Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeNejprodávanější SsangYong v Česku je ještě dostupnější. Korando nově stojí už od 509.900 Kč
30 komentářů
rohYpnol
Netušíte proč není u nás v ceníku Tivoli/Tivoli Grand??? Není ani na Slovensku. Byla to fakt pecka...
A čo konkrétne? Tak jak Korando je fajn za tie peniaze, tak Tivoli u mňa skôr nevyužitá šanca.
V Tivoli s motorom 1,5 som sa chvíľu viezol ako spolujazdec. Dojem teda na mňa to auto nespravilo, interiér nijak zvlášť príjemný, skôr naopak, prejav docela hrubý a podvozok dosť tvrdý. Nakoniec ani spotreba nijak potešujúca. Ja by som to domov nechcel.
Ja se k te otazce pridavam.
A ja Ti odpoviem. Tivoli je (vlastne bolo, pretoze sa momentalne neda kupit) velmi lacne auto s velmi dobre balickovanou vybavou. Prave tou cenou oslovilo tolko ludi. Sedel som v tom, interier je taky svojsky, ale celkom OK, vnutorny priestor taky normalny, viem si predstavit, ze by som v tom dennodenne jazdil. Tiez ale ma problem so spotrebou, zerie o 2 litre viac, ako konkurencia.
Tenhle typ jsem asi ještě neviděl a to bydlím v oblasti importéra KG Mobility. Rextona jsem potkal jednou a parkoval přes cestu od Mach Motors. Korando se občas objeví i u nás na vesnici (projede) a je to asi stejná frekvence jako u MG.
Tady u nás už jezdí všechno a hodně, ty prodeje se musely projevit. Každý den vidím Tivoli, někdy i Grand, Rextony (jednoho máme v rodině, moc fajn auto) i Koranda.
Asi to lidi málo kupovali. Co si budeme, ten zadek byl fakt eklhaft. I aj sám jsem to nakonec s ním vzdal, protože bych se v tom styděl jezdit.Za mě zásadní nedostatek Koranda je kufr.Je prostě pro rodinné využití příliš krátký (73cm ) a těch 550 litrů je velice úsměvných (ekvivalent kufru Mondea kombi fakt ani nahodou).
Tak to je notoricky známa vec, že SUV nedokáže nahradiť kombík z pohľadu úžitkových prametrov. Krátky a vysoký kufor bude vždy horšie využiteľný ako kombíkovská placka, aj keď budú mať objem rovnaký.
Ved preto sa rusia kombiky, aby ludia zbytocne nespekulovali a kupili rovno drahsie suv
Kombíky se ruší, protože je to spíše lokální záležitost některých evropských zemí - viz článek na Autorevue http😐/www.autorevue.cz/…n-suv-ostrouhaji . Čísla z článku za 1. kvartál 2023 - EU+ 7,4 % kombíků, Německo 14,5 % a ČR 17,1 %. Souhlasím s článkem a vyjádřením lidí z PSA, že SUV je pro pohon elektřinou z baterií neoptimální karosérií.
Tych 550 litrov je po strechu, nie roletu. SSY ma v cenniku hrubu chybu, udavaju metodiku merania VDA 213, co je ale pre 7 miestne auta a aj to iba po hornu hranu operadiel sedadiel posledneho radu. ADAC v reale odmeral 365 litrov po roletu. Ked je v aute rezerva, objem klesne o cca 140 litrov.
Nechapem, preco do cennikov nedaju VDA 214, aj tak 95% kupcov nevie, co to je a vyhnu sa podvodu.
Nechapem, preco do cennikov nedaju VDA 214, aj tak 95% kupcov nevie, co to je a vyhnu sa podvodu.
suttorad
Toto auto vo výbave Style+ automat 4x4 mám od konca februára. Zatiaľ som na neho videl iba 1 naozaj objektívnu recenziu - nedávno v SM 2023/23, kde bolo vyhodnotené iba ako o chlp lepšie, než Duster. Je to 100% pravda. Auto je ako celok síce nádherné, ale otravujúce blbinami ako napr. 😒br />
- dojazdy okien - iba šoférove, aj to len smerom dole - toto má aj najlacnejší Duster
- hromada lesklých interiérových prvkov dokáže pekne oslepovať
- tempomat nedokáže držať nastavenú rýchlosť, auto citeľne stále spomaluje a zrychluje
- nutnosť vždy po naštartovaní zapínať AutoHold
- veľmi čudne fungujúce parkovacie senzory, nedá sa na ne spoľahnúť
- sedadlá nemajú bedrovú opierku, stačí mi 100 km v kuse a mám problém
- divne fungujúca klimatizácia
- svetlá sú na dnešnú dobu katastrofické, aj moje predošlé 15 ročné auto svietilo lepšie
- chýba prisvecovanie do zákrut
- rádio sa každú chvíľu reštartuje
- Android Auto sa nedá zrkadliť do budíkov - recenzenti zabudli napísať, že toto ide len vo výbave Premium+
- spotreba 9,5/100 je nehorázna na to, źe to má iba jeden a pol liter, keby to aspoň ťahalo
Auto je inak veľmi priestorné a na 18 palcových kolesách aj celkom pohodlné, Jazdné vlastnosti má na SUV primerané, no podla mna Duster, Vitara, Captur, Kona, Tucson či 3008 jazdia lepšie. Momentálne mám zhruba 6 tisíc km, dám urobiť nultú servisku a potom sa ho zbavím, nesplnilo očakávania. Začínam si brúsiť zuby na Konu 4x4. Je síce hodne menšia, no v Korande vozím len vzduch, čo je zbytočné.
- hromada lesklých interiérových prvkov dokáže pekne oslepovať
- tempomat nedokáže držať nastavenú rýchlosť, auto citeľne stále spomaluje a zrychluje
- nutnosť vždy po naštartovaní zapínať AutoHold
- veľmi čudne fungujúce parkovacie senzory, nedá sa na ne spoľahnúť
- sedadlá nemajú bedrovú opierku, stačí mi 100 km v kuse a mám problém
- divne fungujúca klimatizácia
- svetlá sú na dnešnú dobu katastrofické, aj moje predošlé 15 ročné auto svietilo lepšie
- chýba prisvecovanie do zákrut
- rádio sa každú chvíľu reštartuje
- Android Auto sa nedá zrkadliť do budíkov - recenzenti zabudli napísať, že toto ide len vo výbave Premium+
- spotreba 9,5/100 je nehorázna na to, źe to má iba jeden a pol liter, keby to aspoň ťahalo
Auto je inak veľmi priestorné a na 18 palcových kolesách aj celkom pohodlné, Jazdné vlastnosti má na SUV primerané, no podla mna Duster, Vitara, Captur, Kona, Tucson či 3008 jazdia lepšie. Momentálne mám zhruba 6 tisíc km, dám urobiť nultú servisku a potom sa ho zbavím, nesplnilo očakávania. Začínam si brúsiť zuby na Konu 4x4. Je síce hodne menšia, no v Korande vozím len vzduch, čo je zbytočné.
Máme ho již rok a půl, 1.5 AT a spotřeba je
8 - 8,3l /100km a to jezdím do práce něco
přes 20 km přes Brno. Jak město, tak i D1.
S atmosférickým Aurisem jsem to jezdil k 7 litrům
A ohledně průměrné spotřeby Koranda hovoří spritmonitor.de trošku něco jiného..... 😉
Sice nejezdím na "lehkou nohu" a vím že Vás o tom rozhodně nepřesvědčím, takže v pohodě.
Spotřeba se ve velkém řešila i na
https😐/cs.ssang-yong-club.com/…gorie/korando-11
a u spousty lidí se stejně usadila kolem 8.5 litru.
Ale pokud to píší na Vámi odkázaných stránkách www. .... .de, tak opravdu nemám argument.
V Německu sídlí božstvo každého správného Škodovkáře.
No, každopádně díky za reakci, já už v diskuzi dále pokračovat nebudu. Každopádně, ať si jezdí každý v tom, co mu vyhovuje, že?
Nebo to je také špatně? 😄
A to ještě pominu fakt, že Fábiia 1.0TSI nestartuje na 500 tis, ale o 100 tis. levněji.
V podstatě poslední dostupné auto. Pak už zbývá si jediné počkat na Čínu.