Novinky
Zpět na článek
Tender 5.7 vzdává hold legendárnímu BMW 507. Vylepšená Z4 stojí 7,1 milionu
5 komentářů
gil54
Ke všem, starým, novým i bez ohledu na druh pohonu. Jen v sobě musí něco mít. Historii, legendu, hezký vzhled, výkon, dlouhou trvanlivost, tradiční značku, ekonomiku, atraktivitu, komfort (a dál už to všechno nechci vypisovat) v nějaké příhodné kombinaci těchto vlastností.
Neodsuzuji ani reinkarnace, restomody, když se to hezky sejde. U představeného Tendera se toho tedy moc nesešlo, myslím. Techniku ani cenu přitom nezpochybňuji, přesto mě ta věc neoslovila.
A je hnusnej. Zepředu, z boku, zezadu a asi i zevnitř, z toho, co je vidět na té jediné fotce. Zlatej Wiesmann a to taky není žádná královna krásy.
Vylepšená Z4 ? Ano, k horšímu.
Neodsuzuji ani reinkarnace, restomody, když se to hezky sejde. U představeného Tendera se toho tedy moc nesešlo, myslím. Techniku ani cenu přitom nezpochybňuji, přesto mě ta věc neoslovila.
A je hnusnej. Zepředu, z boku, zezadu a asi i zevnitř, z toho, co je vidět na té jediné fotce. Zlatej Wiesmann a to taky není žádná královna krásy.
Vylepšená Z4 ? Ano, k horšímu.
125S
Nějak mi také unikla pointa tohoto výtvoru. Pán měl asi jiné představy a nedotáhli to pořádně do konce. Spíš než retro model to vypadá na komiksové auto ze šedesátých let. Interiér k tomu absolutně nepasuje.
Stejsn
nejen že tomu chybí krása a elegance původní 507ky, ale naopak to ještě vypadá, jak kdyby to zbastlil nějaký Ind doma na dvorku. To fakt nikdo neviděl, že to vypadá příšerně?
Poté co převzali opratě velkých automobilek lidé typu Kabáň, Bangle a další "také umělci" tak se design ubral tam, kde teď to celé končí.
A zatím signály na zlepšení žádné. Spíš jenom vše ošulit, ušetřit, narvat do toho tablety a je po designu.
Jedině ještě u Ferarri a Maserati je vidět pozůstatky Italo designové školy a tím to končí
To už Čína dělá zajímavější design na některých autech