Novinky
Zpět na článek
Nové BMW Neue Klasse bude v roce 2025. Bude mít minimalistický design i nový elektropohon
11 komentářů
ericn
5
OK, beru. Sto lidí, sto chutí… Ale za mě tam můžeš nalepit znak jakékoliv čínské automobilky a bude to fuk 😉 Z BMW to prostě nemá nic…
Přejít do diskuze
gil54
...ale zase to bude mít další dojezd, 😄 kultovní ledvinky a Hofmeisterův záhyb (???) a honosná, výpravná, prémiově zpracovaná loga na kapotách a volantu.
Hofmeisterova je křivka, pokud vím, ne záhyb. A na tom konceptu jí tedy já moc nevidím. Zato vidím krásný nový designový prvek - nalepenou černou izolepu na bočních vokýnkách.
(A to mám také léta bávo v garáži, tak bych jim i rád nadržoval, ale nějak mi to nejde.)
Hofmeisterova je křivka, pokud vím, ne záhyb. A na tom konceptu jí tedy já moc nevidím. Zato vidím krásný nový designový prvek - nalepenou černou izolepu na bočních vokýnkách.
(A to mám také léta bávo v garáži, tak bych jim i rád nadržoval, ale nějak mi to nejde.)
gil54
Je ovšem otázka, zda je pro BMW jako značku, se svojí historií a léta budovanou image, která se odrážela v akceptovaných vyšších cenách , cesta "minimalismu" sockových interiérů a jen namalovaných znáčků na kapotě ta pravá. Prezentace "koukejte jak jsme moderní a jak umíme šetřit" možná nějakým - asi více novým - zákazníkům imponovat může, ale aby jich bylo víc, než těch, které již má a které s jistotou ztratí.
Ne každý je nesoudný pacient, aby sežral populistické žvásty o designových jazycích, světelných podpisech, zlepšení účinnost o 25% a koupil si za 2-3 mega káru, co vypadá jako zvětšený dětský autíčko, s horšími parametry užitnosti, než má jeho současné auto a ještě k tomu aby seděl na sedačkách z kukuřice a borovejch šišek, s pneumatikama z pampelišek a zbytek auta aby měl z rozemletejch PET flašek s namalovanými "hrdými" logy, vyšisovanými už z výroby, pardon, z konceptu. A když se chce podívat kolik je hodin, tak si musí přesednout na sedačku spolujezdce.
Ne každý je nesoudný pacient, aby sežral populistické žvásty o designových jazycích, světelných podpisech, zlepšení účinnost o 25% a koupil si za 2-3 mega káru, co vypadá jako zvětšený dětský autíčko, s horšími parametry užitnosti, než má jeho současné auto a ještě k tomu aby seděl na sedačkách z kukuřice a borovejch šišek, s pneumatikama z pampelišek a zbytek auta aby měl z rozemletejch PET flašek s namalovanými "hrdými" logy, vyšisovanými už z výroby, pardon, z konceptu. A když se chce podívat kolik je hodin, tak si musí přesednout na sedačku spolujezdce.
lyon667
Předek je Fisker, silueta našla inspiraci ve Škodě 120. Jinou podobnost tam nevidím.
ericn
Upřímně je to hnus a BMW to nepřipomíná vůbec ničím.. Proč každé nový BMW musí být tak hnusné a ještě k tomu elektrické, bohužel to jde vždy ruku v ruce. Elektro a divný vzhled :no:
Roland Von Wagen
Se podívej, kdo v tom na těch marketingových fotografiích sedí. Přesně pro tyhle nebinární polyláskaře je ten design dělaný. Jalové, nudné, všechno stejné.
LORASI
som klientom bmw uz viac ako 20 rokov a mne sa koncept velmi paci. kludne si ho viem predstavit ako moje dalsie bmw
webpaja
Tak tohle mi opravdu nevadí, ten minimalismus 2002 tam vidím. Pokud to srovnám s posledními modely představenými za poslední dva roky, tak je to mnohem lehčí, málo hmoty nad koly, nízká silueta.
Interiér je koncept, věřím, že dojde alespoň k úpravě volantu. Sám HUD používám a pokud zůstane možnost programovat, které údaje vidět chci a které ne, tak je to fajn.
Interiér je koncept, věřím, že dojde alespoň k úpravě volantu. Sám HUD používám a pokud zůstane možnost programovat, které údaje vidět chci a které ne, tak je to fajn.