Testy
Falco
0
:yes:
Přejít do diskuze
Jo, máš pravdu. To si zařvu potřetí! Asi za půl roku. Dodací lhůty jsou dlouhé... (ne, teď vážně, nekupuji R8. Zatím, teda ne. Po testu uvidíme, žejo. Po testu kreditky...).
Ano mame. Ked nam zazvoni telefon(vola audi) a povedia nam, ze nove R8 caka len na nase vyzdvihnutie.
Si jak malej kluk, řekla mi dnes manželka po 28 letech manželství... Prohlížel jsem si dnes došlou poštu (tu poštovní) a v ní byl dopis OD AUDI! Jedu 12 a 13.11. na Nýrburskej rynek (na Nurburgring) jezdit s R8! Mám to potvrzený písemně! Tak jsem si jen zařval (po 28 letech podruhý,žejo).. a doma sem jak malej kluk. Spokojenej malej kluk, co se těší jak malej kluk. A kdy sem řval poprvý? No přece když jsem v loni dostal potvrzenou objednávku, že budu jezdit na rynku s RS4, to dá rozum né? Chlapi, máme snad jiný důvod řvát? (co Kemzo?)
No netvrdil by som, ze ludia, ktory si kupia Veyron sa tomu hooodne rozumeju. Ked si precitas specifikacie toho auta tak pochopis preco nie.
Proti gustu ziaden disputat.
Pre teba nie je, pre mna je. O tom sa nemienim bavit ani polemizovat ani hadat. Niekomu sa paci Veyron, inemu nie.
Pre teba nie je, pre mna je. O tom sa nemienim bavit ani polemizovat ani hadat. Niekomu sa paci Veyron, inemu nie.
S tím otočením souhlasím, ale s Ferrari ne. Kdybys postavil vedle sebe Veyron a Enzo, tak většina lidí (až na ty co tomu hodně rozuměj a jde jim o výkon) půjde k Enzu. 😐
Juj az som sa zahambil.
Nepoznas ma a kecas, ty psychoanalytik. Ferrari vedla Bugatti nikdy nebude vyzerat ako masovka. Ty kecas a nie ja. Pozri sa, kde je Enzo Ferrari a kde je Veyron 16.4. Veyron nema nic co by ma uputalo. Postav Enzo(masovka z Lidlu ako si ho nazval), vedla Veyrona a uvidime.
Kecas, kecas, kecas :no:
Nepoznas ma a kecas, ty psychoanalytik. Ferrari vedla Bugatti nikdy nebude vyzerat ako masovka. Ty kecas a nie ja. Pozri sa, kde je Enzo Ferrari a kde je Veyron 16.4. Veyron nema nic co by ma uputalo. Postav Enzo(masovka z Lidlu ako si ho nazval), vedla Veyrona a uvidime.
Kecas, kecas, kecas :no:
;-\ , tak v R8 jsem jel jako spolujezdec. Pilot byl zkušený , přesto nebo práve proto, jsem vydal málem předchozí oběd na palubovku . Po tomto zážitku byla jízda v A5, něco jako balzám na můj žlučník .
Falco
Audi R8 můžete zkoumat z jakékoliv strany, působí vždy hodně impozantně!! R8 je auto plné emocí a nadšení, které vás strhne svým fantastickým designem do automobilového ráje!! Objednejte si ho a bude se na něj těšit jako malé dítě ( kdo nechce čekat, tak v Impexcaru je hned k odběru) Audi - mlč a pokorně se pokloň!!
PS: První R8 šli hned do Japonska - Lexus brzo rozšíří modelovou řadu!! Těšte se!!
PS: První R8 šli hned do Japonska - Lexus brzo rozšíří modelovou řadu!! Těšte se!!
Kecy. Sorry, tohle je internetové machrování. Kdyby vedle tebe Veyron zastavil, tak bys čuměl - ne "možno", ale určitě. A kdyby ti ho nedejbože někdo nechal zařídit, tak bys tejden nemluvil o něčem jiném. Věř mi. Měl jsem kliku a viděl jeden naživo - jet a zastavit v Mnichově. A viděl jsem, co to udělalo s lidma na ulici. Chlapi vycházeli z krámů, jen aby se na něj koukli. Ferrari vedle něj vypadají jako masovky z Lidlu. Ale samozřejmě - co je to na tebe, velkého frajera z auto.cz.
som bol u predajcu audi a v R8 som sedel - fakt cool pocit. A to sklo nad motorom vyzera nazivo este lepsie ako na fotkach - R8 is cool. I want one. 😄
Musim přiznat, že opravdu mezi nejúžasnější auta nepatří. Ani mně se moc nelíbí, ale je to auto které se nevidí každý den(rok). každopádně jsou hezčí auta... 😉
delphino
já se vidím v A/S 5 pro mě je to teď to nejkrásnější auto co se prodává (vylučuji sporťáky a supe rsporty a jiné pro denní použití nepoužitelný auta, jinak je to Gallardo)
delphino
já se vidím v A/S 5 pro mě je to teď to nejkrásnější auto co se prodává (vylučuji sporťáky a supersporty a jiné pro denní použití nepoužitelný auta, jinak je to Gallardo)
Ja se taky zasnil, ale misto kozene aktovky na sedadle spolujezdce tam byla moje pritelkyne 😄 :yes:
Vykon nie je vsetko, to auto na mna vobec nezanechalo ziaden uzas. Al emozno by som sa otocil, mozno
Design není zrovna skvostný, ale motor má pár kvalitních vlastností, které jsou poznat(výkon, zvuk...). Navíc, kdyby jelo po ulici, otočil by ses? (Myslim že jo)
tudydudy
Vsichni sni jak by jezdili,jak by jezdili s R8,ale-proc snit?Tak treba ja si to predstavim.predstavim jak jsem natesenej,jak ty ostatni my dva(ja a R😄prevalcujem,no,a pote jizde plne adrenalinu uz se jenom podivam na ty udaje,jak jsem se v kazdem kole zlepsoval,a zlepsoval... 😉 ach jo ;-\
tudydudy
Teď sem se na chvíli zasnil a představil si, jak dávám svojí oblíbenou pasáž s S8 a zastaví mě policajti 😊 drahý brejle, drahá košile, na sedadle spolujezdce kožená aktovka Lacoste...mmmmm 😜
"Obyčejné" F430 taky nestojí lehce nad 3 mega. To se tu už můžem bavit, že ta tvoje F430 je taky nic moc když má někdo 1001 HP. Docela blbost.
neviem co na to vsetci vidite..teda ta R8 je nic moc...ked si zoberiem kolko to vazi tak to je hroza...obycajne F430 vazi o o vaic ako 100kg menej.a to robi auto dobrym tiez
... je to nadherny auto, mel jsem moznost se do nej posadit a prasknout si plynem. Zvuk motoru je nahernej. Jedine co by mi opravdu vadilo je spatny vyhled s auta, sedi se strasne nizko a predni sloupek je strasne sirokej. Kdyz bych porovnaval vnitrek, presedlal jsem z Passata a i kdyz se Audi asi snazilo, koncernovy interier je hodne znat
RS
Právě jsem se vrátil z italskofrancouzské dovolené a můžu říct, že A5 a R8 tam jezdí jako šafránu. A5 není tak výrazné, ale R8 je úžasný stroj za kterým se každý otočí! U R8 vydím exkluzivitu hodně vysokou! :yes:
Jozki
Vsetky testy aj PR reci spominaju aky je automat rychly ale ja no nielen ja - aj kamarati sme mali taky rozpacity pocit. Pri preradeni to soferom priam hodi dopredu a hned dozadu. Takze bud automat a "hrat" sa s radenim pod volantom alebo manual. A s manualom sa da jazdit uplne v pohode aj po meste - spojka je v pohode. Auto aj na bezne jazdenie ci uz mesto alebo normalne cesty (samozrejme nie cesty 3. triedy) aj na "vyblbnutie". Za malu chvilku sa rozbehlo na 260 (dialnica Trnava - Blava).
Teď mě tak napadla kacířská myšlenka, za kterou to asi pěkně schytám, ale.... Mám takovej pocit, že tady se podařilo Audi předběhnou BMW, protože BMW nemá adekvátní odpověď na R8. Sakra, když se tak ohlídnu, tak Audi do toho začíná docela šlapat.
Ja som bol na tom podobne, ale akonahle som ho videl nazivo (nejaky stastlivec si ho tu uz kupil) som velmi rychlo zmenil nazor .... v podstate za 5 sekund ako som ho videl prechadzat popri mne :-!
Po představení R8 jsem jí nějak nemohl přijít na chuť. Jestli to bylo dáno staromilstvím (bože, v mém věku) nebo nepochopením/nestrávením velmi moderního designu, sám nevím. Postupně se mi začali líbit tvary a po prvních srovnávacích testech musim uznat, že Audi se povedl opravdu dobře naladěný kousek. Nikdo nemůže čekat od Audi nějakou exkluzivitu nebo vyjímečnost (co do jména) v daném segmentu automobilů. Na to jsou tady jiní hráči. Ale co se týká jízdy, to auto bude těžko hledat soupeře.
To musel být opravdu skvělý den, k tomu není co dodat :yes: :yes: :yes: (tiše závidím) 😉