Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
3_diamanty
Urcite radsej nejaku X5ku :yes:
Niccolò Machiavelli
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Fomax
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
s0va
Auto je to určitě perfektní. Ale jako majiteli téhle M4 by mi každý pohled na ni připomínal, že jsem škudlil a nepřidal ještě několik set tisíc za finální destinaci - Porsche 911 Carrera Cabrio :-!
Tak akurát 911 v kabriu je snáď to najškaredšie Porsche z ich športových modelov.
Přesně, není horšího přerodu z kupé v kabrio než u 911, z krásného auta tlustá berta.
Mr.Murphy
.... jistěže ano, plutí krajinou v otevřeném prostoru má sakra něco do sebe.... :yes: ale jak všichni petrollheadi vědí - musíš těch aut mít víc.... 😉
tzn. M4 určitě jako kupé, bez střechy třeba k tomu MX-5.... Mimochodem, jsou auta, kde verze bez střechy neznamená (kromě kraválu) žádný kompromis.... třeba Alfa 4C Spider.... :-! Jezdil jsem v ní a nemá to chybu....
tzn. M4 určitě jako kupé, bez střechy třeba k tomu MX-5.... Mimochodem, jsou auta, kde verze bez střechy neznamená (kromě kraválu) žádný kompromis.... třeba Alfa 4C Spider.... :-! Jezdil jsem v ní a nemá to chybu....
jannis_80
Fajn článek, jen ty mínusy bych jako majitel a uživatel obral o ty údajně "nepoužitelné zadní sedačky". Já teda nevím, koho jste tam pane Bednáři vezl, ale jestli to byl dvoumetrovej metrákovej chlap, tak ten se necítí komfi ani v M3 Kombi 😊. Vezl jsem tam Pha - Brno dvě slečny cca 175cm, a k mému podivu si v Brně vůbec nestěžovaly. Ano v M5 by jim asi bylo o kus lépe, ale nechtěl jsem se vracet měnit auta. Jinak tam vozím dvě děti, jedno na podsedáku (9 let) druhé v sedačce (6 let) a ty jsou spoko. Takže za mě tu nepoužitelnost sedaček moc nechápu. To zde zmiňovaná 911 má zadní sedačky fakt nepoužitelné
použitelnost zadních sedaček se zpravidla odvíjí od nastavení sedaček předních, takže se tu můžete dohadovat až do aleluja, dokud si nepoměříte délku vašich nohavic 😁
Inak samozrejme tiež by som do kabria nešiel, ani keby som na to mal, je to fakt jednoúčelové auto, ktoré môže byť až ako tretie v rodine. To dvojdverové kupé (samé osebe nie zrovna rodinné auto) je oproti kabriu prototyp praktickosti. Osobne pri dileme M4 kupé - M4 kabrio by som kúpil... M3 sedan. 😁
Jinak ta bazénově modrá s černým "bobrem", to je taky dílo...
Teď vážně, na M3 je bobr trochu mimo, ale u čtyřkové řady s ním problém nemám, tak nějak koresponduje se zbytkem auta. Ledvinky na předchozí generaci proti tomu vypadají, že je to 20 let starý youngtimer 😁 .
Nicméně aktuálně si na 440i Gran Coupe myslím, tak mám možná už trochu nekritické vidění 😄 . Co mi naopak na BMW nesedí, je nabídka barev... Od prémie bych čekal víc... (když i takovou Octavii si můžete za nevelký příplatek nechat nalakovat do asi bambilionu odstínů...)
https😐/individual.bmw-m.com/…-UK/G23-51AT-P9R
https😐/bmw-vis-public.s3.amazonaws.com/…l_Pricing_CZ.pdf
Za mňa M3/4 proste nepotrebuje vymýšľať s farbami, dať tam vydarenú, originálnu a bezpríplatkovú (!) Isle of Man zelenú a je to najlepšie, ako môže byť. Aj keď ani Toronto red naživo nevyzerá vôbec zle, ale predsalen tmavá zelená bobra ukryje lepšie.
Mimochodem už má trojka odvětrávaný sedačky? Nějak to v konfiguráturu nevidím, čtyřka je za příplatek má. Nechápu to, vždyť cena je prakticky stejná (jinými slovy i 340i je drahá jako prase a jako mít auto za 2 mega + a zpocený v záda je v roce 2023/24 už trochu mimo...)
Jinak takový inspektor Colombo měl taky kabriolet a za všech 69 dílů stáhnul střechu myslím jenom jednou (proč už si nepamatuju) 😁 .
PS. A ještě praktičtější je B3 Touring :-! .