Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Ondřej Putna
Je zajímavé, že zatímco jiné automobilky kvůli těmto blbostem zdražují, třeba Sandero Stepway mi teď naopak vychází o 10 000 Kč levněji. Aspoň že v Dacii mají rozum a bude se to dát podle potřeby jediným tlačítkem jednoduše vypnout (samozřejmě po každém nastartování).
No ale Sandero Stepway s jediným použitelným motorem TCe 110 za 431tis kč v základu + doplníš výbavu a je to 472tis Kč za Dacii. Tvl to je úlet :no:
Použitelnost motoru je asi dost relativní. Mně ten 1.0 TCe přišel úplně dostačující. Každý nepotřebuje závodit. Do teď jsem žil s Pandou 37 kW a kromě dálnic mi taky výkonově stačila.
Nejde o závodění, ale o dostatku výkonu pod pedálem v krizové situaci a to 67kW prostě není 😉
Lakyyy
Příspěvek podléhá schvalování.
vasekcekal
Achjo. Kde jsou ty časy, kdy se nový MCVčko ve Stepwayi a 1.5 dCičku dalo koupit i s výbavou za 330...
vasekcekal
Příspěvek podléhá schvalování.
Ale hlavně normy EU podpořené legislativou dělají z občanů EU čím dál větší dementy a loutky s vymytými mozky :no: :no: :no: Hlavně ve jménu toho, aby nás EU ochránila před vším, nejlépe i před životem v EU :-! :no: :no: :no:
Alkoholtester??? Proč??? Buzerace rychlosti??? Proč??? Podle EU snad nemá jedinec vlastní inteligenci a odpovědnost??? E identne nemá. Je to horší uskupení než RVHP :no: :-!
Bohužel, lidé přestávají přemýšlet.
"Podaktorí ani netušíte, čo za hlúposti tliapete."
Zkus si zamést před vlastním prahem.
Ficův nehorázný výrok o Kyjevu v čase ještě víc uzrál
:no:
Ja jsem pysny na ceskeho premiera i prezidenta a na jejich postoje k Ukrajine.
:yes: :yes: :yes:
Ty jsi rad za toho sveho.
Akorat ten odkaz radeji nerozklikavej...