Upřímně je to hnus a BMW to nepřipomíná vůbec ničím.. Proč každé nový BMW musí být tak hnusné a ještě k tomu elektrické, bohužel to jde vždy ruku v ruce. Elektro a divný vzhled :no:
...ale zase to bude mít další dojezd, 😄 kultovní ledvinky a Hofmeisterův záhyb (???) a honosná, výpravná, prémiově zpracovaná loga na kapotách a volantu.
Hofmeisterova je křivka, pokud vím, ne záhyb. A na tom konceptu jí tedy já moc nevidím. Zato vidím krásný nový designový prvek - nalepenou černou izolepu na bočních vokýnkách.
(A to mám také léta bávo v garáži, tak bych jim i rád nadržoval, ale nějak mi to nejde.)
Tak tohle mi opravdu nevadí, ten minimalismus 2002 tam vidím. Pokud to srovnám s posledními modely představenými za poslední dva roky, tak je to mnohem lehčí, málo hmoty nad koly, nízká silueta.
Interiér je koncept, věřím, že dojde alespoň k úpravě volantu. Sám HUD používám a pokud zůstane možnost programovat, které údaje vidět chci a které ne, tak je to fajn.
Je ovšem otázka, zda je pro BMW jako značku, se svojí historií a léta budovanou image, která se odrážela v akceptovaných vyšších cenách , cesta "minimalismu" sockových interiérů a jen namalovaných znáčků na kapotě ta pravá. Prezentace "koukejte jak jsme moderní a jak umíme šetřit" možná nějakým - asi více novým - zákazníkům imponovat může, ale aby jich bylo víc, než těch, které již má a které s jistotou ztratí.
Ne každý je nesoudný pacient, aby sežral populistické žvásty o designových jazycích, světelných podpisech, zlepšení účinnost o 25% a koupil si za 2-3 mega káru, co vypadá jako zvětšený dětský autíčko, s horšími parametry užitnosti, než má jeho současné auto a ještě k tomu aby seděl na sedačkách z kukuřice a borovejch šišek, s pneumatikama z pampelišek a zbytek auta aby měl z rozemletejch PET flašek s namalovanými "hrdými" logy, vyšisovanými už z výroby, pardon, z konceptu. A když se chce podívat kolik je hodin, tak si musí přesednout na sedačku spolujezdce.
Se podívej, kdo v tom na těch marketingových fotografiích sedí. Přesně pro tyhle nebinární polyláskaře je ten design dělaný. Jalové, nudné, všechno stejné.
Hofmeisterova je křivka, pokud vím, ne záhyb. A na tom konceptu jí tedy já moc nevidím. Zato vidím krásný nový designový prvek - nalepenou černou izolepu na bočních vokýnkách.
(A to mám také léta bávo v garáži, tak bych jim i rád nadržoval, ale nějak mi to nejde.)
Interiér je koncept, věřím, že dojde alespoň k úpravě volantu. Sám HUD používám a pokud zůstane možnost programovat, které údaje vidět chci a které ne, tak je to fajn.
Ne každý je nesoudný pacient, aby sežral populistické žvásty o designových jazycích, světelných podpisech, zlepšení účinnost o 25% a koupil si za 2-3 mega káru, co vypadá jako zvětšený dětský autíčko, s horšími parametry užitnosti, než má jeho současné auto a ještě k tomu aby seděl na sedačkách z kukuřice a borovejch šišek, s pneumatikama z pampelišek a zbytek auta aby měl z rozemletejch PET flašek s namalovanými "hrdými" logy, vyšisovanými už z výroby, pardon, z konceptu. A když se chce podívat kolik je hodin, tak si musí přesednout na sedačku spolujezdce.