Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nová Toyota Land Cruiser oficiálně: V Česku bude mít silný turbodiesel, hybrid je v plánu

16 komentářů

KANKUNEN
bytelné auto, které za sebou nevozí plechovou krabici 1,5 x 1,5 m. Tak to má vypadat.
Tatra613
Krasna ukazka toho,ze krabicovy dizajn moze vyzerat aj k svetu na rozdiel od dizajnu noveho Santa Fe
simson33
Přesně tak :yes:
3_diamanty
Santa Fe bude nazivo pekne... neboj 😉
simson33
o technice ani nemá cenu mluvit, ta bude výborná, a design za mě povedený :yes:
Ringhofer
A bude také jako Suzuki?
LandSlider
😉
simson33
Kdepak, LandCruiser není RAVka, tohle je rodinné stříbro 😁
WinDiesel
No ta druhá motorizace by mohla být V6 s MHEV, nezlobil bych se.
adamzprahy
Soudě dle poznámky že bude od roku 2025, tak aby to nebyl spíš ten stejný 2.8 jen mírně elektrifikovaný…
Arese
Bravo Toyoto, nový Land Cruiser je suverénně nejhezčí model ve tvé současné modelové nabídce! :yes: Silný turbodiesel je taky naprosto O.K. 😄 😄 Škoda jen té zbytečné el. P brzdy a absence verze s manuální přvodovkou... 😒
WinDiesel
Ten nový Triton/L200 taky nevypadá marně, jen jestli se sem dostane.
3_diamanty
L200 v eu nespada pod bezne vozy cize ju "netrapia emisie" ... a tak by tento pickup tu mitsu dotiahnut mohlo bez hrozby nejakych mastnych emisnych pokut ... cize podla mna pride... takyto pickup v eu bude potrebny a ziadany ... len to nebude hned... vid novy plugin hybridny outlander... tiez by za neho ani prst do ohna nikto nedal ze pride ale ja som mal uz hned tusak a pisal som ze aspon ten plugin ( ked uz nie klasicky ) ma sancu ze pride aj do eu... a on uz buduci rok pride.... par piatkov po okolitom svete ale nakoniec pride... a L200 by mohla byt podobny pripad... tiez nepride hned "zajtra" ... ale uz mozno o rok na jesen by prist mohla ... v tomto som opat optimista... mitsu ani nema dovod aby ho sem nedotiahlo ... moze mu v eu naopak len a len pomoct... ale nechajme sa prekvapit... no a inak nova L200 je vskutku dokonala a tesim sa ako to opat nalozi hiluxu ... https😐/www.proficars.sk/…-ani-korozia/924 L200 :yes:
tomtoylc
Až na tu elektronickú ručnú brdzu -super - auto kenečne dobehlo konkurenciu - hlavne multimedialnym systemom/infotaimentom - ten bol tak 20 rokov pozadu aj v sučasnej generacii, akurat pred 2 rokmi pribudla podpora AppleCarplay/AndroidAuto

Motor je myslím dostačujúci, škoda len, že Toyota neponúka možnosť tovarenského navýšenia výkonu ako to bolo v ponuke u predfaceliftovej 150tky (avšak to bolo ešte na starší motor 3.0 1KD-FTV) - také 10-20kW navýšenie by sa autu hodilo.

Verím, že na niektorých trhoch (mimo EU) bude LC250 ponúkaná aj s benzinovým motorom a s manualnou prevodovkou.
WinDiesel
Lepší by byl V6 diesel, s nebo bez MHEV. Je mnoho zemí kde je benzín používán tak říkajíc "ze zvyku"... Např. v Austrálii ale dávají lidi přednost dieselům. A benzín je tam vždy v nabídce.
Stejsn
vypadají jak televize, co jsme měli v 90. letech v obýváku 😊
3_diamanty
Ta "moderna retro vizaz" je fakt super... takto to ma vyzerat.... toyota dnes uz zda sa konkurenciu v kazdom segmente drti... ale zasluzene... toyota opat raz ukazala ze poctiva praca sa skutocne vyplaca .... LC :yes: