Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Ozzman
3
Clio bylo vždy jedním z top produktů segmentu, v Evropě řadu let mezi nejprodávanějšími vozy. Starší generace bývaly dost prostorné, od té 4. to už zas tak neplatilo, ale teda mimo snad Fabie, která je konstruovaná s ohledem na prostor vzadu a kufr, zas tak Clio nevybočuje. Zamrzí absence 1,33TCe, stejně jako že Renault uměl z Clia udělat v Dieppe velmi zábavná auta, ta už taky asi nikdo nevyrobí, zůstává slušný tříválec, který na takové auto stačí a hybrid. Ten hybrid není špatný, ale zas tak nadšený jako autor jsem z něj nebyl, zejména při snaze o dynamickou jízdu a rychlou odezvu od pohonné jednotky tam bývá prodleva - slabý elektromotor nepokryje prodlevu vytočení atmosféry, možná se to zlepší, až Renault začne dávat ty nové turbomotory do hybridu. Když hybrid v B segmentu, král (i když né tak hezký) přijíždí z Japonska (teda spíš už Kolína 😁).
twistedTSD
2
Já se hlavně bojím, jak bude trvanlivý, když už se prý některé ty složité převodovky měnily.
Ozzman
1
Ale nepovídej? 😁 No, tak to je samozřejmě další věc, proč to nebrat od Renaultu.... počkám si na test ojetin, až bude více vzorků aut, dnes bych to nechtěl.
twistedTSD
0
Říkal tvůj oblíbený motoristický novinář. :-! Mám to stejně, dnes bych tak leda pojezdil 3 roky a poslal dál, jinak bych počkal.
Ozzman
1
Culda ? 😁
ericn
3
Hybrid bude na okraji zájmu, zvlášť pokud začíná od 540tis Kč. To za malý auto prostě nedáš. Litr 67kW je už od a mezitím nic… Kde je přímovstřik 1.0TCe 81KW? Kde je 1.33TCe 103kW? Prostě nejsou = naprosto nezajímavá nabídka motorů, Clio půjde podle mě s prodeji hodně dolu…
twistedTSD
0
Tak já pomáhal pořádit do rodiny malé auto za 630+, s litrovým tříválcem. 😄 Ale jo, motory chybí. A taky převodovky.
Ozzman
0
Tím by si se neměl chlubit 😁 Spíš si to měl rozmluvit 😁
twistedTSD
0
Budeš se divit, ale dokonce jsem původně tlačil na koupi toyotího vysavače. :-! Ale cesty koncernovwé jsou nevyzpytatelné a kdo jsem já, abych druhým bránil se po nich vydat.
Ozzman
0
Nebudu, protoze ten dava velkej smysl 😊 Tata ho taky poridil a je moc spokojenej
twistedTSD
1
To věřím. Předváděčka byla, ale láska na první pohled nepřišla, prodejce se neobtěžoval slevit ani z koberečků a servisní síť koncernu je prostě sázka na jistotu. + jsem myslel, že to u vítězného stroje ukecám na manuál, což by dávalo finančně smysl, místo mám na krku suché DSG, dobře mi tak. :-!
Ozzman
0
Přímovstřik ? Já vím, že 1.0TCe mívala nepřímý, což je skvělé, ale byla to ta 74kw verze. TCE140 už nenabídnou... leda nějaký ten nový R3 turbo 1.2 pokud bude i bez hybridu... třeba bude mít alespoň 90-100kw...
twistedTSD
1
1.0 TCe má přímovstřikovou i nepřímovstřikovou verzi.
Ozzman
0
Aha… nemel sem tuseni 😊
twistedTSD
0
81 nebo kolik kW v Juke je přímovstřik, Clio mělo vždy nepřímovstřik, pokud se nic nezměnilo.
Ota4
1
Stará verze 74kw byla nepřímovstřik a neměla opf. Nová mírně podladena verze už má přímý vstřik a opf. Navíc aspoň přidala 6° převodovku. Silnější verze měla pouze stupňů 5.
twistedTSD
1
Aha, tak to je pro mě novinka. Škoda, byla to taková příjemná výhoda Clia, jakožto městského auta.
Ota4
2
Jo to určitě byla. Ale je to tak už skoro 2 roky co přišla ta modernější a zároveň horší verze toho motoru
ericn
0
Člověče, to nevim jestli bude 1.2T R3 bez hybridu. Všude zmiňovali jen hybridní verzi. Pokud by byla třeba 96kW verze bez hybridu, tak by to mohl být zajímavý počin do Clia 😉
3_diamanty
A s troma diamantami na xichte je este krajsi ... uz o mesiac si ho u nas omrknem :yes:
LEGOPARK
Nepomozem si, ale ta 1,3 tam chyba najviac! To bol skvely motor ako do mesta, tak na dialnicu. U hybridu by som cakal nie 4, ale 3 litrovu spotrebu v meste. navyse z kufra hybrid ubera 100 l, co nie je malo.