jsem na to zvědav. Doufám, že mají dost velkou kolonku "další záznamy", protože třeba u Volva mám tolik výjimek, že se do výpisu nevejdou, takže mi tam chybí některá kola.
U jednoho auta mi chybí typ motoru.
U dvou aut je špatně uvedená pojišťovna (myslím, že tento údaj je v portálu občana).
Ale co mi nejvíce štve, že ten malý TP zase není malý, ale ta hnusná stará plachta. Proč to není kreditka jako všechny ostatní doklady? Kdo tu plachtu má s sebou tahat?
Proč bych to s sebou měl tahat? Celý život nechávám malý TP v autě a pod sedlem motorky. Občas mi někdo říká: "když ti někdo ukradne auto, tak ho bude mít i s dokladama". No a? Tak bude mít zloděj malý TP. Nevím k čemu mu bude.
Rovněž ponechávám osvědčení o registraci ve vozidle. Je to pohodlné. Také doklad o povinném ručení. Ostatní doklady mám u sebe. Je to prosté a jednoduché.
U jednoho auta mi chybí typ motoru.
U dvou aut je špatně uvedená pojišťovna (myslím, že tento údaj je v portálu občana).
Ale co mi nejvíce štve, že ten malý TP zase není malý, ale ta hnusná stará plachta. Proč to není kreditka jako všechny ostatní doklady? Kdo tu plachtu má s sebou tahat?