Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Omlazené Dacie Sandero, Stepway a Jogger mají české ceny. Co je nového?

23 komentářů

twistedTSD
Zbrojní výroba nepokrývá ztráty, státní rozpočet sanuje vysávání rezerv a podinvestovaná rozpadající se infrastruktura, stovky firem se stáhly, včetně dodavatelů technologií pro rafinerie. Ano, stále to nestačí k tomu, aby se Rusku znemožnilo vedení války. To ale rozhodně není nic, co by nás mělo těšit nebo vzbuzovat poraženectví.
DonVito
https😐/nazory.aktualne.cz/…a9dac1f6b220ee8/

Ficův nehorázný výrok o Kyjevu v čase ještě víc uzrál
:no:

Ja jsem pysny na ceskeho premiera i prezidenta a na jejich postoje k Ukrajine.
:yes: :yes: :yes:

Ty jsi rad za toho sveho.
Akorat ten odkaz radeji nerozklikavej...
Ozzman
Jojo, tohle vždy napíše jeden z těch "chytřejších" východně smýšlejících, ale nikdy nevysvětlí, jak to doopravdy je 😁 Aneb, kdo ví ten ví, jen si to dohledej a tak podobně 😁 No, alespoň je to lepší, než s hrubkama napsano "FYJALOVA BÝDA"
Ozzman
Svět není černobílý, ale jestli mám žít v relativně svobodném diktátu z EU (což je diktát našich vlád a jejich aplikaci politik a vubec se vše dá změnit volbami, jenže to asi většina nechce, tak většina vládne takto 😁), kde mohu alespoň na tu EU nadávat a nebo v nesvobodném sovětském ráji, neváhal bych ani vteřinu
twistedTSD
Ano, to je jak s mým otčímem. Neumí jediný cizí jazyk, jeho světonázor dlouhodobě tvoří alternativní hnůj, ale ON prohlédl lži médií, která MĚ zblba a mám si najít pravdu "na internetu".
Ozzman
Já mám pár známých, jejichž příbuzní tam zůstali a člověče, nevidí to tak růžově, jako ty... Buď rád, že jsi na téhle straně opony
rohYpnol
Automobilky plní naprosto nesmyslné a absurdní normy EU, které dělají auta stále více nedostupná, stále více ekonomicky neudržitelná v provozu do budoucna...

Ale hlavně normy EU podpořené legislativou dělají z občanů EU čím dál větší dementy a loutky s vymytými mozky :no: :no: :no: Hlavně ve jménu toho, aby nás EU ochránila před vším, nejlépe i před životem v EU :-! :no: :no: :no:

Alkoholtester??? Proč??? Buzerace rychlosti??? Proč??? Podle EU snad nemá jedinec vlastní inteligenci a odpovědnost??? E identne nemá. Je to horší uskupení než RVHP :no: :-!
ericn
Nejde o závodění, ale o dostatku výkonu pod pedálem v krizové situaci a to 67kW prostě není 😉
Ozzman
No, mne by ten názor zajímal, pokud jsi ochotný ho napsat. Jen doufám, že se nedostaneme do polemiky nad tím, jak je vše vina západu a jak se tu máme špatně oproti svobodným rusům, čínanum a tak.
traveldrive
Písal som, že netušíš... A je to tak.
traveldrive
O vysvetlenie som sa už snažil, zbytočne, pravdaže. pretože tí "pokrokovejší" majú jasno a každý iný názor je proruský.
twistedTSD
Ano, jistě, já jsem vyloženě progresivní eurokomunista.

"Podaktorí ani netušíte, čo za hlúposti tliapete."
Zkus si zamést před vlastním prahem.
Ondřej Putna
Použitelnost motoru je asi dost relativní. Mně ten 1.0 TCe přišel úplně dostačující. Každý nepotřebuje závodit. Do teď jsem žil s Pandou 37 kW a kromě dálnic mi taky výkonově stačila.
traveldrive
Mokré sny prozápadného europrogresívca... Podaktorí ani netušíte, čo za hlúposti tliapete.
vasekcekal
Příspěvek podléhá schvalování.
vasekcekal
Achjo. Kde jsou ty časy, kdy se nový MCVčko ve Stepwayi a 1.5 dCičku dalo koupit i s výbavou za 330...
Lakyyy
Příspěvek podléhá schvalování.
Lakyyy
No konecne!😊
Pepa_007
Přesně jsi to trefil, EU je jak RVHP. Stejně funguje.

Bohužel, lidé přestávají přemýšlet.
Ondřej Putna
Je zajímavé, že zatímco jiné automobilky kvůli těmto blbostem zdražují, třeba Sandero Stepway mi teď naopak vychází o 10 000 Kč levněji. Aspoň že v Dacii mají rozum a bude se to dát podle potřeby jediným tlačítkem jednoduše vypnout (samozřejmě po každém nastartování).
KANKUNEN
Však vedoucího RVHP máš pořád, tam je Žigul jak pro tebe Mercedes.
rohYpnol
Ano. A můj ty světě div se. Zatímco tady nám všichni lžou o tom, jak se Rusko do týdne zhroutí a jak sankce EU Rusko rozloží na prvočinitele, tak realita je úplně jiná. Západní země a západní firmy vesele obchodují s Ruskem, Rusko přešlo na zbrojní výrobu, nahradila jak zdroje, tak odbytiště minoevropskými a jede dál. Zatímco EU se začíná drolit a je jen otázkou času, kdy se rozloží úplně.
ericn
No ale Sandero Stepway s jediným použitelným motorem TCe 110 za 431tis kč v základu + doplníš výbavu a je to 472tis Kč za Dacii. Tvl to je úlet :no: