Novinky
Zpět na článek
Manhart MH2 GTR II oficiálně: Růžové BMW M2 má po tuningu 715 koní a 850 Nm
21 komentářů
KANKUNEN
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Přejít do diskuze
Horký Rom
“Nová brutální „M-dvojka“ od Manhartu tak umí zrychlit z 0 na 100 km/h za pouhých 5,76 sekundy!”
Nebrutální Tesla Model 3 Long Range - 4,4
Nově připravována verze Performance - 2.9
https😐/www.autoevolution.com/…ions-232027.html
Nebrutální Tesla Model 3 Long Range - 4,4
Nově připravována verze Performance - 2.9
https😐/www.autoevolution.com/…ions-232027.html
gil54
Nechce se mi věřit, že by autor takovou chybu udělal neúmyslně.
Plesknout do textu mylný údaj zrychlení, aby se rozpoutala alespoň nějaká diskuze, když už to nejde jinak.
A funguje to, améba hned přiskotačí, vezme klacík a začne se v tomhle kravském lejnu šťourat a srovnávat zrychlení s nějakými Teslami.
Plesknout do textu mylný údaj zrychlení, aby se rozpoutala alespoň nějaká diskuze, když už to nejde jinak.
A funguje to, améba hned přiskotačí, vezme klacík a začne se v tomhle kravském lejnu šťourat a srovnávat zrychlení s nějakými Teslami.
Barry Lyndon
Jsi z generace Alfa, nebo senilní boomer, který věří každému hoaxu, který si kde přečte? Prý 5,76, to ano, akorát je to z 100 na 200 km/h. 😉
speedfred
Ja myslím že je úplne jedno čo ti stojí v garáži, pretože to len stojí. 🙈
ericn
Tak před půl hodinkou jsem ji potkal v černé (full black) a asi bych jí to i odpustil. Aktuální modely BMW potřebují tmavou barvu, v ní ty příšerný předky zaniknou 😉
pradeda777
Přesně. Kdyby ten předek takhle "neznásilnili", tak už mě jedna v manuálu stojí dnes v garáži a ne konkurenční RS3 v automatě.... ;-\
ericn
No to, že se 2er úplně designově nepovedla je asi jasné, ale Manhart to posunul na vyšší level a dodělal to ještě barvou. Co na tom, že z toho vydoloval 715k, když to vypadá takhle děsně. V tom s autorem článku opravdu nesouhlasím :no:
lyon667
Zajímalo by mě, jak upravili jednotku, když současné Bosche jsou uzamčené. On tedy existuje způsob, ale vyžaduje fyzické otevření ECU a úprava je to velmi drahá.
KANKUNEN
Podle počtu chyb je to záměr, ty chyby se opakují stále dokola. Stejně jako zmizí zí ČížekHunter a přibyde plzeňák.