Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Staronová Toyota Land Cruiser 76 zaujme i dnes. Řídili jsme nejnovější facelift

4 komentáře

Tomáš Nízký
Mám verzi před tímto faceliftem a nedám na ní dopustit. Aktuálně projíždíme ve dvou dospělých a jeden pes Norskem a dostal jsem se na místa, kam nás poslali místní a sami tam nikdy autem nedojeli. Stačilo pouze přiřadit přední nápravu a redukci. I bez zamknutých diferenciálů jela bez zaváhání do svahu po kamení a štěrku naprosto jistě .Na silnici si zvyknete rychle a jen je třeba počítat s většími rozměry a nutnosti více točit volantem😊 manuální převodovka je skvělá. Díky silnému motoru je možné přejíždět dálky pouze na pátý stupeň. Motor ač bez turba má úžasný průběh a je naprosto jemný a plynulý v zátahu. Takže jak psali už někde na internetu, auto na celý život.
vecernicek2
Jak je to s tím výkonem motoru? Někde jsem četl, že faceliftovaná sedmdesátka má nově u čtyřlitrového V6 výkon zvýšený na 200 kW. U Dajbycha teď taky inzerují faceliftovanou 76 s 200 kW. Tady píšete 167 kW, jako u starého motoru.

Jak to teda je? Budou se dělat dvě paralelní verze, nebo platí 200?
Barry Lyndon
mi připomíná facelift Škody Octavia combi pomocí světel ze škody 100 https😐/upload.wikimedia.org/…1%29_%284%29.jpg . Oboje je asi tak stejně "hezké".
lyon667
Přidat LPG, ochranný rám, webasto a je to ideální daily do současného Brna. :yes: