Elektromobilita
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeKanada si nalinkovala přechod k elektromobilitě. Malému zájmu lidí navzdory
34 komentářů
cjoctavian
Staci sa pozriet co s Europou stvara Brusel a stupidny greendeal...ludstvo je fakt nepoucitelne 😒]
Arese
...pokud se Západ rychle neprobere, bude progresivistickou soldateskou zcela ekonomicky zničen a zotročen!!! 😲 :no:
Tak elektromobilita se siri predevsim z vychodu.
😄
Tak jaky zapad?
😁
Cekal jsem diskuzi plnou ideologickych zvastu.
Kdyz treba ty k tematu vis jen to, ze nejvic nejlepsi je kvedlat fofrklackem a tahat za rucku...
😄
Tak jaky zapad?
😁
Cekal jsem diskuzi plnou ideologickych zvastu.
Kdyz treba ty k tematu vis jen to, ze nejvic nejlepsi je kvedlat fofrklackem a tahat za rucku...
Ano šíří se jako mor, ale pořád věřím, že trh a voliči to srovnají. Jen je zvláštní, že se tady píše o tom, že kvůli vyšší ceně zákazníci EV nechtějí. Hamuna tady blábolil o tom, že EV je levnější 😁
Verim, ze porizovaci ceny aut zvladnes porovnat i ty.
O BMW uz to v podstate plati.
O BMW uz to v podstate plati.
To je síce pekné, ale BMW je prémiová značka a stále sa to pohybuje vo sfére "horných 10 000". Takže od ideálu, ktorý si možno predstavuješ, elektromobil pre každého namiesto spaľováku, to má ešte veľmi veľmi ďaleko.
Skoro vsetko uz smeruje stejne vieme kam... tak preco si v tejto skaze nedopomoct aj autami... bolo nam moc fajn a nevazili sme si to... tak nam treba... cesty spat uz stejne niet... uzijeme si to co sme si zasluzili coskoro uz naplno a este budeme spokojni
Pepa__007
Jsem zvedav jak vláda zařídí, že 20% prodaných aut bude elektromobil. Kvótami? Přesnou evidencí? Co když tak nebude?
twistedTSD
V zelenorudé Kanadě holt nastupuje socík, byť pořád ne v takové míře, jako v EU.
Tak co si zvolili, to mají. Myslím, že po zkušenosti s Trudoem, se budou chtít vrátit k pravicové politice... Tihle levicový soudruzi by pořád jen lidem, v rámci vyššího dobra, něco nařizovali :no:
lyon667
Více než polovina těch, co mají s elektrospotřebičem zkušenost, by si ho nekoupila - to svědčí o mnohém. Většina lidí se holt nechce spálit dvakrát. A pak přijde soudruh a řekne, že spálit se je dobré a budou to dělat všichni, na stranickou příslušnost nehledě...
Anonym
sodruh Trudeau je taky dobrej exot, kovanej zelenej bolševik. 😄 Zákazy, příkazy a omezení, ale oni Kanadani umí celkem kvalitně stávkovat, takže si to ještě užije
Ľud možno nejaké prachy ušetrí ale mi zatiaľ vymyslíme ako Vás o ne (daňami) obrať aby ste mali 💩
Dane platis za spalovaky - za benzin, za cenu auta, ve ktere je schovan bohaty zisk pro automobilku atp.
Ja platim mnohem nizsi dane za provoz EV.
😉
Az budou muset platit vsichni, tak holt budu taky platit.
Ted nemusim, tak neplatim.
A jsem rad.
Je na mem chovani neco zvlastniho?
Mne prijde dost neprirozena starost zdejsich petrofilu o verejne finance. Starost takova, ze plati do rozpoctu radi a treba se spotrebni dani ani s dalnicni znamkou nemaji zadny problem.
Som nadmieru spokojný so svojimi V6 + motorami.
:yes:
Vim, ze pro baterku to neni problem.
Jaka bude jeho cena v te dobe dnes netusim.
Jeste nejaky dotaz?
A tu baterku si za nějakých 8-10 let klidně koupím. Místo 85 to bude minimálně 100kWh.