Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeNové Audi Q4 e-tron je tady: Má vyšší dojezd, rychlejší nabíjení a jiný zvuk
28 komentářů
Freddka
A co to tepelny cerpadlo, co v Q4 museli stahnout z prodeje, protoze si amik koupil s i bez a zjistil, ze to nedelalo vubec zadny rozdil, takze klamani spotrebitele… 😡
Uz to opravili? :-!
Uz to opravili? :-!
Audi docela pekne. Parametry spis podprumerne. Od teto znacky bych cekal vic.
Jak rychlosti nabijeni, tak vykony.
Nevsiml jsem si ani udaje o spotrebe.
Podle me toho v clanku chybi hodne.
Ja o nicem nevim.
Rad se dozvim neco noveho.
Zformuloval bych to takto😒br /> Cesko je z pohledu prodeju EV (nejen) Audi zcela nepodstatne. To je fakt.
Jeste bych dodal, ze ja BYCH si toto auto asi nekoupil, protoze TMY je o tolik lepsi a urcite levnejsi.
Audi je jiste hezci v interieru, ale to me tolik nezajima.
PS Aby to nevyznelo spatne, tohle Audi BYCH uprednostnil pred kterymkoli spalovacim Audi...
Já vidím mnoho problémů a jen taková krásná ukázka naší skvělé země je to, že jsme měli 10 let prezidenta Zemana a minulý a budoucí premiér se jmenuje Babiš.
Pokud bych se měl zaměřit na oblast tomuto serveru blízkou, tak naše dálniční síť a nebo například obchvat Prahy je také krásná ukázka naší marnosti. Jasně, mohli bychom se mít hůře, ale také výrazně lépe.
Mám ČR rád, žiju tady celý život, ale zároveň si dokážu přiznat, že jsme v mnoha oblastech naprosto marný národ. A nacionalismus je myslím jedna z nejslavnějších věcí, která se lidstvu kdy stala. 😐
Ale jako jinak souhlas. Moje osobní skepse vůči EV u nás je v tom, že nejsme schopni (jak píšeš) ani postavit okruh okolo Prahy, tak nevím jak postavíme za 5 let novou dobíjecí infrastrukturu + ekologii obecně doháněli nějaký dalšími investicemi, jakožto pobídkami a dotacemi, když nemáme ani na provoz státu, který seškrtal co mohl a stejně to nestačí...
V případě A7 a A8 se jich prodalo dokonce 3x tolik.
Stačí takto?
Zároveň, pokud ty státy na to mají, tak jako klidně. To bych si to pak pořídil taky. Ale v Česku kde nemáme ani na provoz státu, viz tvůj druhý příspěvek, je nereálné kupovat si dražší EV vyžadující plánování jízd a ta specifika okolo, je to jednoduše nevýhodné.
Ale treba vymena motoru je pomerne podstatna. 😄