Novinky
pradeda777
5
Je třeba si uvědomit, že zdražováním spalováků automobilky "dotují" EV a zároveň "tlačí" zákazníky do EV, které již "dosahují" cen spalováků střední třídy. Bude zajímavé vidět, co se stane s cenami EV, až se spalováci přestanou vyrábět a prodávat.... :-!
Přejít do diskuze
speedfred
Máš pravdu ale i tak u nejakého šporťáku ak nenaháňaš desatiny je fajn občas "miešať guláš" keď ťa to ešte baví.
Mokrous
"Jak přitom poznamenávají kolegové z Autocar, VW Golf GTI s manuálem produkuje 162 g/km CO2, zatímco model s manuálem jen 160 g/km."
Ja Prvni 123
Dsg jim dobre vydelava, zejmena servisni narocnosti, takze nemaji duvod nabizet manual.
Na zajem kupujicich uz davno neberou ohled.
Naskok diky marketingu.
Na zajem kupujicich uz davno neberou ohled.
Naskok diky marketingu.
3_diamanty
Je k tomu v priemere o 2000 eur drahsi voci manualu ... takze je celkom mozne ze sa coskoro dockame zakladneho golfu za 25 litrov ( v 2012 G7 stal 14 v zaklade ) ... to uz fakt aj tie elektra cochvila nebudu o moc drahsie ... kazi sa nam to... co uz... z auta bude uz coskoro opat luxusne nacinie len pre vyvolenych... ako pred 50 rokmi... pokrok nezastavime 😉
ericn
Jj ten formát je hnus, odstavec - reklama - odstavec - reklama - zvracel bych… Ať už to rovnou udělají do podoby Blesku… lemplové :no:
Mokrous
Asi jako v každém článku...
Mimochodem ten novej formát je opět o level větší trága...
Zřejmě to postupně chtějí dotáhnout na úroveň britskýho bulváru, kde je potřeba u každého článku 86 prokliků a ve finále se dozvíš howno, protože to píšou negramoti.
Mimochodem ten novej formát je opět o level větší trága...
Zřejmě to postupně chtějí dotáhnout na úroveň britskýho bulváru, kde je potřeba u každého článku 86 prokliků a ve finále se dozvíš howno, protože to píšou negramoti.
hugino
Za posledných 5 rokov sme spolu s kolegami kupovali 5 nových áut a všetky s manuálom takže auto s manuálom je pre nás bežných motoristov pri kúpe nového auta zásadné a ide samozrejme hlavne o cenu.Ak sa začnú nové autá predávať len s automatom tak sa predražia o 1500-2000 € a ešte viac sa stanú nedostupné lebo už teraz sú dosť drahé. Takže sa budú naďalej udržiavať pri živote staršie autá lebo na nové ľudia jednoducho nebudú mať peniaze a to už je len fakt EKO. Ak bude Golf v ponuke len s DSG tak definitívne skončí už teraz sa dosť slabo predáva voči G 7 a to hlavne kvôli dizajnu/materiálom/infotainmentu a cene.
lukas13
Absurdní je odůvodnění 162 vs 160. Stačí např. o fous delší převody u manuálu...
S druhým odstavcem souhlas - tak jsem to myslel. Je mi líto, ale zdá se mi, že s novým vedením zamířil koncern na cestu do pekel. Jako Renault před nedávnem pod vedením de Mea. Takže - zažil jsem to. Smutné 😢
S druhým odstavcem souhlas - tak jsem to myslel. Je mi líto, ale zdá se mi, že s novým vedením zamířil koncern na cestu do pekel. Jako Renault před nedávnem pod vedením de Mea. Takže - zažil jsem to. Smutné 😢
lukas13
No, ono i nebýt toho překlepu, je smysl té věty, její vyznění, zcela absurdní 😉
Ale za to nemůže autor článku, zda VW těžkou říct.
BTW - Golf - nebyla to ta legenda, nejprodávanější auto v Evropě, pověstná, mimo jiné, velkými možnostmi konfigurace, ergonomicky dotaženým ovládáním, kvalitními materiály interiéru, technické vyspělosti (multilink vzadu už před kolika lety - pro všechny), to vše za přijatelnou cenu?
Stačí jít omrknout a projet G VIII a člověk žasne.
Je mi líto.
Ale za to nemůže autor článku, zda VW těžkou říct.
BTW - Golf - nebyla to ta legenda, nejprodávanější auto v Evropě, pověstná, mimo jiné, velkými možnostmi konfigurace, ergonomicky dotaženým ovládáním, kvalitními materiály interiéru, technické vyspělosti (multilink vzadu už před kolika lety - pro všechny), to vše za přijatelnou cenu?
Stačí jít omrknout a projet G VIII a člověk žasne.
Je mi líto.
rohor
Že mi to je fakt jedno. Zaostala automobilka, která brzy skončí někde v rukách medvídka púče.
KANKUNEN
pokrok, že motor vytočit, šaltrovat a s pauzou dávat plyn znova mi přijde archaické.
Mokrous
Jo takhle. No jasně, řešit 1% rozdílu je směšné. To je na hranici chyby měření.
Vlada_Kalina
DSG jim pěkně vydělává, dokud si za to můžou účtovat 50.000 Kč příplatek, i když výrobní náklady automatu nejsou o moc vyšší než výrobní náklady obyčejné převodovky. Jenže teď ji budou muset dávat i do nejzákladnější nejlevnější varianty, která přitom bude muset pořád zůstat konkurenceschopná k Focusům a Meganům a podobně, takže ten 50 litrovej příplateček už asi nebudou moct chtít, nebo jo?
Mokrous
Jak to myslíš? Co by tam bylo absurdní, nebýt překlepu?
No já Golfy jezdil od trojky všechny. A většinou se postupně zlepšovaly až to nakonec zase zkazili. ;-\
No já Golfy jezdil od trojky všechny. A většinou se postupně zlepšovaly až to nakonec zase zkazili. ;-\