Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
KANKUNEN
8
než se špatným motorem. Být v tom 1,6 turbo a Aisin je to jiná liga.
ericn
0
Souhlas, tomu autu chybí motor. Hlavně ho už měli v Levorgu. Jak velký je asi problém předělat ho z Euro6xx na Euro7? 😉
dodo24
1
Problém to nie je snaď pre žiadnu automobilku, ide o náklady. Ak úprava na euro7 stojí tolko ako je zisk celého modelu, tak samozrejme, že do toho nepôjdu.
wakantanka
0
Ak sa im neoplatil vývoj oturbenej 1,6 načo potom vyvíjali ten ich mild hybrid, čo rovnako neide a žerie. Majú spoluprácu s Toyotou, stačilo by zobrať od nich buď 1,8 alebo 2,0 Hev a nikto by im to nezazlieval.
ACE.
1
To by nebyl boxer
wakantanka
0
A čomu by to vadilo?
ACE.
1
Mě se neptej, asi je to jedna věcí co Subaru definuje a snižuje i u SUV těžiště. To už by stačil ten 2.5l, pokud by někdo chtěl vyšší výkon.
ericn
0
Tak vyvinutý už je, stačí poladit na novou méně přísnou normu než se očekávalo 😉
Mr.Murphy
.... auto s malým kufrem, bez pořádného výkonu, za 880 v základu.... Jako asi se najdou lidi, kterým to bude vyhovovat.... ale je otázka jestli jich bude dost 😄 Já bych o to teda ani nezavadil....
Pretože nepoznáš schopnosti Subaru. Viac koní by si určite prial každý, ale Subaru vie ponúknuť viac ako ktokoľvek z konkurencie v trochu iných sférach. Debilizmus EÚ spolu s ekonomickými faktormi prinútili výrobcu k ťažkému kompromisu, ak chce model na starom kontinente vôbec predávať.
No ja ti neviem, ale načo mi je fajnový podvozok keď k nemu nie je adekvátna motorizácia? Symetrický AWD už je tiež od zavedenia Eye Sight pasé. Cenou, predajnou a servisnou sieťou tiež nepoteší, márne hľadám tú pridanú hodnotu.
V tom prípade nekupuj Subaru. 😉
On ten motor nie je nijaká tragédia, žiť sa s ním rozhodne dá.
Ceny a servis, no to je tiež dôsledok niečoho, nie škodoradostný výmysel výrobcu.
On ten motor nie je nijaká tragédia, žiť sa s ním rozhodne dá.
Ceny a servis, no to je tiež dôsledok niečoho, nie škodoradostný výmysel výrobcu.
Symetrický AWD je pojem, ktory je pasé, v reale ho nepotrebujes, pretoze aj ten aktualny pohon je skvely.
3_diamanty
Na rozdiel od usa.... skoda... ale ta cena je fakt brutalna a pritom vykon priemerny... kufor takisto.... lebo europan chce vzdy delo a s velkym kufrom... co uz 😉
ne kazdy chce delo s velkym kufrem.... ale kazdy se diva co za sve penize dostane....
Zase pre dochodcu v panelaku, co jazdi malo, ale potrebuje sa dostat na zahradku za mestom v terene a ku lekarovi za kazdeho pocasia to zmysel moze davat. Inu konkurenciu to velmi nema. Teda ma, Diaciu Duster o 12 000 € lacnejsiu 😄
Stihnul jsi upravit dodatkem o Dusteru, než jsem zareagoval na původní příspěvek...
Důchodce v paneláku, co jezdí málo, ale potřebuje se dostat na zahrádku a k lékaři "za každého počasí", buď šlechtí letitou Felinu anebo jde právě pro Duster, Jogger, Vitaru...
Důchodce v paneláku, co jezdí málo, ale potřebuje se dostat na zahrádku a k lékaři "za každého počasí", buď šlechtí letitou Felinu anebo jde právě pro Duster, Jogger, Vitaru...
Armin Tamzarian
Crosstrek má vlastně jen jednu skutečnou chybu – příliš slabé pohonné ústrojí.
-To je u osobního automobilu ovšem dost podstatná chyba, no ne? 😒]
-To je u osobního automobilu ovšem dost podstatná chyba, no ne? 😒]
Motor slabší na diaľnici. Pri aute určenom primárne na iný typ ciest to nemusí byť fatálny prešľap. Ale samozrejme prichádza tým o istú skupinu zákazníkov, to bez debaty.
Tomys69
Subaru vyvíjelo menší 1.5T ale to uz je nejaky patek. Jelikoz se legislativa zprisnuje je otázka jestli nešel nový motor k ledu. Věřím ze tato udušená atmosféra je poslední svého druhu v EU. Cena je vysoká, ale nemas co srovnat. Jdi se s tim projet a bez urážek Vam spadne brada! Podvozek je famózní a to jak valí i mimo silnici to je jak wrc se špetkou nadsázky😊ve 100 sjedes na sitolinu a auto uplne v klidu( viz videa Vaculík). Dej si na náročné okresce závody a ta líná mrcha te spraší jako nic, bezpečnost urcite taky jinde nez duster a zpracování jakbysmet, takže to ospravedlňuje tu cenu, jelikoz konkurence opravdu neni! Muj názor
Josef Vik
Spolupracovnice s tím přijela tuhle do práce. Tak jsem se jí hned ptal, co na to říká. O koupi rozhodoval prý manžel, hrozně potřeboval mít Subaru. Ona jako ženská mi řekla, že to nejede, má to malý kufr a hlavně ji překvapilo, že ildyz jezdí maximálně defenzivně, tak se nemůže dostat se spotřebou pod 8 litrů. Skvělý podvozek prý ocenit nedokáže, protože s tím rychle nejezdí a ani ji k takové jízdě ten zdechlý motor a vysoká spotřeba nalákají. Je z toho auta hrozně rozpačitá, radostně se teda vůbec netvářila. Toť názor běžné řidičky. Já jsem to auto neřídil. Ale obrázek jsem si udělal.
cizekHUNTER
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Jamme
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Co na to ale rict?😂🙈 řeší ženský podvozek a jízdní vlastnosti? Kufr, vzhled a spotřebu to max jo. Nicmene toto je auto pro bohatší seniory co maji chatu nekde v horách a chtějí tam jezdit i v zimě😀 neni pro každého, ale jen pro toho co ví, co kupuje. Kdyby ji koupil forestera/ outbacka třeba by vse bylo jinak😀
Jenže jízdní vlastnosti nejsou všechno. Auto by mělo být celkově vyvážené a toto Subaru má bohužel spoustu ALE... Outback je nádherný auto, ale cenově už bohužel v nedohlednu.
Hlavne to nie je auto pre ženu na jazdenie po meste a do práce. Takže auto až toľko ALE nemá. Najväčším ALE je nevhodné použitie a teda blbá kúpa.
_Teddy_
"...Stálý pohon všech kol je samozřejmostí, přeci jen se bavíme o Subaru..."
Redakcia ACZ by sa mala prebrat zo spanku a pochopit, ze Subaru uz velmi dlho nepouziva staly pohon vsetkych kolies, a to u vsetkych modelov ktore maju CVT! Nie je tam medzinapravovy diferencial, iba spojka ovladana elektronicky.
Redakcia ACZ by sa mala prebrat zo spanku a pochopit, ze Subaru uz velmi dlho nepouziva staly pohon vsetkych kolies, a to u vsetkych modelov ktore maju CVT! Nie je tam medzinapravovy diferencial, iba spojka ovladana elektronicky.
Čemu to vadí, ze jako všude jinde bylo železo nahrazeno elektronikou kdyz to stejne vyjede opravdu nesmysl?
V terénu to nevadí, ale tam tento typ aut tráví minimum času, vadí to jízdě po běžné silnici, kdy mezinápravový diff. umí poslat trvale dozadu třeba 60% nebo 70% a ideálně tak vybalancovat auto pro průjezd zatáčkami, což spojky neumí a tam tento typ aut tráví drtivou část svého času.
A všude jinde zdaleka nebyl mezinápravový diff. nehrazen spojkou, to byl pouze u levných mainstreamových šméček, Toyota, VW, Mercedes, Audi, JLR, Jeep a další mezinápravový diff. u lepších modelů stále mají.
A všude jinde zdaleka nebyl mezinápravový diff. nehrazen spojkou, to byl pouze u levných mainstreamových šméček, Toyota, VW, Mercedes, Audi, JLR, Jeep a další mezinápravový diff. u lepších modelů stále mají.
Vadi to aj v terene, ked sa to po par sekundach zataze prehreje a zo stvorkolky je dvojkolka blikajuca cervenym AWD Check. Mal som auto, ktoremu stacilo pol kilometra 20% stupania po sotoline a uz to svietilo, resp. 3 opakovane pokusy o vyjazd do 30 stupnoveho kopca. Aj napriek rezimu AWD LOCK predok hrabal, no zadne kolesa stali. Medzinapravova spojka sa po par sekundach prehriala a koniec offroadu. Na tom istom mieste som potom skusal ine auto, aj som v tom svahu zastavil a bez problemov sa rozbehol. Vitara 2023 zahrabala vsetkymi 4mi a bola hore.
Pane, ste si isty vyrokom ze "Subaru uz velmi dlho nepouziva staly pohon vsetkych kolies" ? Pokial viem, tak je to stale permanentna stvorkolka aj u CVT, ano spojka je uz ovladana elektronicky, ale pohon na vsetky 4 kolesa je staly. ak sa nemylim, tak je to rozdelene 60:40 (predok : zadok) XV, Outback, Forester.... Slovicko Symmetrical AWD je viacmenej marketing, ale pohon na vsetky 4 je tam permanentny.
jhamil
V roce 1997 byla Impreza s dvoulitrem o výkonu 85Kw, zrychlení bylo 9,4 nebo 9,7 s na 100. Toto má navíc elektromotor, který by měl autu pomáhat při rozjezdu a snižovat spotřebu. No nic moc práce u Subaru. Snad si zachová kvalitu a dobré jízdní vlastnosti.
St.
přesně tak. Subaru jsou stále AWD (60:40) ve prospěch předku. Mám Levorga, tak vím o čem mluvím. Výjimka:BRZ a nevím, jaký je stálý poměr u Solterry.