Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeNová Toyota Land Cruiser má první český ceník. Základní cena přesahuje dva miliony
43 komentářů
KANKUNEN
2
ale Afrika je plná Toyot. Jak si tam někdo koupí tohle?
tomas4568
3
to jsou hlavně modely 70 s V8. Ty vydrží v nabídce jeste dlouho.
traveldrive
1
Zaujímavé, tam sa ekológia "riešiť" nemusi...
Barry Lyndon
3
V přepočtu na obyvatele mají emise CO2 (pokud narážíš na ty) nižší než my (některé země pak i řádově). 😁
traveldrive
1
Čo to zase pletieš za hlúposti?
Barry Lyndon
0
Pro hloupého každý hloupý 😁 Jen konstatuju fakta...
traveldrive
0
A k čomu také fakty sú? Aký majú súvis s tým, čo som napísal? Niečo v zmysle, že tam sa bordel robiť môže, kým v tom nedobehnú zbytok sveta? :no:
kari.laz
Pěkně vybavené velké auto na rámu a ještě s ideálním motorem (větší diesel) pro tento model. Za mě cena odpovídající době.
prijde doba, kdy prijdes do autosalonu a zaplatis 2 miliony, pak se te zeptaj coze chces vlastne za auto..
k tematu, ja bych radsi Defendra na vzduchu
k tematu, ja bych radsi Defendra na vzduchu
Spíš přijde doba, že autosalon už nebude, objednáš si to na internetu a přijde to z Číny, protože stávající automobilky už nebudou. Zasekly se, nebo jdou špatným směrem a snaží se prodávat předražené věci.
Starý vtip: landrover je auto, se kterým se dostaneš do divočiny. Ale toyota tě dostane i nazpět.
To bych úplně neřekl. Kdyby to bylo za 2.3m s tím silnějším benzínem tak možná. Ale ta 2.8 nafta je hrozně slabá, je to asi ten stejný motor co měl LC dosud a dynamika je skoro nedůstojná a ospravedlnitelná jen nižší cenou, osobní zkušenost. Za danou cenovku máš Defendera ve výbavě s V6 nebo prémiové velké SUV pro ty co to nekupujou do terénu.
Fomax
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Franta Dobro
David4
Auto vcelku moderní, ale za takovou cenu s obstarožními, slabými motory.
Fomax
Elektromobily mají výborné jízdní vlastnosti.
Fomax
Audi e-tron GT na platformě Porsche jsem měl a jezdí fakt skvěle. :yes:
Porsche Taycan na platformě Audi e-tron GT taky jsem měla a je úchvatné :yes:
Opravdu je. Je vidět že autům dost rozumíte. Jsem tu nový a přihlásil jsem se hlavě kvůli vysoké odborné úrovni tohoto fóra a by patříte patrně ke špičce.
Krásný páteční den, jsem neskutečně ráda, že jste tady a je o dalšího troIIa na tomto fóru navíc.
Bingo :yes:
Bingo :yes:
Paní Lenko, jestli jste těhotná tak máte v bříšku těch trolíků ohromné množství. Určitě vašemu starymu nestojí. Za to dělat jen jednoho.
Jo, logika není vaši silnou stránkou a racionalista taky nejste. Zkuste se věnovat kreativitě: vaše představivost a obrazotvornost jsou dobře rozvinuté.
Mám jen základní školu a hovoříte na mě cizími slovy. Zůstaňte na mateřské s vašim 17.-22 . dítětem a uzivejte štědré dávky od gadžos.
Jsem ráda, že jsem vám pomohla zbavit se negativity. Doufám, že nyní zaplníte svou vnitřní prázdnotu něčím pozitivnějším.
Opět ta cizí slova. Mám jen základní školu.
Obecně je tato myšlenka triviální, ale pro vás je to již úspěch. Pevně doufám, že vy se především nezastavíte ve vývoji.
Čo som to do p... práve prečítal za diskusiu? 😁 Ešte si založ ďalšie dva nicky a fakt sem už radšej nebudem chodiť.
Poslouchej mě, oběti chaotické replikace chromozomů, nechoď sem. Vážně, bude to lepší pro všechny živočichy.
a měla by být v nabídce zážehová alternativa... ne každý potřebuje šetřit a mořit se kvůli tomu se zimní naftou a pod.
Franta Dobro
Barry Lyndon
stál LandCruiser100 2500000 Kč . V Přepočtu na dnešek za to máte minimálně Lambo a možná i Rollse 😁 .
Nestál, kolem roku 1995 byla cena za LC 100 1,6 mil.
Přišel na trh v roce 1996 nebo spíš 1997 a stál 2,5 mega. Byla to taková podnikatelská manýra těch časů - když to jelo, všichni věděli, že jede 2,5 mega (cena několika bytů tenkrát), nějaké levnější verze myslím nebyly a machrovací SUV ala ML nebo X5 taky ještě neexistovala 😄 .
Ta cena je nesmysl, nechápu, že máš vždycky potřebu plácnout nějakou blbost a pak to omáčkou dokola obhajovat.
Kamarád kupoval LC 100 v roce 96 v D za 88tis DM, pamatuju si to proto, že to byly dvě osmičky a mně z té ceny spadla brada. Při marce za 18,- si sám spočítáš, kolik to je. Moje cali v6 stála v 94. půlku a byl to tehdy ranec, v 97. jsem kupoval 528i za 1,8, těch 2,5 stál tehdy slušně vybavený mamut. Ta tvoje cena za LC 100 s v8 je tak z poloviny dvoutisícovek.
Kamarád kupoval LC 100 v roce 96 v D za 88tis DM, pamatuju si to proto, že to byly dvě osmičky a mně z té ceny spadla brada. Při marce za 18,- si sám spočítáš, kolik to je. Moje cali v6 stála v 94. půlku a byl to tehdy ranec, v 97. jsem kupoval 528i za 1,8, těch 2,5 stál tehdy slušně vybavený mamut. Ta tvoje cena za LC 100 s v8 je tak z poloviny dvoutisícovek.
A určitě to byl LC 100? V roce 1996 se to auto imho ještě neprodávalo, tak si nejsem jistý, jestli nemyslíme každý něco jinýho 😄 . To auto mělo několik lidí v mém okolí a těch 2,5 mega si dodnes pamatuju dobře a taky mi to už tenkrát připadalo jako nesmyslná cena nejen co do výše, ale i v poměru ke konkurenci na trhu (třeba Sclasse jak píšeš), na druhou stranu to byla tehdy daleko největší "obluda", jakou šlo pořídit... 😄
3_diamanty
Este lacne auto... a pritom je uplne v inej dimenzii vo vsetkom... cakam velky uspech.. a podobne ako pri Geckovom medvedovi to auto je ikona a preda sa samo :yes:
Môjho suseda so stávajúcou RAV-kou smiech prešiel. Chytil na diaľnici šmyk a trochu auto otĺkol o zvodidlá a o kamión vo vedľajšom pruhu. vcelku nič sa nestalo, na kamióne to takmer nebolo poznať a on došiel vpohode cez celú republiku domov. Oprava? Kopa drobností, pomačkané plechy, prasknuté sklo, odrazený späťák, nejaké ulomené plasty pod kapotou, čosi na riadení... Dokopy takmer totálka, v Toyote oprava za bezmála 35 tis. Eur s termínom pol roka. To je tá iná dimenzia. Máš na to?
A aku cenu si cakal ked okrem strechy zrusil snad vsetky karosarske diely? Tieto opravy su drahe asi u kazdej znacky.