Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Facelift Cupry Formentor oficiálně: Nový design a technika VZ5 pro čtyřválec

26 komentářů

Emel
No, přední maska se mi asi líbila před fl víc. Detaily interiéru ale vypadají moc pěkně.
iudex
Maska je detail, dôležitejšia je technika. A tam som sa najprv potešil, že super, torque splitter aj pre dvojliter, a vzápätí sklamanie, že päťvalec končí. Každopádne pre toho, kto nedosiahol na VZ5, je posilnenie dvojlitra a hlavne pridanie torque splittera dobrá správa.
Inak presne rovnakú zmenu má aj Leon, teda silnejší dvojliter a torque splitter (ale len pre kombík, hatch zostáva na 300k).
Ozzman
Interiér je poplatny faceliftu koncernovych sourozencu, hezky ,ale ničim proti nim nevyniká.
ptr078
Tak vnutri sa aj najviac setril👋 pred fl, len v cene to nejak nie je zohladnene voci surodencom
Ozzman
Mne se Leon líbí a vždy líbil, ale ty interiéry i když na fotkách vypadají dobře, na živo prostě proti Ofci a Golfu byly horší, s tím posledním zkušenost nemám, ale docela by mne zajímalo, jestli je tam nějaky rozdíl oproti koncernovym dvojčatum a pak taky mezi Seat Leon a Cupra Leon.
ptr078
Cupra neviem, leon ma dnu o triedu horsie plasty a je hlucnejsi. Mne sa paci predosli leon, tato generacia je dizajnovo horsia, hlavne zadok kombi
Ozzman
Tak to mne se i líbí, líbí se mi ta zadní světla. Ale jak říkám, po zkušenostech s těmi staršími jsem se na něj ani nešel podívat.

No, ale ten facelift

http😐/1884403144.rsc.cdn77.org/…pbWc/9024352.jpg?…

To ne :no:
ptr078
Ked pozeram na foto formentora a leona tak ten fl to posunul k horsiemu
iudex
Ja by som zďaleka nebol taký kritický, ja som Leon považoval za jedno z najkrajších kombi triedy a hoci tento facelift nepovažujem za zlepšenie (skôr trochu späť), stále je to fajn auto. Mňa viac zaujíma zmena techniky. Okrem topmodelu s 333k a torque splitterom som čítal aj o verzii 2,0TSI - 150 kW so 4WD, to je tiež fajn verzia. Naopak škoda, že vypadol motor so 180 kW.
ericn
Interiér Leonu byl vždy bída. A vždy by uvnitř malý a to i aktuální generace, mám v něm vždy atísněný pocit. Ovce je uvnitř prostornější - mám přímé srovnání.

Btw ten předek Cupry je až moc komplikovaný a trochu bezduchý. Jinak Fotmentor jako celek vypadá fajn :yes:
iudex
Malý, to by som sa s dovolením hádal. Je pravdou, že Octa je priestrannejšia, ale zase tá je kráľom triedy, na ňu priestorovo nemá nik. Ale objektívne je Leon kombi veľmi priestranné auto, na danú triedu nadpriemerne. Vyskúšaj Megane a uvidíš, čo je to stiesnený pocit.
ericn
Hele to klidně můžeš, poslední dvě generace dostavaji naši obchoďáci jako služební auta a zázrak to není. V OIV si se svou postavou hovim, v Leonu je to bida u obou generací :no:
3_diamanty
Zeby novy dizajn masky nejak cupre do tvari pomohol nemozem povedat ... ale asi ukol znel jasne
rohor
ať dělám co dělám, tak nezměním profilovou fotku a jak jistě víte, mám 2 účty a nejde to ani na jednom z nich. Vy jste taková banda tragédů, že je mi z vás fakt na zvracení.
KANKUNEN
Když budeš mít ještě dalších 5 účtů jako Holodňák, budeš miláček redakce. Třeba veselý pejsek je toho příkladem.
Ozzman
Zase proč by si tam měl vyměnit profilovku, když tam má dokonalou krásu - Prius ? 😁 Tedy v tom druhém účtu
rohor
Protože mám ještě dokonalejší krásu a protože mi chybí na tomto účtu.
Ozzman
p406 ?
Mikesus
Novej prius?
rohor
😢 😢 😢 😢 Ne bohužel.
Karese
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Mikesus
A už ses aspoň na něj byl podívat, nebo se svézt?
rohor
Ten taky a taky lepší fotku Priusu. Horký Rom má pravdu, měl bych tam mít ten svůj, protože je vybavenější a hezčí.
Karese
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Mokrous
Vždyť nedávno rozbili galerii a na Apple zařízeních prostě vidíš jen 1/3 obrázků.
Je to vůbec nekaká. Oni mají prostě úkol to tady položit.
Roman
Víte někdy kdy budou ty FL auta reálně v prodeji? Asi to chce vidět live. Díky