Design
Zpět na článek
Karbon, aramid a rychlé pruhy. BMW ukazuje sportovní doplňky pro kombík řady 5
10 komentářů
Dinar
3
Zvýraznit ty macaté prahy tím, že na ně nalepím ještě další kus plastu, to je krásný příklad továrního tuzingu, hrůza. Souhlas, to auto je prostě vysoké, macaté, jak říkáš, spíš crosover než klasický sedan.
Přejít do diskuze
webpaja
Tak ještě hezky vypadá lízátko pod přední radlicí, ale od předního kola dál jsou ty doplňky tedy hodně za hranicí vkusu. 😁
Dinar
To přední lízátko trochu eliminuje radliciozní tvar předního nárazníku. Každopádně já jsem už design G60 vzdal, ani po těch pár měsících přivykání oka to neumím, už tam prostě z bmw nic nevidím...
Dinar
Auto, které nemá viditelný výfuk, je prostě bezemisní. Za lepší, za zelený svět!
Tomáš Hromádka
Myslím, že na novou pětku si nezvyknu, vždy když vyšla bylo to něco, tenhlekrát se zdá že to nějak není ono.
Miorolo
Při rychlém pohledu na náhledovou fotku mi hlavou prolítla myšlenka, že "Kia valí, moc hezký facelift Ceedu" 😁
TiaS1
Některé doplňky se povedlo. To auto má dle meho ale problém, který nevyřeší nic. Byt naživo vypadá lépe, tak je zkratka vysoké. Z některých úhlu vypadá jak snížené suv či crossover.
gil54
...no a ta vopičárna, přilepená pod zadním nárazníkem, se taky povedla. Až moc "sportu", ale na Tuning párty do Milovic asi dobrý.