Novinky
Mikesus
No tu dvouspojku nechceš. V compassu to bylo příšerný. To se ani nedá jinak nazvat. A nepředpokládám, že to tady bude lepší.
apoho
Tak fanatici, čistý EV v sestavě chybí :-!
Tak alespoň se běžte svézt trolejbusem na letiště, brzo také asi dojezdí 😒]
https😐/www.idnes.cz/…4646_domaci_kori?…
ten článek z IDnes doporučuji pečlivě všem Hendym, DonVitům a spol.
Reklamace přijímá IDNES 😄
Tak alespoň se běžte svézt trolejbusem na letiště, brzo také asi dojezdí 😒]
https😐/www.idnes.cz/…4646_domaci_kori?…
ten článek z IDnes doporučuji pečlivě všem Hendym, DonVitům a spol.
Reklamace přijímá IDNES 😄
lukas13
Jj, zabili ho. Z benzínů - už 1,4 Fire (nepřímý vstřik) byla fajn, jen blbý automat...
1,33 Firefly taky fajn, jen nový (blbý) automat.
Teď to má opět nový (blbý) automat a blbý motor.
To nevymyslíš...
Přitom v Tonale ten hybrid údajně funguje dobře (ale stále ty koně chybí).
1,33 Firefly taky fajn, jen nový (blbý) automat.
Teď to má opět nový (blbý) automat a blbý motor.
To nevymyslíš...
Přitom v Tonale ten hybrid údajně funguje dobře (ale stále ty koně chybí).
Ozzman
Má, jede to příšerně (Jeep Compass 1.5 96kw AT). Je to líné, než vyjedeš z křižovatky, uplyne věčnost, než se auto dá do pohybu, pořád se musí šlapat na kickdown, aby to něco dělalo. Nejhorší asi bylo, když jedeš ustálenou rychlostí a převodovka vytáčí motor a řadí nahoru a pak zas dolu a to byla ustálená jízda 50km/h po městě. Při plné akceleraci z místa to tam pak převodovka hází docela obstojně rychle, ale na tak velké auto je ten motor slaboučký (neumím si představit, jak by to fungovalo třeba na dálnici s posádkou a nebo nedejbože rakví na střeše), navíc reálnému provozu spíše odpovídá to, co popisuji výše, než pak zkouška akcelerace a s tím se mne jezdilo až nepříjemě. Compass je hezkej, ale tohle ho zabijí.
Mikesus
Jj. Taky jsem na to koukal. Nevím co bylo za závady, to bohužel nepsali, ale snad se to vychytá co nejdříve, protoz etohle je ostuda.
lukas13
Avenger je technicky Peugeot (200😄. Starší Compass a Renegade mají základ FCA (500X).
twistedTSD
Compass mi přišel super, když uměl 2.0 dehet 4x4 nebo i tu 1.4 4x4. To z něj měl člověk pocit, že je to kus pořádného SUV. Ale jak už to dnes bývá, nabídka motorizací šla do kytek.
Ozzman
Věřím, že s menším a nižším autem to bude jezdit naprosto dostatečně. O to více nechápu, že Jeep nemá vůbec v nabídce pro Compass nějakou alternativu. Prý se dá ještě sehnat 1.6multijet o podobném výkonu (ale jen už skladovky, objednat se nedá) a pak to drahé PHEV. I tak s tímto nuzným motorem stojí 720-740 dle barvy základ skladovka, která nemá ani parkovací senzory ! To auto je hezký, mít nějakej 150-180k motor jako nějakou střední variantu i s možností 4x4, když už je to Jeep 😁
Ja Prvni 123
Compass jsem nezkousel.
V 500x to fungovalo slusne, s vyhradou nastartovania prvnich minut u studeneho auta. Hadam to na nedoladenej sw, a ne na principialni problem.
Ale ixko je proti compassu snad polovicni, takze to Tvoji zkusenost nerozporuje.
V 500x to fungovalo slusne, s vyhradou nastartovania prvnich minut u studeneho auta. Hadam to na nedoladenej sw, a ne na principialni problem.
Ale ixko je proti compassu snad polovicni, takze to Tvoji zkusenost nerozporuje.
Ja Prvni 123
Zkousel jsem v 500x.
Ale to bylo asi taky jine reseni. Rozhodne jinej motor. Lepsi.
O te dvouspojce setoho tady pise tak malo, ze se z toho nepozna provedeni.
Taky to ma elektromotor v te prevodovce?
Jako reseni se mi to libilo.
Ale to bylo asi taky jine reseni. Rozhodne jinej motor. Lepsi.
O te dvouspojce setoho tady pise tak malo, ze se z toho nepozna provedeni.
Taky to ma elektromotor v te prevodovce?
Jako reseni se mi to libilo.
apoho
no já s tím ale naprosto souhlasím. Umírněné používání a zavádění EV je v poho.
Ale hádky a to co tady předvádí někteří fanatici je too much.
S tím trolejbusem se akorát musím divit a posmívat, že se to zavádí myslím 3 roky a teď po nasazení do ostrého provozu už se několik vozů muselo nahradit zase klasickými busy, protože závady (včerejší informace na IDNESu)
Ale hádky a to co tady předvádí někteří fanatici je too much.
S tím trolejbusem se akorát musím divit a posmívat, že se to zavádí myslím 3 roky a teď po nasazení do ostrého provozu už se několik vozů muselo nahradit zase klasickými busy, protože závady (včerejší informace na IDNESu)
Takze za mne to přinese méně emisi do Prahy a to je o co tu běží.