Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Dlouhodobý Citroën C5 X a jeho infotainment: Možná krok zpátky, ale správným směrem

Ovládání některých systémů v Citroënu C5 X může na první pohled působit jako krok zpátky, za nás je to ale krok správným směrem.
Zpět na článek
20. 7. 2023 21:12
21. 7. 2023 05:44
Avatar - Atomas
20. 7. 2023 21:12
Fakt ne...
bývaly doby, kdy fotogalerie začínala pohledem na auto. Na video vám kašlu, na infotaiment taky a na pohled na auto jsem čekal celých 21 fotek, abych zjistil, že to je počin mimo oblast mého zájmu...
Rozbalit vlákno
2
21. 7. 2023 05:44
Re: Fakt ne...
A nebude to tím, že článek je jen o infotainmentu ? Obrázků C5 X je plný internet.
4. 2. 2024 18:10
Re: Fakt ne...
Dobrý den, pořád nerozumím slovu proč se infoteinment, který je vnímáno jako nedostatečně seriózní zpravodajství (spor broadsheet vs. tabloid, mísení zpráv, názorů a senzací) nebo protiklad investigativní žurnalistiky, vlastně speciální výraz v novinařině, používá u aut.
V originálním návodu auta anglického výrobce se používá výraz entertainment nebo cartainment a jsem přesvědčen, že rodilí Angličané znají významy svých slov.
22. 7. 2023 10:46
Tzv chytré funkce
Jezdil jsem C5 druhé generace. Teď jsem si koupil C5X. Nové auto mě vyhovuje. Ale. Chybí mi hydraulický podvozek. Po dlouhých letech s Xantii a C5 je naložené auto zklamáním. Místo laděného plutí nad deravymi silnicemi rány dorazu tlumičů. Podotýkám, že jen u naloženého auta. K infotainmentu: Kdyby zůstalo u staré C5, vůbec bych se nezlobil. I budíky s ručičkami mám raději. Co je katastrofa, to jsou ty chytré funkce jako start stop, hlídání jízdního pruhu, automatické brzdění a adaptivní tempomat. Vypínám to při každém startu, protože je to doslova nebezpečné. Mám najeto ke 2 milionům a hádám, že kdybych začínal jezdit, dávno bych naboural.
Rozbalit vlákno
0
4. 2. 2024 18:18
infotainment co je to za nesmysl
význam infotainment - bývá vnímáno jako nedostatečně seriózní zpravodajství (spor broadsheet vs. tabloid, mísení zpráv, názorů a senzací) nebo protiklad investigativní žurnalistiky.
V originálním manuálu anglických aut se používá výraz entertainment nebo cartainment a fakt nevěřím, že rodilí Angličané neznají význam svých slov.
Vypadá to, že někdo chce být za každou cenu in používáním cizích slov, ale používá k tomu nesprávné výrazy.
Rozbalit vlákno
0