Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
Mokrous
... vzít nejvyšší verzi a narvat do ní všechno, co se v konfigurátoru dá najít a pak řešit cenu.
Přitom se to auto dá rozumně poskládat ve verzi People za reálných 600.
110 koní, 6st. manuál, 17" ALU, metalíza, duální klima, Led světla, kamera + senzory ve předu i vzadu, záruka na 5 let, vyhřívaný sedačky, keyless, zatmavený skla, zrcátka s pamětí, Audio Beats, Automatika světel, stěračů, samostmívací zrcátko, asistenti, středový airbag, DAB+, Android auto, nebo ACP, prostě všechno co běžný člověk může chtít a nebo potřebovat od takového příměstského prdítka, které ale do Chorvatska dojede pohodlně taky.
Přitom se to auto dá rozumně poskládat ve verzi People za reálných 600.
110 koní, 6st. manuál, 17" ALU, metalíza, duální klima, Led světla, kamera + senzory ve předu i vzadu, záruka na 5 let, vyhřívaný sedačky, keyless, zatmavený skla, zrcátka s pamětí, Audio Beats, Automatika světel, stěračů, samostmívací zrcátko, asistenti, středový airbag, DAB+, Android auto, nebo ACP, prostě všechno co běžný člověk může chtít a nebo potřebovat od takového příměstského prdítka, které ale do Chorvatska dojede pohodlně taky.
cizekHUNTER
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Za cenu taiga je daleko lepsia vitara... alebo mokka... ale ako fajn... nejak voci taigu nic nemam ... vw len vyuziva medzeru na trhu a necha si za ten akoze styl zaplatit ... aneb sikovnym patri svet
Spíš Hybridní S-cross a to i se 4x4 a manuálem za 583tis Kč :yes:
Taigo je přestřel i v základu, natož takhle nesmyslná verzi. Tu tady asi nikdy žádný prodejce neprodá 😒]
Btw pane redaktore, neměla by ta cena být v mínusech?
Taigo je přestřel i v základu, natož takhle nesmyslná verzi. Tu tady asi nikdy žádný prodejce neprodá 😒]
Btw pane redaktore, neměla by ta cena být v mínusech?
Ved to.... ked uz vw v cene od... tak za mna bud polo alebo t cross.. ale taigo ide aj mimo mna ako aj crossland ci jogger ... a pod... kazdy z nas ma samozrejme ine kusky v rebricku o ktore nestoji... aj ked zle auta ako take uz dnes defakto nie su...
Hádat se nebudu, dokud nepoznám osobně. Není to ani můj segment.
Ale přiznám se, že se mi Taigo i tak docela dost líbí a za 600 už to není takový peklo a službu udělá.
Koukal jsem, že se dá za 6 kil sehnat i pěknej Nissan Quashqai se 160 koňovým čtyřválcem.
A to je asi lepší kauf.
Ale přiznám se, že se mi Taigo i tak docela dost líbí a za 600 už to není takový peklo a službu udělá.
Koukal jsem, že se dá za 6 kil sehnat i pěknej Nissan Quashqai se 160 koňovým čtyřválcem.
A to je asi lepší kauf.
Pepa_007
Na rychlé přesuny stačí 1.0 TSI a 70 kW.
cizekHUNTER
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tak záleží co pro tebe znamená rychlý. Na letiště s tím dojedeš, na nádraží taky a rozdíl ve výkonu ve městě nepoznáš.
3_diamanty
Ma zmysel nejaky ten zaklad... nejaka life vybava s 1,0tsi ... za 20 litrov... uz za 30 litrov fakt zmysel takato budka nedava aj keby mala zlaty volant ... to uz rovno karoqa potom alebo nejake MG HS ... a vyhovorka ze stylovka... to nie... v podstate je to skor v uvodzovkach lowcost z brazilie len sikovne zabaleny a predrazeny ( uz som ho obzeral u predajcu a aj tych 20 v zaklade mi prislo vela za ten bochnik...) .. ved ono se to pak proda... klasicky tvarovany t cross je stejne stylovejsi a vyspelejsi a zaujal ma ovela viac aj ked nehra ziadnu suv coupe stylovu hru...
rohYpnol
Tomuhle se říká cenový homerun. Neboli odpal zcela mimo hřiště.
Naštěstí tu je konkurence. Naštěstí tuhle hamižnou nenažranost VAG a dalších setnou Číňani.
Řeči o inflaci jsou v převážné míře zcestné. Protože Taigo se vyrábí ve Španělsku kde inflace rozhodne není stejná jako u nás.
A i na číslech Škody je vidět, že za zdražením modelů ani omylem není jen naše česká inflace. I když ta spolu s nárůstem ceny energií samozřejmě hraje svoji roli.
Taigo je svým způsobem lowcost. A tyhle ceny jsou absolutně mimózní. Jestli to za tye ceny někdo kupuje, opravdu nechápu.
Každopádně Korejci jsou čím dál jasnější volbou :-!
Naštěstí tu je konkurence. Naštěstí tuhle hamižnou nenažranost VAG a dalších setnou Číňani.
Řeči o inflaci jsou v převážné míře zcestné. Protože Taigo se vyrábí ve Španělsku kde inflace rozhodne není stejná jako u nás.
A i na číslech Škody je vidět, že za zdražením modelů ani omylem není jen naše česká inflace. I když ta spolu s nárůstem ceny energií samozřejmě hraje svoji roli.
Taigo je svým způsobem lowcost. A tyhle ceny jsou absolutně mimózní. Jestli to za tye ceny někdo kupuje, opravdu nechápu.
Každopádně Korejci jsou čím dál jasnější volbou :-!
Homerun, jo? Jako byl Hamuna mistr odkazů, ty budeš asi mistr přirovnání 😊
Akí kórejci? Niro aj Koná sú ešte drahšie
Třeba když vezmu tohle za 900 a tucson za 900, tak mám tedy jasno taky.
Je to Tucson, ne Tuscon. Jinde je, ale tohle je ojetina s 20tkm...
Bože, tak se mi přehodili písmenka 😉 Pořád lepší roční ojetina Tucsonu než malé Taigo 😉
Tady máš čistě benzinovou skladovku s 1.6TGDI 110kW Style za 750tis kč. 😉
https😐/www.lennermotors.cz/…e-style-33367330
Najít se dá...
Tady máš čistě benzinovou skladovku s 1.6TGDI 110kW Style za 750tis kč. 😉
https😐/www.lennermotors.cz/…e-style-33367330
Najít se dá...
Přehodila, v krajním případě přehodily, určitě ne přehodili 😉
Ojetina za cenu nového auta by měla být vždycky lepší, ale logicky je nevýhoda v tom, že to auto není nový... takže jednak si ho nenakonfiguruješ podle sebe (což třeba u Mazdy nevadí tolik jako u BMW), jednak máš uběhlý kus záruky a nevíš, jak se k tomu kdo choval.
Tohle druhý auto totéž... 8500 pravděpodobně předváděcích km, kdy to nikdo nešetřil nezahříval... to mi za 750 nepřijde žádná super koupě.
Ojetina za cenu nového auta by měla být vždycky lepší, ale logicky je nevýhoda v tom, že to auto není nový... takže jednak si ho nenakonfiguruješ podle sebe (což třeba u Mazdy nevadí tolik jako u BMW), jednak máš uběhlý kus záruky a nevíš, jak se k tomu kdo choval.
Tohle druhý auto totéž... 8500 pravděpodobně předváděcích km, kdy to nikdo nešetřil nezahříval... to mi za 750 nepřijde žádná super koupě.
rohYpnol
Auto nemá ani stropní madla - pro nikoho!!!
Tvrdost plastů v dosahu cestujících atakuje v pocitu Leopard z bundeswehru.
Fake koncovky výfuků jsou falešné jak projev českého premiéra.
Spojky v převodovce suché jako únor.
Ale co byste za ty prachy chtěli?!?
Korejci za tuhle cenu sice mají Tucson 1.6 T-GDI hybrid ve výbavě smart a ještě vám zbytek dost peněz na týdenní nákup pro rodinu v českým hypermarketu.
No, já mám jasno kam jít :-!
Tvrdost plastů v dosahu cestujících atakuje v pocitu Leopard z bundeswehru.
Fake koncovky výfuků jsou falešné jak projev českého premiéra.
Spojky v převodovce suché jako únor.
Ale co byste za ty prachy chtěli?!?
Korejci za tuhle cenu sice mají Tucson 1.6 T-GDI hybrid ve výbavě smart a ještě vám zbytek dost peněz na týdenní nákup pro rodinu v českým hypermarketu.
No, já mám jasno kam jít :-!
Jakmile u VW nechceš základ, tak je drahej děsně. Ukazuje to přesně i ten Tucson.
Ne. Jako tahle cenovka je fakt mimo.
Upřímně VAG zdražuje tak absurdně, že se začíná chovat VW po koupi pro majitele jako investiční aktivum 8-s
Upřímně VAG zdražuje tak absurdně, že se začíná chovat VW po koupi pro majitele jako investiční aktivum 8-s
Atlis
Nie, to nie je auto, ktoré sa kupuje za 900tis. Koniec-koncov za cenníkové ceny sa autá, až na výnimky, nekupujú. Za 600 myslím ok.
Stylovka = předraženka + marketingový žvásty pro hejly. A ty se vždycky najdou :-!
Auto na technice B segmentu za 900 se ti zdá moc? Socko! 😁
Kdyz vezmu že jsme loni brali yaris cross ve fullu, 4x4 za 690, tak tohle je fakt výsměch, za B segment.
Asi jsem taky socka.
Myslím, že v následujících letech to budou mít těžké.
Ps.: Ty jejich současné akční modely People ukazují, že už si to uvědomují.
https😐/www.sauto.cz/…/taig👋155548450
Kolik je dnešní ceníkovka toho Crossu? Jestli je to top, tak 785t?
Hybrid je papírově o něco pomalejší, než to nejslabší TSI 70kW...
Ale třeba se chytnou za nos. No spíš ne, ale víra muzes zůstat
Prostě - soukromníci , podnikatelé a malé, možná i střední firmy prostě už VAG řešit nebudou...
Ford je v tomto směru odstrašující příklad.