Novinky
Zpět na článek
Vzácné Zagato AGTZ Twin Tail v pohybu. S technikou A110 stojí přes 16 milionů
5 komentářů
KANKUNEN
6
Přesně
Přejít do diskuze
gil54
... a k tomu ještě ta "divočina" pod kapotou. 😄 Zagato generálně nezatracuji, ale tato "vzácnost"... 😒 ...jak říkáš...
(A pro pana redaktora - vzácný je diamant Koh-i-Noor, Mona Lisa, Mercedes W154 nebo každé Bugatti Royale, z nových věcí třeba hodinky Richard Mille, možná. Ale tahle věc, podle mě, moc ne.)
(A pro pana redaktora - vzácný je diamant Koh-i-Noor, Mona Lisa, Mercedes W154 nebo každé Bugatti Royale, z nových věcí třeba hodinky Richard Mille, možná. Ale tahle věc, podle mě, moc ne.)
Dinar
Zagato umí udělat designové parády, ale zrovna tahle "vzácnost" mi přijde designově docela "bizarní", abych se držel terminologie ACZ. 😄 Nemluvě o té ceně. 😉
gil54
Zde, zejména v titulcích, oblíbený termín, který já ovšem chápu poněkud jinak.
Ne všechno, co je neúměrně drahé a - dejme tomu - ohlášeno jako omezená výrobní série, musí být automaticky vzácné.
Můj pocit je, že 16 mega za "závoďáka"? s 1.8 co má 185 kW je poněkud hodně. I když má celou kastli pofackovanou od Zagata.
Ne všechno, co je neúměrně drahé a - dejme tomu - ohlášeno jako omezená výrobní série, musí být automaticky vzácné.
Můj pocit je, že 16 mega za "závoďáka"? s 1.8 co má 185 kW je poněkud hodně. I když má celou kastli pofackovanou od Zagata.
Barry Lyndon
Já bych to úplně nezatracoval, bizarní to sice je, ale má to imho i jisté bizarní kouzlo 😁 :yes: . Cena je dobrý úlet (ale asi jsou lidi, co to "bizarní kouzlo" ocení a jestli za to zaplatí 3 mega a nebo 16 mega neřeší 😁 )