Testy
Zpět na článek
TEST Hyundai Kona 1.6 T-GDI 4x4 – Klasická alternativa se sportovním šmrncem
30 komentářů
chcíplý pes
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Přejít do diskuze
Arese
Přesně tak. Mluvit v případě tohoto designového paskvilu o jakémkoliv "šmrncu" je úsměvné, či spíše trapné ... :😉
P.S. Pokud by existovala nějaká soutěž o nejidiočtější automobilovy design z funkčního hlediska, tento výtvor by určitě taky "zabodoval". Sorry, ale umístit drahé a křehké světlomety, resp svítilny do nejohroženějších míst karoserie, do rohů nárazníků, může jen pitomec! 😲 :no: :no: :no:
P.S. Pokud by existovala nějaká soutěž o nejidiočtější automobilovy design z funkčního hlediska, tento výtvor by určitě taky "zabodoval". Sorry, ale umístit drahé a křehké světlomety, resp svítilny do nejohroženějších míst karoserie, do rohů nárazníků, může jen pitomec! 😲 :no: :no: :no:
Ozzman
Hele... tleskám, první reakce redakce, zkus to ještě a zeptej se na ty ***y a trolly v diskuzi, na nás nereagují 😁
Meky
Kona je skutocne zaujimave auto. Skoda chybajucej "vhodnej" motorizacie. 1,0 tgdi je uz trochu out v dnesnej dobe na danu velkost auta. 1,6 je zbytocne uzrana. Ideal by bol 1,5 tgdi, ktory sa ale ktovie preco neponuka.
1,6 HEV je zase drahy a slaby - za rovnaku cenu je k dipsozicii Cross od toyoty.
blba je stredova nenastavitelna opierka - to je vyrazny fail.
tiez vraj v lete pride modernizacia so zameranim na software (co je dnes asi dolezitejsie ako motor), takze mozno si overit, co sa bude menit a pripadne pockat.
1,6 HEV je zase drahy a slaby - za rovnaku cenu je k dipsozicii Cross od toyoty.
blba je stredova nenastavitelna opierka - to je vyrazny fail.
tiez vraj v lete pride modernizacia so zameranim na software (co je dnes asi dolezitejsie ako motor), takze mozno si overit, co sa bude menit a pripadne pockat.
KANKUNEN
Musím s tebou souhlasit. Článek samá chyba, diskuze zoufalá. I ty tu máš dva účty.
St.
Ano, nechápu, kdo tohle spáchal. 1. Kona byla hezčí, toto je slátanina. Mrzí mě, že se vyrábí u nás, je to totálně propásnutá příležitost udělat pěkné, levné EV (čemuž se první generace blížila).
Mokrous
To bylo součástí mého širšího výlevu. Reakce byla “Díky za odpověď.” A dnes už mi nepište nikdo.
Nemám už sílu na to 1000x odklikávat pořád dokola tu vyjebanou tabulku.
Nemám už sílu na to 1000x odklikávat pořád dokola tu vyjebanou tabulku.
Meky
este by som sa pozrel na sposob merania v testoch.
kona ma vzadu aj vpredu na vysku vyrazne viac miesta ako uda namerana hodnota.
Nerozumiem, akym sposobom testeri meraju vnutorne rozmera, ale v pripade testo su absolutne nepouzitelne a vobec nesuhlasia s realitou.
Napr aj u tejto Kony je vzadu nameranych 910 mm - co je dost malo a v skutocnosti je priestor na hlavu vyrazne lepsi.
mozno by nam mohla redakcia k tomu nieco napisat.
U nas sa na taketo miery vzil vyraz "bulharsky meter"
kona ma vzadu aj vpredu na vysku vyrazne viac miesta ako uda namerana hodnota.
Nerozumiem, akym sposobom testeri meraju vnutorne rozmera, ale v pripade testo su absolutne nepouzitelne a vobec nesuhlasia s realitou.
Napr aj u tejto Kony je vzadu nameranych 910 mm - co je dost malo a v skutocnosti je priestor na hlavu vyrazne lepsi.
mozno by nam mohla redakcia k tomu nieco napisat.
U nas sa na taketo miery vzil vyraz "bulharsky meter"
Mokrous
Proč mi zase celej den vyskakuje tabulka s výběrem zdarma, či za 99,- Kč???
Proč má volitelné nastavení, po jehož nastavení mě to pustí dál a když chci kliknout na jiný článek, či reagovat v diskuzi, tak znova a znova a znova.
Už jsem i restartoval prohlížeč, pak i celej komp, pak počkal půl dne a nic.
No tak běžte do ***e.
Proč má volitelné nastavení, po jehož nastavení mě to pustí dál a když chci kliknout na jiný článek, či reagovat v diskuzi, tak znova a znova a znova.
Už jsem i restartoval prohlížeč, pak i celej komp, pak počkal půl dne a nic.
No tak běžte do ***e.
ericn
Pravda, ten předek je trochu nekonzistentní a přeplácaný 😉 Cena přestřelená, ale to byla i Kona v minulé generaci 1,6T 4x4...
ericn
Hlavně to předplatné už zkouší dlouho, články Premium se nechytly 😉 Btw alespoň by mohli lépe ty reklamy vybírat, tj měli by se vázat k obsahu webu 😉 99vočí je trochu moc za tu nekvalitu, co tu až na výjimky (p.Dragoun a jeho články jsou parádní) plodí :no:
Pepa_007
To je tal ošklivý auto. Fuj. Vypadá jako první SangYong. 30 let starý auto.
Honza Mička
Dobrý den,
napsal jsem Vám soukromou zprávu. Prosím, mrkněte so schránky.
Díky moc,
Honza
napsal jsem Vám soukromou zprávu. Prosím, mrkněte so schránky.
Díky moc,
Honza
Anonym
tak jsem pro, ale nejprve eliminujete toho psychopata z diskusí. To je myslím dobrej dýl ne?
RaSuSK73
To DCT ma stale suche spojky, smradiace pri kazdom pokuse o zdolanie zasnezeneho alebo zablateneho svahu ?
xxc
Ako zbytocne uzrana? Ved sa to natankuje za 2 minuty, kto by to riesil? Skor tam chyba vacsi vykon, svetla a je to Hyundai, preslaveny kvalitnym servisom 😄