Ojetiny
Zpět na článek
Průměrná doba prodeje ojetin: Hyundai prodáte hned, Škodu později a BMW potrvá
15 komentářů
wakantanka
Toto som počúval na mnoho iných značiek už veľmi dávno. Vtedy si môj mechanik ťukal na čelo prečo som kúpil KIU. A div sa svete zatiaľ čo moja Kia jazdí len s nutnou a bežnou údržbou, kamaráti a známi s koncernovymi autami a ďaleko menším počtom km riešia veci nad ktorými mne ostáva rozum stáť.
ptr078
Tak zase kupovat ojazdeny opel je nadstavbou pre ludi, co ich uz nebavia adrenalinove sporty 😀
Ja Prvni 123
A vite co?
Divim se, ze si ho vubec nekdo koupi.
Takze tech 82 dni, nebo kolik to je, je jeste hezky vysledek.
Proste se s tim nejezdi dobre.
😒
Divim se, ze si ho vubec nekdo koupi.
Takze tech 82 dni, nebo kolik to je, je jeste hezky vysledek.
Proste se s tim nejezdi dobre.
😒
ptr078
Neviem odkial to ma, poznam vela ludi s kiou a ziaden problem, bezne veci.
Mikesus
a důvod víš proč se neptají? protože je ani nenapadne, že bys to chtěl prodat.
taky se mně nikdo neptá, dokud se o tom nezmíním a pak to je ze všech směrů. Za druhé, Auris dnes už moc populární nebude ani jako ojetina, za třetí rozhodovat o statistice jedním kusem je možná tak jen ukázka jaké máš sousedy a co chtějí. Proč se tedy Toyoty neválí v bazarech, když je nikdo nechce?
A další, jestli není Auris v hybridu, je to naprosto ničím nezajímavé auto.
taky se mně nikdo neptá, dokud se o tom nezmíním a pak to je ze všech směrů. Za druhé, Auris dnes už moc populární nebude ani jako ojetina, za třetí rozhodovat o statistice jedním kusem je možná tak jen ukázka jaké máš sousedy a co chtějí. Proč se tedy Toyoty neválí v bazarech, když je nikdo nechce?
A další, jestli není Auris v hybridu, je to naprosto ničím nezajímavé auto.
ptr078
Na zahrade mi stoji golf, auris a kodiak. Skoro kazdy tyzden sa ma nejaky sused pyta ci nepredavam golfa, kodiaka, o aurise zs tie roky ziadny zaujem. Takze tvoje statistiky nebudu celkom presne 😀
webpaja
Na Tipcars jich máš +1900. To, že není v přehledu znamená jediné. Je z hlediska doby prodeje v průměru.
sargis
Tak dik. Auto ako auto. Zalezi kedy bolo vyrobene a akeho majitela malo. Nic viac.
sargis
Opel chapem. Ked som kupoval jazdenu Insu, mal som vytipovane inzeraty. A kedze je to okrajove analogove auto, ktore v dobe digitalnych SUV nikto neche, ceny postupne klesali a klesali. Na tej mojej konkretne marec 2023 - jun 2023 minus €2000. Podobne som sledoval Arteony, ktore boli o dost drahsie a cenu si aj drzali.
Pokaždé když jsem obměňoval ve firmě, stačilo se jen kdekoliv zmínit a 3 leté hybridy se 100tis km hned měli několik zájemců.