Bezpečnost
Přihlásit pro přidání komentáře
ryccardo
To mi tady tyden zpatky imbecil Mikesus vysvetloval jak jsem blbej, kdyz si myslim ze data sbirana automobilkama muze nekdo zneuzit a machroval tu na me s druhama databazi a jak to nelze a data jsou anonymni a ted najednou ejhle co to tady cteme 😁 😁
Všiml sis, že se mluví o USA a ne o EU. Ale troska obrabéč přesně ví jak to funguje v EU. Jo, on ani nepozna z textu, že USA a EU jsou jiná písmenka.
Tak povídej, jak v EU prodávají data. Můžeš to jít rovnou nahlásit, že tě spehujou. Konečně si aspoň vyděláš nějaké peníze jako odškodné a nemusíš se patlat jako subka pro Škodovku a bat se, že EV ti vezmou práci.
Ale to imbecil, co neumí nic jiného než ořezávat železo, ale přesně ví jak funguje IT v EU, nikdy nepochopí, kdyz nepozná, že se píše o USA. Věděl jsi o tom, že v Číně se sdílí ještě více, proto se tady upozornuje a omezuje čínské výrobky?
A ještě jako bonus je v článku popsáno, že to je se souhlasem majitele. To, že si to nepřečetl je jiná věc.
Takze co můžeme k tomu říct? Je to popsáno z USA, kde to prodávají se souhlasem. Bez souhlasu si to též netroufnou. Navíc je i upozorněno, že to nepozná konkrétního řidiče, jen auto. Takže zoufalec ryccardo, který se za každou cenu snaží ukázat svoji pravdu i tam, kde ji (zatim) nema. Imbecil je hladina IQ do 34, což skoro vypadá na tohoto zoufalce. Škoda, že si to aspoň nepřečetl ten článek.
Tak povídej, jak v EU prodávají data. Můžeš to jít rovnou nahlásit, že tě spehujou. Konečně si aspoň vyděláš nějaké peníze jako odškodné a nemusíš se patlat jako subka pro Škodovku a bat se, že EV ti vezmou práci.
Ale to imbecil, co neumí nic jiného než ořezávat železo, ale přesně ví jak funguje IT v EU, nikdy nepochopí, kdyz nepozná, že se píše o USA. Věděl jsi o tom, že v Číně se sdílí ještě více, proto se tady upozornuje a omezuje čínské výrobky?
A ještě jako bonus je v článku popsáno, že to je se souhlasem majitele. To, že si to nepřečetl je jiná věc.
Takze co můžeme k tomu říct? Je to popsáno z USA, kde to prodávají se souhlasem. Bez souhlasu si to též netroufnou. Navíc je i upozorněno, že to nepozná konkrétního řidiče, jen auto. Takže zoufalec ryccardo, který se za každou cenu snaží ukázat svoji pravdu i tam, kde ji (zatim) nema. Imbecil je hladina IQ do 34, což skoro vypadá na tohoto zoufalce. Škoda, že si to aspoň nepřečetl ten článek.
tohle už je hodně ubohý i na teber, sorry, ale si nahlášen. Sprosté urážky diskutérů a označování za imbecila je hodně trapný
Imbecil je normalni slovo pro oznaceni cloveka s IQ 25-50. Ja se ho nechci zastavat … kdyz nekdo takove slovo pouziva, nejspis to taky nebude nejostrejsi tuzka v penale. Ale jen rikam, ze imbecil neni nejake sproste slovo. Pokud nekoho urazi, tak si s tim musi poradit.
Naopak pokud je nekdo treba *** (IQ pod 25) mohlo by ho to potesit, ale popravde takovy clovek asi zase neumi ani cist, natoz pak ocenit, ze pokud je nazyvan imbecilem, je to pro nej neco jako kdyz mu nekdo rika, ze je genius. Vsechno je relativni… :-!
Naopak pokud je nekdo treba *** (IQ pod 25) mohlo by ho to potesit, ale popravde takovy clovek asi zase neumi ani cist, natoz pak ocenit, ze pokud je nazyvan imbecilem, je to pro nej neco jako kdyz mu nekdo rika, ze je genius. Vsechno je relativni… :-!
tito lidé co splnují tuhle definici asi nejsou schopni ani napsat příspěvek, že 😄
Takže použití tohohoto na normální lidi je obyčejná nadávka.
Takže použití tohohoto na normální lidi je obyčejná nadávka.
Idealista, ktorému stačí veriť, však prečo premýšľať, že...Takých ako ty majú v EÚ a hlavne v USA radi. Asi preto ti nadelili tých 10 palcov.
cizekHUNTER
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
KANKUNEN
Jak nazývat člověka, který neustále reaguje na profiprovokatéra.
Ale vždyť apoho je jen další multinick toho hovada. Zábavnější je sledovat tzv. seriózní diskutéry - oni vědí - kteří s ním vedou dlouhá diskusní vlákna.
ty starý osle, když mluvíš o seriozních diskutérech, tak doufám, že do toho nepočítaš sebe.
To co tady předvádíš v diskusích je tragedie jak obsahová tak i jazyková a gramatická.
Podívej se do diskuse včera o Renaultu Scenic E :no: :no: :no:
To co tady předvádíš v diskusích je tragedie jak obsahová tak i jazyková a gramatická.
Podívej se do diskuse včera o Renaultu Scenic E :no: :no: :no:
Miorolo
"Souhlasili byste se sdílením dat o své jízdě s třetími stranami?"
Děláte to téměř vsochni dennodenně používáním online navigací, ale v anketě drtivá většina respondentů uvedla, že by se sdílením dat o své jízdě nesouhlasili 😁
Děláte to téměř vsochni dennodenně používáním online navigací, ale v anketě drtivá většina respondentů uvedla, že by se sdílením dat o své jízdě nesouhlasili 😁
neděláme, na co si budu pouštět navigaci tam kde to znam 😄 😄 😄
Ale Google v telefonu máš, ne? Zkus se podívat na Google Maps a Your Timeline. Pozná dokonce kdy jedu autem a kdy na motorce. V EU je naštěstí e😜licitně zvolena možnost neposkytovat třetím stranám. To samé motorka (BMW) a auto (Volvo). Souhlasil jsem pouze se zasíláním anonymizovaných dat, protože pro výrobce jsou důležitá z hlediska vývoje. Ale mám jistotu, že nebudou v budoucnu zneužity? Uvidíme.
Google funguje s vypnoutu Polohou? Zajímavé
Vaše časová osa: vaše návštěvy a trasy se neukládají......Nikde jste nebyl
Tak asi smůla no 😊
Vaše časová osa: vaše návštěvy a trasy se neukládají......Nikde jste nebyl
Tak asi smůla no 😊
Sice tomu nevěřím, protože pak opravdu nepotřebuješ smartphone, ale stačil by ti tlačítkovej, ale tvoje věc. 😉
na tlačítkovým se nedá lézt na internet a hrát hry.Jinak já měl tlačítkovej telefon někdy do roku 2011 a jako druhej záložní až někdy do 2020 😄
Jinak krom těhle dvou věcí by mi tlačítkovej stačil, nic jinýho na telefonu nedělám, než že s ním telefonu, čumím na něm na net a někdy si něco zahraju a jednou za uherák si na tom pustím mapy.cz 😄
Jinak krom těhle dvou věcí by mi tlačítkovej stačil, nic jinýho na telefonu nedělám, než že s ním telefonu, čumím na něm na net a někdy si něco zahraju a jednou za uherák si na tom pustím mapy.cz 😄
nemam v mobilu google maps ani aplikaci ani nepouzivam mapy. Parkrat za rok se podivam
v prohlizeci na mapy cz ale to jenom treba na kole, polohovy sluzby mam vypnuty.
v prohlizeci na mapy cz ale to jenom treba na kole, polohovy sluzby mam vypnuty.
Pepa_007
Chce to také článek o tom co čte z našich aut EU. A jak jsou tato data vázaná na VIN.
Hezký sledovací nástroj. Povinné od roku 2021.
Hezký sledovací nástroj. Povinné od roku 2021.
Ano, budou mít/mají informaci o autě. Jak to spojí s řidičem? Nevadí ti třeba na autě RZ? Někdo by podle ní mohl dohledat tvoje auto.
pokud mají vlády data z aut spojené z VIN, nic jim nebrání VIN spojit s registrem majitelů vozů ... a těm pak účtovat pokutičky za překročení CO2, jízdu s autem v poruchovém stavu atp.
Podle RZ auto dohledas. Také RZ se nezveřejňuje na youtube. Nebo v tisku. Vždy z fotky a videa smazou.
Mně to osobně vadí. Vadí co všechny korporace o mně ví. Spehuji. Digitální koncentrák.
Mně to osobně vadí. Vadí co všechny korporace o mně ví. Spehuji. Digitální koncentrák.
Takže zůstaň dál v klidu 😄 :-!
Pozerám ale že nejaký ten obhajca zákazov a kontroly sa tu nájde v rámci dobra pre všetkých.
USA má přísnější ochranu osobních údajů? Vtip století 😒] 😒]
Jen jsi ukázal, že vůbec netušíš. Ochranu osobního vlastnictví ano, osobních údajů vůbec.
Víš o tom, ze některé US weby nesplní ochranu osobních udaju a nemuze si je z EU nikdo zobrazit, ale naopak není nic takového. Že by to bylo tím, že v USA jsou přísnější?
Kdyz si ale vzpomenu na zavádění GDPR tak jela obrovská kampaň jak je to neco hrozného…
Nebo jsi se nesetkal s tím, že někde neberou v Česku platební karty?
Důvody si zjisti
Ale asi nic, kdyz si mám hledat informace místo osvěty od erudovaného člověka
A ano, nikdo neví, že Novák jezdi jako prase, ale že třeba v ten a ten čas v okolí té a té školy často dochází k překračování rychlosti, nebo tam a tam je takový provoz a je potřeba vybudovat městský obchvat, rozšířit jízdní pruhy, posílit železniční dopravu, mhd linky atd.
Ne, jistota zneužití opravdu není, nemůžete tady všichni soudit podle sebe. Možnost je vždycky a všude, ale jelikož v tomto se pohybuji, je to prakticky nereálné a pokud ti někdo udělá, zjisti se dřív než se to nějak vůbec dá poskládat dohromady. A ty tresty jsou tak drakonické, že to nikomu za to nestojí, pokud se nechce vrátit do Ruska nebo Číny.
toho davat vedet vic, protoze to nikdy nemuze bejt ku prospechu. Jistota zneuziti pochopitene je jistota, viz muj priklad. Klidne si Babis bral do ust lidi, co si dovolili jet za svoje penize do Italie. Kdyby to nevedel, bylo by lip. Vsecko to vede jenom k vetsi a vetsi buzeraci. Chapu, tebe to zivi tak si klidne sdilej data z kamery ze zachodu, ja zas budu radsi kdyz nic co si pamatuje jak se ja chovam krom moji rodiny existovat nebude.
O zmínce o kameře nemá cenu debatovat dal, protoze jasně ukazuješ, že vůbec netusis jak to funguje. A jen tak info, jsem rikal že se v tom pohybuju, omezení ve sdílení osobnich udaju mj. I hlídám. Proto píšu, pokud má někdo podezření na zneužití dat, může napsat na prošetření, ne brečet v diskuzi.
https😐/uoou.gov.cz/…i-dle-gdpr-1.pdf
https😐/uoou.gov.cz/…i-osobnich-udaju
Prosím, tady to máš, doufam, ze kdyz je ta jistota, uz to mas pripravene. zbytek jsou jen bláboly. Nežijeme za diktatury už.
Ale tobe to vyhovuje, ty bys zakazoval a pranyroval, coz je bohuzel
krasna ceska vlastnost. Bylo by lepsi nechat souseda at si jezdi cim a kam chce a prudit ho, az se neco stane.
Tohle šmírování co hledáš už bohatě stačí, víc není třeba a rozhodně není třeba v tom korporace a vlády podporovat
A ještě to mít v káře která sledujete za kolik jedeš, kolik si kde jel , jaký si vypustil emise apod ho*na. CO je komu do toho jestli sem jel 70 nebo 110 a jestli za 4,5 nebo za 45....
je to k tomu, aby nam dvema (a tisicum Novakum) nacpal mikesus pred skolu kde uz generace jezdim 33 omezeni na 20 a radar v nedeli dopoledne. A az pojedem na dovolenou tak aby nas udal, ze jsme si to vubec nemeli co dovolit. Protoze jde prece o blaho spolecnosti. Tydle blaboly mam nejradsi…
Roky se jezdilo Intalem 130-140km/h. Pak tam pro blaho spolecnosti dali 100 a nemci kontroly, takze opruz a kolony. Kdo to vedel tak objel poslednich par km vesnicema. Pak prisla tahle doba (doprava v kazdym aute) a dali tam zakazy sjeti z dalnice pro nerezidenty. Takze se objizdi celej Intal okteskama coz povede k tomu, ze nejalej milesus zacne rvat ze mu to smrdi pred skolkou… Bylo by lepsi nechat to jak to bylo generace.
Musíš súhlasiť, alebo si obsah nepozrieš? Demokracia jak prasa...
Co je vyhoda EU je, ze na to pomerne brzy vznikla velice přísná legislativa.
Potrefená husa co? Ignoroval jsi nařízení jen aby sis mohl zalyžovat a pak se tě dotklo, že tě někdo správně nazval bezohledným?
Volat po větším špehování nebo to schvalovat může jen masochista nebo totální SILENEC 😄 😄 😄 😄 😄
Proč myslíš že lid nechtěj nová auta, kromě toho že je to nekvalitně vyrobenej šmejd , z okradených materiálů, přetechnizovanej, tak to ještě odesílá debilní data a má to 40 000 zbytečných asitentů pro lamy co neumí řídit a sou jen držeiteli řidičáků a myslíš že je spasí elektronika 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄
Jen odpověď, nespehuje tě nikdo v autě.
Jo a telefon zajiste máš bez OS s tlačítky, že? A mod letadlo vzdy kdyz jdes ven? Počítač též nepoužíváš a internet sis domu nezavedl. Wifi nikde nepoužíváš taky
V telefénu stačí vypnout funkci Poloha a telefén neví kde si, takže nefunguje navigace a všechno kolem, jak prosté. Když to potřebuju, zapnu si to a pak si to zas vypnu. Nebo si pověsím na sklo Garmina a nemusím používat mobil a ještě mi to nežere data 😄
Na cizí wifi většinou nikde nelezu.
Doufám, že jsem ti teď nevzal iluzi.
A wifi též nikde nepoužíváš? Notebook taky ne? Je jedno s jakým OS.
Muzes si tvrdit co chces o bezpecnosti, ale urcite to google nedela pro blaho Novaka ale pro svuj kseft