Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Anonym
Já se například čínským automobilům nesměji. O to více se ale směji těm dementům, kteří si je kupují.
cizekHUNTER
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Ja se smeju nekvalitním produktům obecne, bez ohledu odkud jsou, a pak i lidem, kteří si je koupi a pak na ně nadávají.
"Nejsem tak bohatý, abych si mohl kupovat levné věci"
"Nejsem tak bohatý, abych si mohl kupovat levné věci"
asociální bolševicý fanatik, který by nechal lidi zdechnout hlady jen aby mu někdo nesmrdel u jeho zaprděné haluzny do voken emise, nic horšího sem ve svém životě ještě nazžil, totalni dno, nula lidskosti, nulová empatie, sociální cítění nikde, odakzy předků, tradice a historie nula, všechno zlikvidovat a hlavně chrlit tuny moderních ekopicovin a vše staré zlikdivodat
CHCE SE MI BLEJT hoooooooooodn ale hodne moooc ser mi dneska chce bletjt, protože tohgle je TOTALNI DNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I poslední bezdomovec na ulici je hodnotnější člověk pro společnost
CHCE SE MI BLEJT hoooooooooodn ale hodne moooc ser mi dneska chce bletjt, protože tohgle je TOTALNI DNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I poslední bezdomovec na ulici je hodnotnější člověk pro společnost
Leo Barysz
Příspěvek podléhá schvalování.
Leo Barysz
Příspěvek podléhá schvalování.
Když chceš jet do buše, vezmi si Land Rover ale když se chceš vrátit, vezmi si Land Cruiser.
Doplnil bych to : když jsi sebevrah, vezmi si čínský Land Cruiser...