Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeFacelift Cupry Formentor oficiálně: Nový design a technika VZ5 pro čtyřválec
26 komentářů
3_diamanty
Zeby novy dizajn masky nejak cupre do tvari pomohol nemozem povedat ... ale asi ukol znel jasne
rohor
ať dělám co dělám, tak nezměním profilovou fotku a jak jistě víte, mám 2 účty a nejde to ani na jednom z nich. Vy jste taková banda tragédů, že je mi z vás fakt na zvracení.
Když budeš mít ještě dalších 5 účtů jako Holodňák, budeš miláček redakce. Třeba veselý pejsek je toho příkladem.
Zase proč by si tam měl vyměnit profilovku, když tam má dokonalou krásu - Prius ? 😁 Tedy v tom druhém účtu
Protože mám ještě dokonalejší krásu a protože mi chybí na tomto účtu.
p406 ?
Novej prius?
Ten taky a taky lepší fotku Priusu. Horký Rom má pravdu, měl bych tam mít ten svůj, protože je vybavenější a hezčí.
Karese
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Vždyť nedávno rozbili galerii a na Apple zařízeních prostě vidíš jen 1/3 obrázků.
Je to vůbec nekaká. Oni mají prostě úkol to tady položit.
Je to vůbec nekaká. Oni mají prostě úkol to tady položit.
Inak presne rovnakú zmenu má aj Leon, teda silnejší dvojliter a torque splitter (ale len pre kombík, hatch zostáva na 300k).
No, ale ten facelift
http😐/1884403144.rsc.cdn77.org/…pbWc/9024352.jpg?…
To ne :no:
Btw ten předek Cupry je až moc komplikovaný a trochu bezduchý. Jinak Fotmentor jako celek vypadá fajn :yes: