Ojetiny
Přihlásit pro přidání komentáře
3_diamanty
Je sikovna sympaticka pekna ... len uz nie je lacna na pomery triedy ako kedysi ta hranatejsia starsia ... v jej cene sa dnes da kupit o cislo vacsie rio alebo space star ( ano aj ten je uz defakto takmer o cislo vacsi od pandy... +15 cm razvor ) ... takze niet divu ze sucasnu pandu u nas vidim uz menej casto ako nejaky cayenne ci range rover... doma v italii ale samozrejme je vsetko ok a tam sa jej mega uspechu nedivim 😉
Hlavni problem je, ze ludi zacali mit pocit, ze je ostuda mit male auto.
Davy se zblaznily do SUV.
Jinak posledni Panda je vetsi, lepsi auto, takze logicky i drazsi.
Davy se zblaznily do SUV.
Jinak posledni Panda je vetsi, lepsi auto, takze logicky i drazsi.
KANKUNEN
typický Fiat, jednou krásné Punto, podruhé hnusná Croma
Co na to říct? Zajdi si k očnímu lékaři. Ale ani to ti nemusí pomoct. Pak už jsi ztracený případ, protože cit pro automobilový design se nedá naučit, to prostě buď máš. nebo nemáš. 😄
patapuf007
Je mi 62. V životě jsem měl 7 aut: Moskvič 412, 2 x Škoda 105, 2 x Forman, Marea Kombi a nyní Pandu II. generace. Formani byli výborní, hranatè karoserie, s děckama to byla paráda. Panda je geniální auto. Vysoký posez, velký výřez pro přední dveře, abnormalně malé náklady na provoz, servis, a sem tam nějaká malá oprava. Asi fakt nejlepší auto v mém životě. A srovnávat mám s čím: 25 let jsem byl přejímacím technikem v několika autoservisrch.
Mi je 65, ale to, co vyjmenováváte je automobilový odpad. Který by si opravdový řidič fakt nekoupil. Až vyzkoušíte jiné značky, možná pochopíte. Jinak - přejímací technik v mnoha servisech? Asi věděli, proč Vás vždy vyhazují. Když už chcete šetřit a nemáte na pořádné auto, tak vzkoušejte třeba Dacii Sandero 1,0TCe LPG. A pochopíte, kde je dnes technika, vývoj aut a kvalita za rozumnou cenu. Do 100000 km jen lijete benál a měníte provozní náplně.
Takáto reakcia myslím nebola nutná. Panda je naozaj skvelé auto, tie ostatné boli z núdze cnosť.
Frutilda Ada
Měly všechny Pandy od dvojky včetně city režimu což umožňuje otáčet volant maličkem
JayDeeSq
Odpověď proč u nás trojka neměla úspěch je nástup Škoda Citigo a jeho dvojčete od VW, se stačí podívat kam se ty prodeje přelily..nebýt toho tak i Panda III u nás bude oblíbené auto, ale předtím koncern neměl důstojné malé auto, hlavně škodovka ne
Nektere dvojky s 1.1 existuji i bez nej.
Za me je nutnost jeste seriditelna vyska sedacky.
3 je dospelejsi auto.
Ale pro obe plati, ze se clovek za volantem usmiva usmevem stastneho debila.
😄
Platii pro trivalcovy mild hybrid. Prekvapive se chova jako normalni autmosfericky motor.
Ten kousek elektra to jen trochu zehli.
😄