Elektromobily
Přihlásit pro přidání komentáře
L Cesarin
6
Ak EU diktuje normy euro 6, potom euro 7 pre spalovaky - MUSÍ urgentne začať zavádzať EV euro normy pre dané vozidlá. Pre začiatok norma EV1 - max. hmotnosť 2tony, minimálny dojazd 900km, by vyčistilo európsky trh ....
Radoslav Benda
2
jako zeby sa nepredavali ziadne auta? 😊
pradeda777
4
Já bych ještě přidal 100% clo, aby se srovnal mzdový rozdíl. Jo, a když chtějí v EU prodávat, tak ať v EU i vyrábí jako Korejci.
Roland Von Wagen
2
Vždyť vyrábí. Číňani třeba Volvo nebo Indové Jaguar a LR. Čím víc tu budou prodávat, tím víc tu budou i vyrábět.
pradeda777
2
Nelze srovnávat!
Mino 1
1
Odkedy normy urcuju dojazd a hmotnost?
Mig_35
0
myslitel... 😁
KANKUNEN
Začínám čínským autům fandit, čím dříve se prosadí, tím spíše evropskému lidu dojde, že studováním 50ti pohlaví se neuživí, když nebudeme nic vyrábět.
No, a taky třeba lidu dojde, že EV a soláry umí efektivněji než Evropani vyrobit kdokoli jiný na planetě. A třeba se díky tomu trajektorie společnosti stočí mimo eurobolševiky nastavené zelené vidle.
Mig_35
zezadu to vypadá jak EV6... každopádně, včera jsem viděl naživo v einkaufzenter nějaký Dongfeng či co... a stydím se to říct, ale normálně se mi to líbilo... nějaké SUV a vypadalo to úplně evropsky, v době, kdy evropské automobilky dělají čínsky vypadající auta😊
traveldrive
Ďalšia nadrozmerná obluda, k čomu je to dobré?
Přesně! EV se původně profilovalo jako remedy na zamořená města, kde by opravdu dávala smysl. To se ovšem později zvrhlo na závod "kdo dál dojede" a rozumný záměr se změnil v šílenství. Malá EV do města ok a u toho mělo zůstat. Ale bacha. Ne každý by si mohl dovolit mít další auto jen tak do města. To by naše rovnostářská společnost nestrávila..... 😒