Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Toyota Prius: Roadshow míří do finále, chcete se svézt priusem?

12 komentářů

DonVito
Radeji bZ4X.
Lenka Čížková
Mikesus
Zvyk je železná košile. Taky jsem frflal v bz4x na display nad volantem. Ve výsledku to neni tak hrozné, ale to člověk musí zkusit a jezdit s tim. Tady je to stejné. Zatím se toho spíš obávám, ale chtělo by to nejdřív zkusit.
Mikesus
Nové Chr na roadshow je/bylo jen jako HEV.
pradeda777
...na "ROADSHOW" měla pohon PHEV.....
speedfred
radšej niečo od GR
Arese
A můj Ford Mustang 5.0V8, samozřejmě s manuálem! 😄 :yes:
pradeda777
Sorry, máš pravdu. Zmátl mě neobvykle prostorný kufr. (Současný C-HR FHEV má totiž kufr podstatně menší). U nové C-HR FHEV docílili zvětšení objemu kufru zmenšením a přemístěním 12V baterie do pravého zadního podběhu. To umožnilo snížení podlahy kufru a zvětšení jeho objemu. :yes:
Arese
Hmm, a fakt si myslíš, že je uspokojivé řešení, o kterém říkáš, že by mohlo být ještě hroznější? 😒] :no:
Anonym
Tak ja si dovolím konstatovat, že ačkoli se to všem tady líbí tak mě se to těžce nelíbí. Jo, mluvím o umístění a koncepci přístrojů. Takhle ne soudruzi! V Priusu to má vypadat vždy jako v Priusu.
Barry Lyndon
pěkná ostuda. Úplně obyčejně a prakticky vypadající Octavia má Cx = 0,24!
Anonym
Umím si představit, že to je funkční a použitelné. Bohužel to chápu jako technologický krok zpět. Žádný HUD a z hlediska horizontálniho umístění návrat do minulosti. Proto s tím nesouhlasím. Navíc použito ve 2 modelech, které by měly mít interiér jako kosmická loď. Sebrat Priusu po 4 modelech řešení, které pro něj bylo ikonické, je svatokradez.

Doufám, že je to fakt dostatečně vysoko nad volantem. Začal jsem teď zase na zimu vytěžovat P406 a hned mě stve jak mi volant zakrývá přístroje.