Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
3_diamanty
sa mi nadalej paci od alfy len Tonale... ale chapem prichodu Brennera ktore urcite preda viac aut ako giulia so stelviom dohromady .. a to tu ide... alfa potrebuje momentalne rapidne zvysit predaje ak chce prezit ... ved pred 20 rokmi predavala 3krat tolko aut co dnes a to uz je dost velke varovanie ze nieco momentalne v alfe nefunguje ako ma ... osobne by som obnovil radsej lanciu a alfu uz davno poslal k certom ale ok.. aspon to tonale je fakt pekne ... tak snad sa toho chyti alfa a zacne nasluchat viac trhu a zakaznikom ako osobnym snom a viziam... sancu prezit stale ma cuduj sa svete.. ehm bohudik som chcel povedat ... 8-s
zhodou okolnosti som bol v nemecku par dni dozadu a mal som na to naramne stastie po cestach. a za mna tk je dizajnovy nepodarok...
Ja som bol v nemecku naposledy v aprili 2018... na tyzden sme boli u manzelkynej sestry v Jene a videl som tam uz vtedy spacestar castejsie ako yaris ci swift... proste iny kraj iny mrav jak sa vravi... ale od r 2020 ( s tym poslednym faceliftom ) aj u nas uz spacestar akosi ozil... ale spat k alfe... tonale je fakt jedina alfa kde mi aj kukuc k alfe sedi a ma ho taky aky od alfy cakam... a to ze uz cele auto je SUV a nie nejaky sikovny hatch je uz druha vec ...
3_diamanty
Taka kusok drahsia mokka no... s 1,2 pjurtek za nejakych 30 babiek to bude ideal ... aspon z alfackeho pohladu... ze jo...
Ideál pro AR v tomto segmentu by byl jedině hatchback, ve střední třídě pak samozřejmě sedan, ideálně s odvozeným kupé a alternativně s manuálem. A hlavně žádná debilní hybridizace!!! 😄 :yes:
sorpersa
ale tieto crossovery tak pre mainstream OK, ale ALFA? Pre mňa jediná a posledná je Giulia....tie preznačkované pežoty katastrofa, Tonale má podľa mňa nevyvážený bočný profil, toto Brennero, no uvidíme, obrázky sú staré aspoň 2 mesiace, nevie sa či ide o finálnu verziu. Týmto ALFA STRáCA EXCLUZIVITU.
Alfa s prumernou 1.2 z PSA mi prijde nezajimava.
Ale ja nejsem cilovka, akorat ze tu 1.2 asi nacpou i do Giulietty.
Je mi lito, ze tam neni 1.0, s aspon 88 kW.
😄
A tema EV sem netahej. Je to blbost, spalovaci motory normalne budou.
Jen nejspis na synteticke palivo, driv nebo pozdeji.
Pro me je autem budoucnosti Panda.
Male, ale docela prostorne.
Atmosfericky litr, s neprimym vstrikem.
Lehce hybridni.
Potrebuje synteticke palivo a lepsi ten hybrid.
Idealne na zadni kola.
😄
Trhni si nohou.
Kdes to vzal, vsude pisou neco jineho.
A ja bych Ti na to rekl, ze italske autoservery psaly o predstaveni v roce 2025.
Dobre, nemusi to znamenat zahajeni prodeju.
A ano, bude to klon DS4 / 308 / Astra. Coz porad jeste neznamena, ze to nemuze byt koukatelny.
Toho delani ze vsech kolem debily mam proste plny zuby.
2025 je za rohem... a vzhledem k typickému zvyku Alfy o novém modelu nejdřív pár let mluvit moc nevěřím, že by tu do dvou let byla nová Giulietta... moc to ale nesleduju.
A ano, stav sveta asi vyzaduje, abychom se uskromnili.
A ne, neresi to obri SUV na baterky.