Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeManhart MH2 GTR II oficiálně: Růžové BMW M2 má po tuningu 715 koní a 850 Nm
21 komentářů
ericn
No to, že se 2er úplně designově nepovedla je asi jasné, ale Manhart to posunul na vyšší level a dodělal to ještě barvou. Co na tom, že z toho vydoloval 715k, když to vypadá takhle děsně. V tom s autorem článku opravdu nesouhlasím :no:
Přesně. Kdyby ten předek takhle "neznásilnili", tak už mě jedna v manuálu stojí dnes v garáži a ne konkurenční RS3 v automatě.... ;-\
m.z.
Co to máte v článku za hausnumero? Podle mě tam patří 2,76s max 3,76
gil54
Nechce se mi věřit, že by autor takovou chybu udělal neúmyslně.
Plesknout do textu mylný údaj zrychlení, aby se rozpoutala alespoň nějaká diskuze, když už to nejde jinak.
A funguje to, améba hned přiskotačí, vezme klacík a začne se v tomhle kravském lejnu šťourat a srovnávat zrychlení s nějakými Teslami.
Plesknout do textu mylný údaj zrychlení, aby se rozpoutala alespoň nějaká diskuze, když už to nejde jinak.
A funguje to, améba hned přiskotačí, vezme klacík a začne se v tomhle kravském lejnu šťourat a srovnávat zrychlení s nějakými Teslami.
lyon667
Zajímalo by mě, jak upravili jednotku, když současné Bosche jsou uzamčené. On tedy existuje způsob, ale vyžaduje fyzické otevření ECU a úprava je to velmi drahá.
Nebrutální Tesla Model 3 Long Range - 4,4
Nově připravována verze Performance - 2.9
https😐/www.autoevolution.com/…ions-232027.html