Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Veterán

Zpět na článek

Ferrari 288 GTO: Nesplněný sen o vavřínech v rallye

16 komentářů

Anonym
Koukám, že dnes si autor oblibil slovo věk, místo století... :-! :-! :-! Jinak fajn článek...
Ozzman
tohle je dle mne to nejkrásnější, co kdy kdo vyrobil.

Před řadou let jsem našel jedno na prodej na mobile.de, cena byla astronomická, myslím, že to byly desítky milionu Korun 😊 ... Je tu někdo, kdo měl tu čest se v tom alespoň svézt? Díky za jakýkoliv postřeh. Já jsem to ani naživo snad neviděl.
honzaHK
Na zhlédnutí ho mají v muzeu v Maranellu hned vedle F40. Manželka sama od sebe (nikdo se ji neptal) řekla, že to je hnusný, hlavně ta přední světla naroubovaná na čumák třistaosmičky, takže asi tak. Skvělou "recenzi" má Harry's garage na YT. To auto je legenda, větší než F40.
Ozzman
Chceš říct už exmanželka že ? 😁

Díky za tip, jezdil jsem párkrát okolo, ale počkám, až bude syn větší, teď by to nedocenil.
honzaHK
Haha, až s odstupem mě dochází, na co všechno jsem se měl zeptat, než jsem požádal o ruku 😒] Byli jsem tam s holkama 2 a 5 let a docela koukaly, když mu z toho uděláš zábavu, tak si to užije. Pak už nás trochu popoháněly, abysme už šli, což ale nebylo naškodu, protože je to koneckonců muzeum, takže se mírnému zivání a bolavým nožičkám ke konci nevyhneš, těch informací je tam moooc.
Ozzman
Rozumím, ja mam 4leteho, je to s ním vrtkavé, někdy vydží auta a je skvělej, jindy na zabití, jako každé dítě 😁 No, letos to vypadá zatím, že bychom mohli jet kolem, tak dle času zvážím.
honzaHK
Hele jeď tam, jestli budete blízko, tak to za to stojí, nic se nemá odkládat a ve 4 letech to bude vnímat úplně v pohodě, děti bych vůbec nepodceňoval, hlavně bude paf z táty, jak ho baví auta, a bude to prožívat s tebou.
Ji/Ri
Vdovec?
Trofim Lysenko
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
spijan
Spíš vdova, málem to se mnou seklo 😉
amerlock
autům celkem rozumím a v tom s tvojí manželkou souhlasím! :😉
Ta světla tam opravdu jsou divná
ericn
Souhlas, za mě nej Ferrari, co kdy bylo vyrobenou 😉 Má koule, dravec :yes:

Btw díky za článek Aleši, opět paráda :yes:
wakantanka
ktorým nie je nikto iný ako p. Dragoun. Moja duša plesá keď vidím a čítam riadky o takýchto strojoch, navyše spísané pútavo a vecne. Zas a znova, klobouček dolů.
Marek Niedelský
Pěkný článek pane redaktore :yes: Děkuji.
MHv7
Krásné Ferrari, krásný článek, děkuji. Když nad tím tak přemýšlím, je dobře, že nezavodilo, úspěšne by nebylo a ubralo by mu to na přitažlivosti. Ta přední světla se mi líbí, je to zřejmě jeden z těch prvků "miluješ nebo nenávidís".
Stejsn
A to evo je fakt hnusný.