Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nový Opel Corsa je tady. První s mild-hybridem, elektro dojede dál

20 komentářů

del42sa
za mě rozhodně hezčí než překombinovaný Peugeot :yes:
3_diamanty
Suhlas... a interier ani nehovorim :yes:
Barry Lyndon
na fotkách to jde, ale v reálu mají ty nové Opely podivné lowcostově bakelitově působící čumáky. To se nepovedlo...
Emel
Před faceliftem byla Corsa jedno z aut, kde nejvíc záleželo na výbavě - na pěkných kolech v té oranžové s černou střechou to bylo hezký autíčko, ale všechny obyč konfigurace, byť třeba na 16" elektronech, vypadaly hodně obyčejně.
Co se faceliftu a černého plastu týče, z fotek mě to zatím nějak nenadchlo... ale třeba u Mokky se mi to vcelku líbí i naživo.
argejev
sedi, na fotkách parádne a keď k nám začali chodiť do firmy tak naozaj ľahko prehliadnuteľné obyčajné auto. Na druhej strane...toto platilo aj pri fabiach/rapidkach vo výbavach, čo sme kupovali doteraz.
Emel
Přijde mi, že u těch Fabií to takový kontrast není. U Corsy je trošku problém, že ta karoserie je taková buclatá... a když se to nevyšperkuje, tak to najednou vypadá tak nějak neforemně😒br />https😐/img.tipcars.com/…sa-1-2-turbo.jpg
3_diamanty
Uz dlhsie cakam na facelift corsy... konecne je tu... autu velmi pomoze ( vizualne s novym faceom ozije ) ... zda sa ze teraz je corsa uz bez chybicky... a podobne ako pri mokke... opat sympatickejsia ako jej bracek od pezota... corsa :yes:
Emel
Viz výše - vyšperkovaná Corsa dejme tomu... 208 mi přijde pořád hezčí, ale ne o moc. Jakmile ale zůstaneš při konfiguraci více při zemi, stane se z Corsy šedá myš, zatímco 208 je i v tom základu koukatelná.
twistedTSD
Neřekl bych. 208 už když nemá top LED světla, tak to designu hodně výrazně ubere. Naproti tomu Corsa je ve všech specifikacích klasický Němec, který neurazí.
Arese
...nabídka pohonných jednotek se změnila jedině k horšímu (kde jsou nehybridizované benzinové verze s manuální převodovkou?!!), nemluvě o stále směšně krátkých zadních bončích dveřích. Z boku se na toto auto fakt dívat nedá.... 😲 😒 :no:
twistedTSD
Z jiného článku jsem pochopil, že by měly nehybridy s manuálem zůstat. Mně by se ale líbil hybrid a MT, což bohužel k dispozici nebude.
lamal
Silnejsie 1.2THP s mildhybridom a manualom by mohol byt sweetspot pre fešnú korzičku...
Zvedavy som na tu novu dvojspojku, to je celkom odvaha i ked.... DSG sa nepostaralo u vysoku laťku to je fakt
PowerHouse
I v 😄nejlevnějších😄 autech je Qualcomm Snapdragon digital chassis.

Co na to říkají u VW, kde jenom v Cariadu plánují 13 000 IT projektantů?
Xylo
Pokud budou elektrickou verzi nabízet za cenu podobné té stávající - 900 tisíc Kč, tak je podle mého názoru zcela zbytečné informovat o elektrické verzi modelu Corsa a jejich technických datech.
ericn
Souhlas, 900K za elektriku nedává smysl . Být to v el. základu kolem 600tis Kč, o 100tis nad verzí 1.2T 96kw 8AT za 499900, tak v pohodě a možná by i někoho zajímala a dávala by alespoň trochu smysl 😉
Arese
Jamme
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Cenduro
Doufám, že to je ironie...
Arese
Samozřejmě! 😄
jam2015
vyzerajú hodné auta roku 2023 😉