Novinky
Zpět na článek
Pirelli začíná vyrábět nové pneumatiky pro Ferrari Enzo. Ikonický supersport doběhlo stáří
7 komentářů
Horký Rom
3
Umí tohle váš kečup? https😐/youtube.com/watch?… :-!
Přejít do diskuze
ryccardo
Já teda nevím, ale zjistil jsem, že se na netu takové pneu dají normálně objednat. Přední jsou vůbec celkem běžný rozměr, tam je výběr pestrý, ale i ty 345/35/19 se dají koupit. Tenhle článek mi přijde jako pokus o senzaci.
Blofeld33
A kolik z tech pneu je ve Ferrari specifikaci? Na nejvetsim evropskem online shopu neni skladem na predek ani zadek v letni smesi jediny kus... A univerzalky, ktere zvlaste v prednim rozmeru budou konstruovany na uplne jiny typ aut, s jinym rozlozenim hmotnosti, tezistem atd., nejsou u teto kategorie aut alternativou, pokud jsou k dispozici na miru stavene gumy, a to bez ohledu na jejich cenu. Ostatne to plati uz i u "obycejne 911", kdy pouziti univerzalek je obecne vnimano jako jeden z varovnych signalu, ze na udrzbe se setrilo.
Blofeld33
A kolik z tech pneu je ve Ferrari specifikaci? Na nejvetsim evropskem online shopu neni skladem na predek ani zadek v letni smesi jediny kus 😉 A univerzalky, ktere zvlaste v prednim rozmeru budou konstruovany na uplne jiny typ aut, s jinym rozlozenim hmotnosti, tezistem atd., nejsou u teto kategorie aut alternativou, pokud jsou k dispozici na miru stavene gumy, a to bez ohledu na jejich cenu. Ostatne to plati uz i u "obycejne 911", kdy pouziti univerzalek je obecne vnimano jako jeden z varovnych signalu, ze na udrzbe se setrilo.
ryccardo
A jaky rozmery pneu jsou myslis na soucasnych hypersportech? Vzdyt to ma podobne siroka a velka kola? Nechapu prave proc se resi stari auta, kdyz rozmer pneu na nejakym novym Lambu bude v zasade stejny.
Mr.Murphy
... hmmm tak pak je otázka co si od toho Pirelli slibuje když se ty pneu dají sehnat i jinde.... Je mi jasné že cenovka unikátních pneu na tak unikátní auto bude šílená a majitelé by to dali. Pokud ale existuje alternativa, tak fakt nevím....
Každopádně je fajn že jdou sehnat pneu i na tyhle staré káry - přecejen, 20 let staré pneu na výkonném a drahém autě fakt nechceš....
Každopádně je fajn že jdou sehnat pneu i na tyhle staré káry - přecejen, 20 let staré pneu na výkonném a drahém autě fakt nechceš....