Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Elektromobily

Zpět na článek

Ignorant v Tesle nedával pozor a skončil v záplavě. A ještě se chce soudit

35 komentářů

rohor
Protože takové hovado jako to v té modré Tesle u jabloneckého Kauflandu jsem neviděl ani v žádném BMW. Neurvalé hnusné prase, které mohlo někoho zabít. Ne mě, já jsem naštěstí stal stranou.
traveldrive
Dobré hovado je aj ten, kto posudzuje ľudí podľa auta akým jazdia.
rohor
Já nevim jestli umíš číst, ale můj příspěvek nevypovida vůbec nic o hodnocení lidí podle auta.
traveldrive
Ale áno. Čo to hovado, ktoré by si skôr čakal v BMW?
WinDiesel
Kde to žiješ, dude, v nějakém paralelním světě kde řidiči BMW neprasí jak sviňa ? Hochu, občas plkáš strašný pitomosti.
traveldrive
No jo, ďalší úbožiak, čo asi nemá na bavoráka, tak si musí kopnúť...
twistedTSD
Proč? Sami si ho vybrali.
traveldrive
Pointa...?
ericn
Víc psát netřeba 😉
traveldrive
Vidíš to... a preto fakt nechápem názor, že Američania robia všetko správne, sú neagresívni a celému svetu chcú len dobre. 😉
rohor
Když jsou Američané takoví ubožáci tak stačí, když se predtehujes do Ruzzka.
traveldrive
Niekomu stačí k pohľadu na úbožiaka aj zrkadlo...
WinDiesel
ty ses dnes koukal do zrcadla, dude?
traveldrive
Povedal by som ti, aby si namiesto rite používal hlavu, ale výsledok by bol aj tak rovnaký.
ryccardo
A to je jako co za logiku?
Arese
Já zas nechápu názory tupých chcimírů, jejichž idolem je masový vrahoun Putler a fašistické RuSSko! 😄
twistedTSD
Doslova nikdo nikdy neřekl, že Američané dělají vše správně, ale chápu, že na Slovensku je teď cool budovat panslovanské impérium, které nutně musí stát na whataboutismu.
traveldrive
Píš radšej len za seba, dobre? Druhú polovicu vety radšej komentovať nebudem, lebo to, čo by som ti napísal, by si si za klobúk nedal.
WinDiesel
no dude, faktem je že se polovina slovenského národa, nachystaná volit fašisty a nacionalisty a fašizující populisty, chová jak howada
to neukecáš
my máme taky své dezoláty a chcimíry a pošuka Babiše (překvapivě Slovák), ale procentuelně na vás nemáme ani náhodou
a až vás Maďaři napadnou, třeba vám nikdo nepomůže protože vy si vy přece vyřešíte sami 😄 😄 😄
jen nežádejte okolní státy o pomoc
traveldrive
Hlavne že to máš všetko v merku a vieš čo je správne a čo nie. Potom sa divím, že ste furt prakticky rovnako v riti ako vy. 😉
twistedTSD
Většina lidí ví tak nějak od přírody, co je správné. Říká se tomu svědomí.
traveldrive
Tvoj jednoduchý svet je na závidenie.
twistedTSD
To já ti tvůj konspirační svět, kde je pravda vždy někde uprostřed, určitě nezávidím.
traveldrive
Ani sa nedivím.
ryccardo
Zajimavy mi taky prijde ta poznamka o reakci autopilota. Z toho celkem hezky vyplyva ze tohle nikdy fungovat nebude. V idealnich podminkach pocitac auto ridit dokaze, ale v nestandardnich situacich. Viz treba aquaplaing nebo jizda na snehu a ledu elektronika reaguje chybne a zavini akorat nehodu nebo situaci jen zhorsi.
ericn
Upřímně, je to jen asistent a řidič má dávat pozor = má odpovědnost, takže asi tak 😉
ryccardo
To mas pravdu. Jen, aby si priznivci autonomniho rizeni uvedomili, ze nikdy nebude reagovat v nestandardnich situacich lepe nez dobry ridic. Autopilot dokaze rychle reagovat na zaklade cidel a kamer ale nikdy nedokaze zareagovat spravneji nez clovek, ktery zhodnoti situaci lepe a vidi a chape i to co autopilot/elektronika ne.
xxc
Preco by to nikdy fungovat nemohlo? Len ma trosku zaraza, ze ked dokaze citat znacky, tak neprecital tu o zaplaveni. Co to bude robit v poladovici? Ktovie, co tam ten clovek robil, uz obycajne hlupe esp dokaze stabilizovat auto, tak neverim, ze Tesla sa nedokazala vyrovnat rozumnejsie s aquaplaningom.
ryccardo
Odpověděl jsi si částečně sám. Co to bude dělat na náledí, při hustém sněžení, kdy si to žádnou značku nepřečte. Co to bude dělat ve chvíli kdy ti někdo skočí pod auto a ty víš, že to nejde dobrzdit, ale okolí ti dovoluje autem uhnout a vjet třeba do protisměru, kde zrovna nic nejede. Člověk se dokáže rozhodovat i nad rámec pravidel, předvídat a improvizovat. Elektronika v autě tohle nedokáže.
xxc
Celkom by som veril, že sa elektronika lepšie zvládne nejaký uhybaci manéver, ako keď ľudia uvidia srnku a strhnú to do protismeru do čelnej zrážky 🙂 Rovnako som myslel, že nejaký ľad, alebo záplavu auto zvládne, ale teraz asi nie
WinDiesel
všechno, dude, všechno musíš naprogramovat, jenže těch situací je tolik, že to nikdo všechno naprogramovat nedokáže
tzv. Autopilot je podvod určený ke zvýšení prodejů - což se Tesle daří
KIaudius
Je to zbytočný a potenciálne nebezpečný asistent, ktorý by nemal byť povolený.
twistedTSD
"Cílová skupina zákazníků podle verdiktu pochopí, že tesly nemohou jezdit zcela autonomně."

Německý soud tragicky přecenil lidskou inteligenci.
Rezna
Docela by mě zajímalo, jestli je po zapnutí funkce "autopilot" vyběhne varovné hlášení. Stejně jako u zapnutí navigace.
rohor
Ani nemusí. Když jsem ho zapnul tak jsem měl pořád pocit, že se mě snaží strhnout do protisměru. Když jsem si i na tohle zvyknul, tak mě nenechal ani 10 sekund bez rukou na volantu. Vypnul jsem ho a pokoj. Nas**at na takový paskvil.