Design
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeNová Škoda Kodiaq se ukazuje na prvních skicách! Je velkou evolucí předchůdce
18 komentářů
kozakm
3
Jaká velká evoluce? Vždyť je to pořád stejně. Vypadá to jako Enyaq
Barry Lyndon
5
proto evoluce 😉
kozakm
0
No ale velka?
Rezna
2
Rekl bych, ze to vypada jak skodovka. Fakt v nich nevidim rozdil.
Ada je zase tady
4
zejména ten vnitřek :no: :no: :no:
Barry Lyndon
ale pak zřejmě převážil názor "Čím víc LED, tím víc Škoda", protože opič@nům se to líbí (viz. jak hýkají blahem nad fejkovým rypákem Enyaqu), takže dostanete přesně takový Kodiaq, jaký si zasloužíte :no: 😁 😁 .
No z hlediska světelné techniky není ani jedna malůvka v galerii žádný úlet.
Tak ta zadní LED linka přes celé páté dveře je takové trochu nevkusné opič€ní po Korejcích a je imho minimálně zbytečné. Na druhou stranu VW cpe podobnou pikačovinu i dopředu a to je teprve kolotočářský bizár... (snad u Kodiaqu nepodsvítí chladič 😁 )
To si hele nejsem úplně jistej, něco tam na té hraně je i u té žluté skicy, jen to není prosvětlené.
Pro mě jsou úlety hlavně různé e😜erimenty se světlama jako nový Tucson, ale třeba i Kamiq. Svítící linku vzadu bych si klidně odpustil, ale až tolik mi neva... jo, ta přední je horší.
Pro mě jsou úlety hlavně různé e😜erimenty se světlama jako nový Tucson, ale třeba i Kamiq. Svítící linku vzadu bych si klidně odpustil, ale až tolik mi neva... jo, ta přední je horší.
Takže člověk s jiným názorem než máš ty je pro tebe "opič@n"? To není obhajoba LEDek všude, spíš osobní otázka. Stejně tak, kde jsi zažil hýkání nad Enyaqem?
Beru to spíš tak, že opič@ni jsme všichni a každej máme nevkus svého druhu 😉 .
Pokud jde o Enyaq, tak ten šílenej čumák mu připlácli až v reakci na testování předchozího s elektromobilem více konvenujícího řešení na skutečných opič@nech z lidu 😁 a obecně vnímám, že se exteriér Enyaqu líbí (rozhodně více něž třeba ID4 nebo Tesla Y).
Jo a opič@na beru jako složeninu slov občan a opičák a to jsme, co si budem... takže nic extra dehonestujícího...
Pokud jde o Enyaq, tak ten šílenej čumák mu připlácli až v reakci na testování předchozího s elektromobilem více konvenujícího řešení na skutečných opič@nech z lidu 😁 a obecně vnímám, že se exteriér Enyaqu líbí (rozhodně více něž třeba ID4 nebo Tesla Y).
Jo a opič@na beru jako složeninu slov občan a opičák a to jsme, co si budem... takže nic extra dehonestujícího...
wakantanka
inde už kolujú fotky sporo maskovaných Kodiaqov II a tuto máme kresbičku. No to je fofr vachnosti. 😊
Pepa__007
Lehký facelift a prodává se dál..... 😁