Videa
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářePozor na trik tohoto zloděje v Praze! Z BMW ukradl igelitku s 1.500.000 Kč
16 komentářů
Jamme
Stejsn
když se z nějakého důvodu dálkou nezamknou všechny dveře, tak výstražně zapípá.
cizekHUNTER
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Případně centrál dvakrát cvakne v případě nedovrenych dveří.
V pripade nedovretych dveri sa mi auto ani nezamkne... navyse mam taky zvyk starej skoly ( este z feldy bez centralu ) ze neraz ked aj auto centralom zamknem tak rukou este skusam svoju klucku dveri ( ci je fakt zamknute 😁 ) ... ale to bohati neskusaju to len my chudobni ktori si svoje auta akosi viac vazime 😉
Inak ja v aute nenecham ani stary digital za 60 eur... a uz nejaky notebook za 600 eur ci povedzme drahsi fotak.. to uz vzdy nosim so sebou a pod... dobre to inak je napisane v jednom obchodsku u nas... auto nie je trezor... ale je to marny... je to marny...
Inak ja v aute nenecham ani stary digital za 60 eur... a uz nejaky notebook za 600 eur ci povedzme drahsi fotak.. to uz vzdy nosim so sebou a pod... dobre to inak je napisane v jednom obchodsku u nas... auto nie je trezor... ale je to marny... je to marny...
U nových bezklíčových aut by ti to bylo k ničemu, protože zamknuté auto bys zatáhnutím za kliku zase odemknul.
Mam nove auto s bezklucovym pristupom, ale v infotainmente mozem zmeni nastavenie tak, ze sa odomkne/zamkne mikrospinacom az ked chytim za kliku, nie automaticky ked sa priblizim/vzdialim. Dokonca to mozem zmeni aj na uplne "blbe" ovladanie, kde sa auto odomyka/zamyka len dialkovym ovlacacom...
U Peugeota 807 zamykam jen a pouze klasicky manualne klicem. Tam central pri pootevrenych dverich dvakrat cvakne a auto se nezamkne. Dvojnasobne cvaknuti mne uvede do pozornosti ze neni zamknuto. Pak se da nastavit, ze se zamknutim se sklopi zrcatka.
U Scenica je bezklicove zamykani, ktere zamykam vetsinout tlacitkem na klice. Bohuzel kdyz je karta v blizkosti a chtel bych overit zamknuti, tak by se auto opet odemklo. Takze to kontroluji tim, zda auto blikne a rozviti se uvnitr kontrolka zamknuti.
U Scenica je bezklicove zamykani, ktere zamykam vetsinout tlacitkem na klice. Bohuzel kdyz je karta v blizkosti a chtel bych overit zamknuti, tak by se auto opet odemklo. Takze to kontroluji tim, zda auto blikne a rozviti se uvnitr kontrolka zamknuti.
to lze nastavit asi u každého bezklíče, že se deaktivuje. Ale to zatažení za kliku, jakmile máš bezklíč a nemáš deaktivovaný, tak prostě auto znovu odemkneš.
mne tedy překvapuje víc, že BMW nemá upozornění na otevřené dveře při zamykání. Toyoty začnou pískat, když se pokusím zamknout auto s otevřenými dveřmi. Ještě mám nastaveno sklápení zrcátek při zamknutí, poznám na první pohled, že je zamčeno nebo ne.
mne tedy překvapuje víc, že BMW nemá upozornění na otevřené dveře při zamykání. Toyoty začnou pískat, když se pokusím zamknout auto s otevřenými dveřmi. Ještě mám nastaveno sklápení zrcátek při zamknutí, poznám na první pohled, že je zamčeno nebo ne.
zaplosak
se dívám jestli bliknou blinkry při zamykání, pokud ne tak jsou některé dveře nebo kufr nedovřené.
Dinar
že to byla náhoda, okamžitý zlodějův popud, to by nejspíš rychle popadnul něco ležícího na sedačkách a zmizel, ale on lezl přes zadní sedačky do kufru, když vůbec nemohl tušit, že v tom kufru cokoliv je?
Divné, navíc, doba, kdy kdokoliv normální, myšleno legálně jednající, nosil nebo převážel v autě igelitku s miliónem je min. dvacet let pryč, takže spíš bych si myslel, že zloděj dobře věděl pro co a kam jde.
Divné, navíc, doba, kdy kdokoliv normální, myšleno legálně jednající, nosil nebo převážel v autě igelitku s miliónem je min. dvacet let pryč, takže spíš bych si myslel, že zloděj dobře věděl pro co a kam jde.
Freddka
Ta inflace je svina, tam mel penize na rohliky a jeden a pul mice v p*ce… chapes to je nesmysl
Každopádně majitel 1.5m Kč to nijak moc neřešil (igelitkou, obezretnosti, tím že to bylo v hotovosti) . Pro něj to byl výdělek za pár týdnů. Otázka je, jak moc legální. Ale to odhalí až vyšetřování. 😉