Novinky
JirkaVejrazka
7
Tys tam byl? Ze ses neozval a nestavil se ... 😞
Přejít do diskuze
Mikesus
Bylo to fajn. Dnes sice klasické aprílové počasí, chvíli slunce, chvíli sníh, ale nebylo tolik lidí a dalo se hnout oproti včerejšku. Jízda v dakarském specialu zajímavá, ale moje záda už by delší čas v tom moc nedala, obdivuju Tomáše Ouředníčka, i když mne přesvědčoval, že si na to člověk zvykne. To samé jízda ve speciálu Yaris R2, super ukázka od Engeho. Offroad asi takovej, že tam mohl jezdit i yaris cross nebo bz4x, jen pár ( dva ) prudkých kopců bylo vyčleněno pro hilux a LC.
Jsem rád, že jsem si mohl vyzkoušet LM, bohužel jako náhrada za HL to není ani omylem. A upřímně, i LBX je lépe odhlučněno, tohle si cenovku 3.5M nemá vůbec jak obhájit. Možná tak poloviční.
Jsem rád, že jsem si mohl vyzkoušet LM, bohužel jako náhrada za HL to není ani omylem. A upřímně, i LBX je lépe odhlučněno, tohle si cenovku 3.5M nemá vůbec jak obhájit. Možná tak poloviční.
Mikesus
Jo, je hodně dobře odhlučněné, narozdíl od LM, kde je motor slyšet snad víc než v yarisu.
Mikesus
Kdybys tam byl, aspoň poblíž, tak bys takovou blbost nepsal. Hybridy nebyly v tom "hřmění" vůbec slyšet, jelikož se po areálu pohybovali v EV. Co bylo slyšet, byl dakar Hilux, GR yaris R1 a R2 a občas se ozvalo nějaké LC 500, když tihle ostatní byly zrovna zticha.
sir
V klidu.....to byla nadsázka ne 😉 Většina toyot a lexusu pro kupující neřvou....jen ty speciály 😊