Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Pirelli začíná vyrábět nové pneumatiky pro Ferrari Enzo. Ikonický supersport doběhlo stáří

7 komentářů

Horký Rom
Umí tohle váš kečup? https😐/youtube.com/watch?… :-!
Karese
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
ryccardo
Já teda nevím, ale zjistil jsem, že se na netu takové pneu dají normálně objednat. Přední jsou vůbec celkem běžný rozměr, tam je výběr pestrý, ale i ty 345/35/19 se dají koupit. Tenhle článek mi přijde jako pokus o senzaci.
Blofeld33
A kolik z tech pneu je ve Ferrari specifikaci? Na nejvetsim evropskem online shopu neni skladem na predek ani zadek v letni smesi jediny kus... A univerzalky, ktere zvlaste v prednim rozmeru budou konstruovany na uplne jiny typ aut, s jinym rozlozenim hmotnosti, tezistem atd., nejsou u teto kategorie aut alternativou, pokud jsou k dispozici na miru stavene gumy, a to bez ohledu na jejich cenu. Ostatne to plati uz i u "obycejne 911", kdy pouziti univerzalek je obecne vnimano jako jeden z varovnych signalu, ze na udrzbe se setrilo.
Blofeld33
A kolik z tech pneu je ve Ferrari specifikaci? Na nejvetsim evropskem online shopu neni skladem na predek ani zadek v letni smesi jediny kus 😉 A univerzalky, ktere zvlaste v prednim rozmeru budou konstruovany na uplne jiny typ aut, s jinym rozlozenim hmotnosti, tezistem atd., nejsou u teto kategorie aut alternativou, pokud jsou k dispozici na miru stavene gumy, a to bez ohledu na jejich cenu. Ostatne to plati uz i u "obycejne 911", kdy pouziti univerzalek je obecne vnimano jako jeden z varovnych signalu, ze na udrzbe se setrilo.
ryccardo
A jaky rozmery pneu jsou myslis na soucasnych hypersportech? Vzdyt to ma podobne siroka a velka kola? Nechapu prave proc se resi stari auta, kdyz rozmer pneu na nejakym novym Lambu bude v zasade stejny.
Mr.Murphy
... hmmm tak pak je otázka co si od toho Pirelli slibuje když se ty pneu dají sehnat i jinde.... Je mi jasné že cenovka unikátních pneu na tak unikátní auto bude šílená a majitelé by to dali. Pokud ale existuje alternativa, tak fakt nevím....

Každopádně je fajn že jdou sehnat pneu i na tyhle staré káry - přecejen, 20 let staré pneu na výkonném a drahém autě fakt nechceš....