Novinky
Zpět na článek
Staronová Toyota Land Cruiser 76 zaujme i dnes. Řídili jsme nejnovější facelift
4 komentáře
Tomáš Nízký
2
Mám verzi před tímto faceliftem a nedám na ní dopustit. Aktuálně projíždíme ve dvou dospělých a jeden pes Norskem a dostal jsem se na místa, kam nás poslali místní a sami tam nikdy autem nedojeli. Stačilo pouze přiřadit přední nápravu a redukci. I bez zamknutých diferenciálů jela bez zaváhání do svahu po kamení a štěrku naprosto jistě .Na silnici si zvyknete rychle a jen je třeba počítat s většími rozměry a nutnosti více točit volantem😊 manuální převodovka je skvělá. Díky silnému motoru je možné přejíždět dálky pouze na pátý stupeň. Motor ač bez turba má úžasný průběh a je naprosto jemný a plynulý v zátahu. Takže jak psali už někde na internetu, auto na celý život.
Přejít do diskuze
vecernicek2
Jak je to s tím výkonem motoru? Někde jsem četl, že faceliftovaná sedmdesátka má nově u čtyřlitrového V6 výkon zvýšený na 200 kW. U Dajbycha teď taky inzerují faceliftovanou 76 s 200 kW. Tady píšete 167 kW, jako u starého motoru.
Jak to teda je? Budou se dělat dvě paralelní verze, nebo platí 200?
Jak to teda je? Budou se dělat dvě paralelní verze, nebo platí 200?
Barry Lyndon
mi připomíná facelift Škody Octavia combi pomocí světel ze škody 100 https😐/upload.wikimedia.org/…1%29_%284%29.jpg . Oboje je asi tak stejně "hezké".
lyon667
Přidat LPG, ochranný rám, webasto a je to ideální daily do současného Brna. :yes: