Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ojetiny

Zpět na článek

Martin Vaculík a ojetý Fiat Panda III (319): Jak dostat pandu k lidu?

21 komentářů

Stejsn
Poslední malé auto, které se mi líbilo jak zvenčí, tak zevnitř. Ale neměl jsem možnost se s ním svézt.
Arese
Já ano a několikrát. Pro městský a příměstský provoz je verze 1.2 FIRE naprosto geniální stroj. Jen musí mít posilovač řízení. 😄
Ota4
Tak to snad měly všechny trojkove pandy ne?
Arese
Jo asi jo, spletl jsem si to asi s Mii od Seatu
Ja Prvni 123
Trojkove uz ano.

Nektere dvojky s 1.1 existuji i bez nej.

Za me je nutnost jeste seriditelna vyska sedacky.
Arese
Seřiditelnou sedačku řidiče dvojková ani trojková Panda bohužel neměla, jen seřiditelný sklon řidičova sedáku. A když sis ho spustil dolů, úhel zad se stehny byl dost nepřirozený a ještě ti mezerou mezi sedákem a opěradlem foukalo na záda... 😄
Ja Prvni 123
Jezdil jsem 2 i 3.
3 je dospelejsi auto.

Ale pro obe plati, ze se clovek za volantem usmiva usmevem stastneho debila.
😄

Platii pro trivalcovy mild hybrid. Prekvapive se chova jako normalni autmosfericky motor.
Ten kousek elektra to jen trochu zehli.
😄
3_diamanty
Je sikovna sympaticka pekna ... len uz nie je lacna na pomery triedy ako kedysi ta hranatejsia starsia ... v jej cene sa dnes da kupit o cislo vacsie rio alebo space star ( ano aj ten je uz defakto takmer o cislo vacsi od pandy... +15 cm razvor ) ... takze niet divu ze sucasnu pandu u nas vidim uz menej casto ako nejaky cayenne ci range rover... doma v italii ale samozrejme je vsetko ok a tam sa jej mega uspechu nedivim 😉
Ja Prvni 123
Hlavni problem je, ze ludi zacali mit pocit, ze je ostuda mit male auto.

Davy se zblaznily do SUV.

Jinak posledni Panda je vetsi, lepsi auto, takze logicky i drazsi.
KANKUNEN
typický Fiat, jednou krásné Punto, podruhé hnusná Croma
Arese
Co na to říct? Zajdi si k očnímu lékaři. Ale ani to ti nemusí pomoct. Pak už jsi ztracený případ, protože cit pro automobilový design se nedá naučit, to prostě buď máš. nebo nemáš. 😄
Ja Prvni 123
Nic.
Tupe provokuje.
twistedTSD
Nevím, jestli mám cit pro design, ale trojkovou Pandu bych na rozdíl od legendární dvojkové za hezké auto neoznačil.
Stejsn
Vídíš, a mně se první a třetí líbí, ale druhá ne. A ta první byla hezčí před faceliftem, s nesymetrickou přední maskou, než jí unifikovali s Unem.
patapuf007
Je mi 62. V životě jsem měl 7 aut: Moskvič 412, 2 x Škoda 105, 2 x Forman, Marea Kombi a nyní Pandu II. generace. Formani byli výborní, hranatè karoserie, s děckama to byla paráda. Panda je geniální auto. Vysoký posez, velký výřez pro přední dveře, abnormalně malé náklady na provoz, servis, a sem tam nějaká malá oprava. Asi fakt nejlepší auto v mém životě. A srovnávat mám s čím: 25 let jsem byl přejímacím technikem v několika autoservisrch.
baron518
Mi je 65, ale to, co vyjmenováváte je automobilový odpad. Který by si opravdový řidič fakt nekoupil. Až vyzkoušíte jiné značky, možná pochopíte. Jinak - přejímací technik v mnoha servisech? Asi věděli, proč Vás vždy vyhazují. Když už chcete šetřit a nemáte na pořádné auto, tak vzkoušejte třeba Dacii Sandero 1,0TCe LPG. A pochopíte, kde je dnes technika, vývoj aut a kvalita za rozumnou cenu. Do 100000 km jen lijete benál a měníte provozní náplně.
dodo24
Takáto reakcia myslím nebola nutná. Panda je naozaj skvelé auto, tie ostatné boli z núdze cnosť.
Frutilda Ada
Měly všechny Pandy od dvojky včetně city režimu což umožňuje otáčet volant maličkem
Ota4
Neměly. Dvojka s motorem 1.1 40kw určitě ne. A navíc tam ani nebyl přední stabík
Arese
Přesně tak. 😄
JayDeeSq
Odpověď proč u nás trojka neměla úspěch je nástup Škoda Citigo a jeho dvojčete od VW, se stačí podívat kam se ty prodeje přelily..nebýt toho tak i Panda III u nás bude oblíbené auto, ale předtím koncern neměl důstojné malé auto, hlavně škodovka ne