Videa
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeTohle se v Česku naštěstí nestane: Šílená jízda BMW M4 skončila, jak musela
25 komentářů
xxc
1
Preto su dolezite dostatocne rozostupy medzi autami, aby clovek nemusel tesno kluckovat. Ale podla mna to uz bolo trosku cez ciaru, jazdit medzi autami len tak je trosku arogantne. Ale policia len meria rychlost, nejaku aroganciu asi neriesi 😁
BumBacX
1
Trošku ??
Mokrous
3
Ty seš fakt nemocnej.
cizekHUNTER
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
brano bleha
V M-ku môže byť "ne-športový" volant?
správný postřeh! :yes:
Myslím si, že to nejde a to BMW mám celkem dobře načtené
Myslím si, že to nejde a to BMW mám celkem dobře načtené
cizekHUNTER
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
popravde, s tym ako jazdi, to kludne mozu byt lacnejsie dostupnejsie nahradne diely. Taky airbag vystreli raz dva 😁
Myslím, že to žádná M4 není. Pokud dobře vidím, tak to auto má i obyčejná zpětná zrcátka.
V článku se mluví o špatném konci žluté M4, která nabourá, což se stalo, ne o autě, z jehož kamery je záznam, to samozřejmě žádné emko není. Ale ani zmíněná M5 tam není, ta bílá 5er má jenom nějaké plasty a koncovky výfuku.
Corkybell
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
traveldrive
...utrhnúť ruky a mlátiť ich nimi z miesta činu až do basy... 😒]
Mokrous
...že ta banda vyfetovanejch ***ů dostane aspoň 15 let natvrdo. Můžou se pak tahat na špagátu po vězeňským dvorku a jezdit po pr.deli po zemi a hrát si na závodní auta.
Market
Mne sa na to zle pozeralo. Chcel by som vediet vek soferov :no:
XTad
Borci si koupili silnejsi motor, aby mohli bezpecne predjizdet a kdyby se jim tam nemotali zmateny levoproudari, tak by nebyl problem.
Mr.Murphy
.... ze k te nehode doslo az po tak dlouhe jizde.... 😲
Jinak za organizovani takoveho dostavenicka pri kterem pak nekoho sejmuli dostali podobni pitomci v Nemecku snad dozivoti....
Jinak za organizovani takoveho dostavenicka pri kterem pak nekoho sejmuli dostali podobni pitomci v Nemecku snad dozivoti....