Je celkom pekny... s podarenym podvozkom... seriozny... prakticky.... rozmerovo defakto ideal... cize uspech je tu jasny ... napriek tomu v cenovke kusok fesnejsieho 1,5 tgdi Xceedu sa uz da kupit suv korando v 4kolke a tiez s 1,5 turbom ( a to je uz iny rodinny tank... a ze ich uz vidim hodne ... nahoda to nebude ) ... kolega ma Xceed na 16tkach rocnik 2021 .. za vtedajsich 24 litrov ( co uz cenou atakovalo predosly sportage ) .. suv nechcel.. takze chapem ... ale ja by som za takyto "len" zvyseny hatch nedal ani 20litrov ... klasicky ceed hatch je ale stejne z rodiny ceedov akysi najvyvazenejsi aj cenovo najobhajitelnejsi .... ale inak ok.. Xceed sa fakt podaril :yes:
Pánovi z vedľajšej ulice som pred pár dňami pochválil, že má pekné auto. Práve takýto xceed, v nádhernej modrej metalíze. Vieš čo mi odpovedal? Že žiaľ, na krásu auto nejazdí a ľutuje, že *** značky KIA kúpil. Viac sme nestihli, lebo niekam išiel, ale príležitostne sa ho na to ešte spýtam.
ale trpia motory gdi - určite tie bez turba žerú olej a to už pri nájazde pod 100 000km aj pri zachovaní servisneho intervalu. Či sa problém týka aj T-gdi neviem ale asi by to nebolo prekvapivé.
Kia ma štandardne 7 rokov záruku na cele auto.
Okrem toho, nie sú problémy pri jej uplatňovaní v prípade potreby.
Okrem toho, aktuálna ceed rodina netrpí žiadnymi konštrukčnými chybami.
Okrem toho, aj v dnešnej dobe ide o relatívne jednoduché konštrukcie s dobrou odolnosťou.
Takze klames.
Jak funguje automaticka prevodovka od KIA, to jsem se nedocetl.