Novinky
Zpět na článek
Kontroverze zlevnila a zpomalila: BMW XM se začíná prodávat s šestiválcem
16 komentářů
ericn
5
Jj, je to neskutečně hnusné auto :no:
Přejít do diskuze
Germanec
Tohle auto je totální bizár. Skutečný nástupce lamba lm002. Přeju jim ať je to totální propadák. Na druhou stranu, má na sobě několik elementu, který by mohli kromě roubovani na tuto almaru implementovat i na auta. Např kapota s led denim svícením by jinde mohla tvořit sportovní čumák normálního auta.
webpaja
To neznamená nic, mohly být nízké, o tom, že je to nevzhledná obluda to taky nic nevypovídá.
PicoBello
Vždy keď to auto vidím, som úprimne zdesený z dizajnu. Niečo absolútne neuveriteľné.
Germanec
Ano. 100% identifikátor i dio ta nebo mafiána. Normální člověk by se hanbou propad jezdit v tomto.
CenturionCz
Nevím, v čem je problém. Podle mě to auto vypadá dobře. Je to velký SUV, ne zrovna můj šálek kávy (jsem spíš na Z4 nebo 4 kupé), ale podle mě vypadá akorát tak, jak by mělo vypadat.
3_diamanty
Ze keby bol boh hokejista tak by to bol Satan ... ( Miro Šatan )
A keby boh jazdil autom ... tak by jazdil v tomto diabolsky paradnom baworaku..
To auto je tak neskutocne drze a vulgarne az je dokonale ... ta aura ziariaca z neho je silnejsia ako z celeho koncernu ...
A keby boh jazdil autom ... tak by jazdil v tomto diabolsky paradnom baworaku..
To auto je tak neskutocne drze a vulgarne az je dokonale ... ta aura ziariaca z neho je silnejsia ako z celeho koncernu ...
kesumb
potkavam cernou, tmave modrou a bilou kolem Prahy.. Dokonce jednu ma znamej
kesumb
pokud vim prodalo se jich vic jak 100 za pul roku u nas coz vzhledem k cene je velkej uspech. Ja nemam ani tolik problem s designem (za me lepsi nez x6 nebo GLE c), ale s technikou. Neotviratelna strecha, pouze sportovni sedacky a hlavne to nema vzduch. SUV co nejde zvednout aspon na 250 je kram do mesta..
novtas
Jenom by mě zajímalo kde automobilový průmysl přišel na to, že abych dojel z místa na místo, potřebuji 2,5 tunovou mrdku s gigantickými displeji. Přitom obsazenost takovýchto aut pasažéry je 1 max dvě osoby. Kde je v tomto případě unie? USB C musí mít všichni povinně - to velká ekologie, ale auto cca o 1,5 tuny materiálu navíc to je OK?