Testy
_Teddy_
4
Tento nezmysel sa tu objavuje so zeleznou pravidelnostou. Sam som sa im niekolko krat snazil vysvetlit ten rozdiel medzi mezinapravovou spojkou a diferencialom (v otvorenom, aj uzavretom stave), ale je to marny, je to marny, je to marny...
Přejít do diskuze
Ham.
Každopádně motorem je to průměr. Zkoušel jsem nového a mám možnost porovnání se starým kterého mám ve firmě a nový motor/převodovka jsou horší než stará V6, v testu je to jenom lehce naznačeno, ale novému motoru trvá uherák než podřadí a když se to stane, tak starý motor je už dávno v prachu. Dalším krokem zpět je řešení 4x4 bez mezinápravového diferenciálu. Co se určitě zlepšilo je odhlučnění jak od podvozku, tak od motoru tak od aero.
Othello
Citace: "v případě prokluzu zadních kol může na přední nápravu zamířit až 50 % hnací síly."
Myslím že pan Bednář zbytečně dehonestuje schopnosti pohonu s mezinápravovou spojkou. Nevidím žádný důvod, proč by při prokluzu zadních kol (a nejen v tomto případě) nemohlo jít dopředu mnohem více než zmíněných 50 %, a v extrému klidně i celých 100%.
Nebo snad udělali soudruzi z NDR někde chybu že to fakt víc neumí?
Myslím že pan Bednář zbytečně dehonestuje schopnosti pohonu s mezinápravovou spojkou. Nevidím žádný důvod, proč by při prokluzu zadních kol (a nejen v tomto případě) nemohlo jít dopředu mnohem více než zmíněných 50 %, a v extrému klidně i celých 100%.
Nebo snad udělali soudruzi z NDR někde chybu že to fakt víc neumí?
Nekenieh
Hlavně u auta za 1,5 mega ušetřit za mezinápr.dif. a nacpat tam nějakou prokluz spojku.
A jezdit s pevným připojením předku je taky za trest. Auto které neumí jezdit 4x4 na redukci do zatáčky je atrapa.
A jezdit s pevným připojením předku je taky za trest. Auto které neumí jezdit 4x4 na redukci do zatáčky je atrapa.
Ozzman
A je to Ford... 😁 Gratulki
Ale teď vážně, tento typ aut se mi fakt líbí, kombíky mizí, střední třída mizí, no asi budem jako v emerice jezdit pickupama... po zkušenostech s Navarou a hlavně Hiluxem bych si nestěžoval ... a tohle má ještě o řád lepší motor
Ale teď vážně, tento typ aut se mi fakt líbí, kombíky mizí, střední třída mizí, no asi budem jako v emerice jezdit pickupama... po zkušenostech s Navarou a hlavně Hiluxem bych si nestěžoval ... a tohle má ještě o řád lepší motor
WinDiesel
No rozhodne zákazník. Budou stát proti těžkým soupeřům. A pokud přece jen dorazí nové L200, bude to ještě těžší, potom sa Lomikare ukáže !!!
Ozzman
Píší, že to jezdí hezky, taky sem v tom nejel, ale tak přeci od pickupu musíš čekat, že to trochu poskočí, když není zatížený zadek.
Co jsem netušil, že tenhle Ford má vlastní motor a není to TDI
Co jsem netušil, že tenhle Ford má vlastní motor a není to TDI
KANKUNEN
Ja vlastně nevím jak to jezdí, ale jestli po emericku, tak to buď nezatáčí nebo je to koza uskákaná. Každopádně motorem je to špička