Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Pro lidi peníze nejsou, pro korporace ano. Německo dá 22 miliard na továrnu na baterie

9 komentářů

adamzprahy
Článek o investici do průmyslu, které se dějou i mimo EU fondy naprosto běžně…ale titulek na úrovni šíření politické dezinformace :no: :no: :no:

Jestli autor nechápe rozdíl mezi investicí na dnes už strategicky důležitý produkt, která vytvoří pracovní místa s přidanou hodnotou a rozdáváním občanům na obyčejnou spotřebu, ať prosím okamžitě skončí s prací novináře / redaktora a hlavně ať se k danému tématu nevyjadřuje takhle hloupě na urovni komunistů padesátých let…
Ja Prvni 123
No, ale ten clanek je fakt vylozene stvavej... v duchu STB praktik.

Novinar je bud blbej nebo podplacenej.
Nevim, co je horsi.

Existuje i moznost, ze je blbej a soucasne uplacenej.
Pepa__007
Dotace jsou zlo......
Insuit
Jsem na autofóru nebo co se to tady stalo s tím titulkem. Výkřik hodný voliče populistického hnutí. Fakt neze psát články seriózně, bez takové clickbait rétoriky v titulcích?
PowerHouse
se v Německu nepostaví ani továrny na čipy. Tedy v Německu je díky dotacím Intel, AMD, TSMC, ... a budou také vyrábět dotované čipy pro auta.

A na Moravě by bez dotací nebyly ani Aquapark (50% z EU), ani sklípky a ani farma Boleslava Polívky.
Když se přiklepává Aqualandu, tak pak se nemůžeme divit ničemu.
Hendly
Recept na pastiku ze zbytku a s kym chodi Agata?
DonVito
Titulek o tovarne na baterky navic korunuji snimky z tovarny na motory.
:no:
pradeda777
Ano, titulek je nešťastný, ale ty asi toho o 50 létech minulého moc vědět nebudeš.... 😒]
adamzprahy
Samozřejmě jsem v té době nežil, ale něco mám načteno. A přesně takhle to začínalo. Došlo to k celospolečenské akceptaci názoru, že kdo má, tak je proti těm co nemají a musí se o to podělit a když ne, tak bude potrestán. Padesátá léta pak byla vyvrcholením - skoro by se dalo říct - poptávky utrápené společnosti. Neřešené signály byli už za první republiky. Je potřeba se z toho poučit a nedopustit to znovu.

Osobně nejsem zastánce nařizované elektromobility nebo EU dotací, ale to co naznačuje nadpis je úplně mimo realitu. Máme tu sadu webů, které za podobné “náznaky” jsou dokonce zakázané. Toto je server o autech.