Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
hugino
... a jeho deriváty Sportsvan , T-roc prekvapili ale pozitívne 😄 . Tá Tesla 3 nebude asi až také terno.
rohYpnol
S nesmyslným eurohujerským nátlakem a neudržitelým prosazováním elektromobility se jen děje to, že majitelé si nechávají své auta déle a déle, vozový park stárne, a ekologičtí demagogové a zelené kedlubny dosáhli jen pravého opaku. Vozový park se zhoršuje stárne. Obměna která by při dostupnosti přirozeně nastávala, se nekoná.
rohYpnol
Takto je to hezká informace. Ale to je asi tak vše. Bez dalšího nám toho moc neříká.
Mě by třeba zajímaly důvody takového propadu u Škody. Přitom Karoq ok...
Mě by třeba zajímaly důvody takového propadu u Škody. Přitom Karoq ok...
Emel
No to jste si všimli brzo... odkaz na svolavacky.cz jsem dával pod článek o té Tesle už 20.11. A když už sem dáváte tabulky, tak byste mohli zahrnout i průměrný nájezd... to je nakonec možná nejzajímavější část informace.
At si zelený kedlubny užijí nebo at se přestěhují do Boubína. Nikdo je nenutí ve městě bydlet.
Nevím proč bych s autem které platí limity platné pro jeho rok výroby nemohl do města.
Kdybych měl veterána z roku 1930, klidně tam s ním pojedu taky.
BTW na britském RR clubu běžně fotky těchto aut z 30-40. let, jak s tím lidi třeba jezdí do Tesca na nákup.
A stejně tak nehodlám bydlet v panelu nebo litobetonáku, kde mi bude nad hlavou dupat nevychované dítátko v 23:20 večer.