Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Znáte tuto kopii Toyoty Land Cruiser? Ani osmiválec jí nechybí

10 komentářů

Teprd
Slyšel jsem že v Austrálii mají takové pořekadlo :
Když chceš jet do buše, vezmi si Land Rover ale když se chceš vrátit, vezmi si Land Cruiser.
Doplnil bych to : když jsi sebevrah, vezmi si čínský Land Cruiser...
jam2015
Asi tak. Vidieť Land Rover v Afrike, Strednej a Južnej Amerike - tak zabudni 😉
Mikesus
Tohle jsem slyšel na blízkém východě. Kdyz chceš vyrazit do pouště, vem si Land Rover, kdyz se chceš I vrátit, vem si Land Cruiser.
vecernicek2
Tak jenom jestli zvládli okopírovat i kvalitu a spolehlivost.
Anonym
Já se například čínským automobilům nesměji. O to více se ale směji těm dementům, kteří si je kupují.
cizekHUNTER
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Mikesus
Ja se smeju nekvalitním produktům obecne, bez ohledu odkud jsou, a pak i lidem, kteří si je koupi a pak na ně nadávají.
"Nejsem tak bohatý, abych si mohl kupovat levné věci"
Anonym
asociální bolševicý fanatik, který by nechal lidi zdechnout hlady jen aby mu někdo nesmrdel u jeho zaprděné haluzny do voken emise, nic horšího sem ve svém životě ještě nazžil, totalni dno, nula lidskosti, nulová empatie, sociální cítění nikde, odakzy předků, tradice a historie nula, všechno zlikvidovat a hlavně chrlit tuny moderních ekopicovin a vše staré zlikdivodat

CHCE SE MI BLEJT hoooooooooodn ale hodne moooc ser mi dneska chce bletjt, protože tohgle je TOTALNI DNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I poslední bezdomovec na ulici je hodnotnější člověk pro společnost
Leo Barysz
Příspěvek podléhá schvalování.
Leo Barysz
Příspěvek podléhá schvalování.