Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeČeši vyvinuli přelomový systém pro opravy asfaltu. Prověřil ho Barranďák
20 komentářů
screenservis
Takže o tomto byla na ČT reportáž před několika lety z Olomouce. Když jsem se letos silničařü ptal, proć to nepoużívají ( na onom Olomoucku), tak nevěděli o čem mluvím. Bylo by dobrý, kdyby je někdo informoval, že existuje i něco jiných, než studená směs, která vydrží pár týdnů …
https😐/www.idnes.cz/…omouc-zpravy_stk
https😐/www.idnes.cz/…omouc-zpravy_stk
screenservis
Příspěvek podléhá schvalování.
JFK
Tak proč to už davno nepoužívají a všude serou zaplaty co huntujou podvozky, když podobné opravy nahříváním fungujou už x let? Když jsem se zeptal silničářských lopat u silnice, co opravovali výmoly zásypem a žábou, nechápali jaké technologie nahříváni bez hrbolů mám na mysli, odkazali mě na Fialovu vládu. Nakopat do koulí neschopné správce silnic a zabavit majetky, pak se budou opravovat cesty jako v civilizovaných zemích.
WinDiesel
... pořád se zlepšují, ale v praxi je nikdo neviděl a jsou používány pořád ty staré technologie 😄 Jitrnice jakou svět neviděl.
emkejx
u nas opravovali takymto vozikom tiez pred nejakym rokom vytlky na ulici. Ale ti majstri tam vtedy sypali do dier asfaltovy odpad s kamenim, cize vo vysledku to vydrzalo len par mesiacov. Celkovo u nas ked sa plataju vytlky tak vo vacsine pripadov sa jedna o strasnu fuserinu. Este aj v srdci Slovenska musela byt v centre mesta rekonstrukcia vozovky vykonavana v spolupraci s ceskou firmou ktora sa specializuje na kanalizacne poklopy, ich osadenie do vozovky, a poviem ze lepsie osadene kanalizacne poklopy nase mesto pod Urpinom este nemalo.
Ved to poznas, tu sa verejne zakazky robia tak, aby sa z nich dalo ukradnut a realizuju sa az vtedy, ked sa najde sposob, ako to ukradnut.
no veru zial je to tak a este stale. staci vidiet ako dlho trvaju verejne obstaravania aj na pos*anych par metrov ciest. a nie je to len o cestach...
Kdyz tam dám talíř, který vodu zajiste neobsahuje, vyndam ho též horký.