování.
Infotainment je koncern.... mám docela dost na telefonováno s Formentorem a HF zcela v pohodě. Nicméně píšete o verzi FR, tzn. Seat Leon, ale provedení Cupra Leon je přeci jen trošku jiné.
Matus Brajercik
Příspěvek podléhá schvalování.
lamal
"Koncernová platforma MQB Evo je vybavena předním zavěšením MacPherson a zadní víceprvkovou nápravou"
Nie som si isty, do 150k plati zadna vlecka aj pre Cupru Leon, podobne to ma aj kratka Cupra s 1.5TSI... preco by bol na testovanom aute rozdiel v koncernovej politike ?
Nie som si isty, do 150k plati zadna vlecka aj pre Cupru Leon, podobne to ma aj kratka Cupra s 1.5TSI... preco by bol na testovanom aute rozdiel v koncernovej politike ?
Nikoliv, Seat Leon má u 110 kW vlečku, Cupra Leon má u 110 kW multilink.
Bezva, to by mi davalo zmysel oproti Octavii.
kym nepride na nastavovanie geometrie za 213 € 😁
Ono to pravidlo o 110 kW už univerzálně neplatí, třeba Golf hatch 2.0 TDI 110 kW s DCC už má také multilink, bez DCC s nižšími výbavami má lešeňovku.
Octavia a Leon maji jednoduchou zadni napravu do 110 kw a to včetně nad 110 kw maji multilink jen Golf ma multilink již od 110 kw.
rohYpnol
Musím uznat, že Cupra Leon ST je až nebezpečná kombinace vlastností, které dávají smysl. Je to přesně můj šálek kávy, tak uvidíme. Bohužel, drobnosti tu jsou. I když drobnosti... No úplné drobnosti to nejsou.
Vadí mi😒br /> 1) Nikdy nepřijmu PR nesmyslnou pohádku o značce Cupra. Značka Cupra je jen způsob, jak totéž prodat za víc. Tečka. Měl to být Seat.
2) Slabší varianty nedávají smysl. Za mě tohle prostě buď v silném TDI, možná i s haldexem, nebo ideál 2.0 TSI. Naprosto skvělý motor, který tomu sedí.
3) Infotainment je špatně,, ale pro ten 2.0 TSI a zbytek vlastností bych byl ochotný tohle strpět.
4) Cena. Ale to je obecná písnička na evropské značky. Bohužel, PR pohádka Cupry a hry na "lepší" zboží tohle jen umocňuje.
Každopádně myslím, že jako bazarovka to bude super. Cenu si budou držet RSové Oktávky, a tohle bude mimo hlavní zájem a cenově bude padat rychleji. A červená nebo bílá perleť tomu sekne neuvěřitelně... Bohužel, většina jsou paradoxně šedé...
Vadí mi😒br /> 1) Nikdy nepřijmu PR nesmyslnou pohádku o značce Cupra. Značka Cupra je jen způsob, jak totéž prodat za víc. Tečka. Měl to být Seat.
2) Slabší varianty nedávají smysl. Za mě tohle prostě buď v silném TDI, možná i s haldexem, nebo ideál 2.0 TSI. Naprosto skvělý motor, který tomu sedí.
3) Infotainment je špatně,, ale pro ten 2.0 TSI a zbytek vlastností bych byl ochotný tohle strpět.
4) Cena. Ale to je obecná písnička na evropské značky. Bohužel, PR pohádka Cupry a hry na "lepší" zboží tohle jen umocňuje.
Každopádně myslím, že jako bazarovka to bude super. Cenu si budou držet RSové Oktávky, a tohle bude mimo hlavní zájem a cenově bude padat rychleji. A červená nebo bílá perleť tomu sekne neuvěřitelně... Bohužel, většina jsou paradoxně šedé...
1. ale vyšlo im to, pretože ich to zachránilo pred úpadkom,
2. ...a prave vďaka tej marketingovej rozprávke sa najviac predáva tých najslabších, takže evidentne to funguje,
3. infotainment je po updatoch v pohode, po fl má aj tak nový,
4. cenníkové ceny sú mimo, reálne je to ok.
2. ...a prave vďaka tej marketingovej rozprávke sa najviac predáva tých najslabších, takže evidentne to funguje,
3. infotainment je po updatoch v pohode, po fl má aj tak nový,
4. cenníkové ceny sú mimo, reálne je to ok.
Jo, 2.0tsi je povedeny motor. Cupra Leon ST s
timhle motorem, nejlip verze 4x4 a >300ps je (porad) ta nejlepsi rodinna volba.
timhle motorem, nejlip verze 4x4 a >300ps je (porad) ta nejlepsi rodinna volba.
Dnes vlečka se da odladit, ale mechanika sw ošálit nedá. To samé jsou tříválce. Fungují, ale fyziku prostě neoblafneš a vibrace a zvuk můžeš jen nějak potlačovat.
Není překvapivé, že jsou pro tebe důležitější talismany než znalost rozdílu dvou převodovek.
A za 900 je sice osekaný, ale pořád o třídu větší
http😐/www.sauto.cz/…passat/206400315
Odpovim si sam, vis o tom prdlajs. A to bych vubec nevytahoval rizeni trech elektromotoru otackama podle pozadavku ridice viz test dvoumotorovyho tenkrat taycanu od rasto chvaly.
Našel jsem článek zde na ACZ https😐/www.auto.cz/diskuse/44811/1 2015, Leon Cupra od 724k a diskuze plná o tom jak je to předražené a rozdávají se slevy 😁 Dnes Cupra Leon VZ od 1,23m https😐/cf-cdn-v1.cupraofficial.at/media/Kwc_Basic_DownloadTag_Component/3226-48488-32236-48492-linkTag-child/default/150eb7f7/1714052116/cenik-cupra-leon-sportstourer-24-04-2024-web.pdf
https😐/cs.m.wikipedia.org/wiki/Dieselgate
EDIT: pardon, zareagoval jsem na něco trochu jiného než jsi myslel 😁 Tak tuto reakci ber jen jako dovysvětlení co jsem tady psal jinde...