Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Elektromotorky

Zpět na článek

V areálu benešovského pivovaru začala výroba elektrických mopedů

17 komentářů

gil54
...134 444 Kč s DPH.
ericn
Až na těch 134444,- Kč, to mi vtipné nepřijde 😉 Bez té jedničky na začátku by se o tom dalo i uvažovat…
gutex
V čem je tato obludná zoufalost mopedix lepší, než namátkou třeba DONGMA Vespo, Motor s výkonem 4000 W a 72V akumulátorem o kapacitě 50 AH, dojezd až 120 km, 89 999 Kč ?
gil54
Primitivně si zadej "moped" a enter. V úplně první nabídce vyskočí řádek minimálně 20-25 mopedů a skútrů, většinou elektrických, v cenách od cca 11 do 50 tis Kč. Dál to není asi třeba pitvat.

Srovnání s lepším e-kolem není asi to pravé měřítko. Dvě dost odlišné věci.
Xylo
Tahle firma má minimálně poměrně vtipné webové stránky. Zaváděcí cena na mopedix Electrix je v rámci akce Ambasadorix 120 tisíc Kč.
Zdroj: http😐/www.mopedix.cz/
ericn
Pořád je to jen moped, za 130tis+ to nestojí. Ani se zlatýma trubkama 😒]
Barry Lyndon
To je nesrovnatelné, mimo jiné i rozměrově. A domácí výroba je prostě dražší než čínská, tohle je taková milá ztřeštěnost...
Cenová relace, kterou uvádíš, zaostává výkonem motoru i kapacitou baterie.
Barry Lyndon
Což je cca cena značkového elektrokola, přičemž tady je podstatně větší baterie a násobně silnější motor...
Za mě je ta cena v pohodě, za míň se to vyrábět nedá a zákazníky si to najde.
traveldrive
Možno má zvnútra pozlátené trubky. Nie je to spotrebák. ale investícia. 😒]
Barry Lyndon
ty čínské skůtry radši neuvádí rozměry, protože je to všechno extrémně prťavé, takže normální chlap na tom vypadá jako "vosa na bonbóně". Další věc je i něco jako image, že? Na polodětském čínském skůtru bych fakt nejel, ani kdyby mě mučili, zatímco tahle legrácka je za mě úplně v pohodě. Kdybych něco takového potřeboval, klidně si to místo elektrokola do města koupím.
Barry Lyndon
Bez jedničky na začátku máš cca čínský moped tříčtvrteční velikosti, motorem 250W a olověnou baterií (třeba ebabeta).
Mig_35
Měl jsem levný čínský skútr za cca 25 tisíc kdysi. Do těch levných se dávaly olověné baterky. Jinak třeba elektrická Vespa je za 170 a dospělý skútr od BMW cca 450.
Othello
Ty tenké trubky přední vidlice moc velkou důvěru nebudí
Ondřej Axler
Joo tyhle clanky jsou k nezaplaceni...alespon je videt jak se tuneluje EU...resp na cem je to cely zalozeny... produkt takoveho ucelu a narocnosti nemuze stat takove penize, protoe by si jej nikdo nekoupil...ale dotace na to cerpat lze...
WinDiesel
😒] 😒] 😒] :-! :-!
Xylo
Ještě moje oblíbená činnost - registrace Enyaqů. Po slabých dvou měsících - leden 41 registrovaných kusů (5 na Škodu) a únor pouze 24 kusů (0 registrovaných Škodou) se nám závěrečný měsíc kvartálu výrazně vylepšil.
březen
Celkem 143
Škoda 42
SkoFin 10
Arval 7
ALD 6
Havex 4
LeasePlan 4
Min vnitra 3
Porsche 3

Vyvezeno z ČR bylo 1219 vozidel registrovaných 12 měsíců a méně. 34 Cupra Formentor, 50 Ford Kuga, 94 Seat Arona, 64 VW Golf a další .
WinDiesel
tak aby chlapci mile ztřeštěně nezkrachovali 😄